Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201610 yıl comment_357743 7 saat önce, Serdar yaman said: Yorumları alalım Yorum:Ikisini de çöpe at gitsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201610 yıl comment_357748 Yorum:Ikisini de çöpe at gitsin [emoji4] Renault grubunu sevmesemde hep hatrı sayılır satışlar yapıyor Bence çöpe atılacak tipleri donanımı sağlamlığı ya da her neyinden dolayı diyosanız ülke genelinde çöpe atılmıyor valla . Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201610 yıl comment_357781 Dıştan bakınca iyi görünüyorlar, arka stoplar videolarda çok iyi görünüyor. Aynı kasanın ön arka tampon farları değişmiş, içine bir iki ekran atılmış ısıtılıp konmuş bir hissiyat yaratıyor. Yeni modelden çok ağır makyaja benziyor.Jantı, tamponu, farı,stop farı, iç ekranlar bence iyi paketlenmiş. Kullanımda çok farklı bir his beklemiyorum, hafif yumuşak ve hissiz muhtemel. Müşteri tavlamak adına konan ekranlar vs detaya girince illa bir ucuzluk yakalıyorsun bir türlü tamamdır bu diyemiyorsun, bilmiyorum belki psikolojik. Daha öncede yazmıştım bunlar ithal gelenler, yerliye geçince mutlaka bir adileştirme, malzemeden çalma oluyor. Not: Canlısını görmedim, kullanmadım, klavye üzerinden sallıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201610 yıl comment_357782 1.6dizel çift turbo 160 hp olanı test etmek isterim beklemedeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201610 yıl comment_357789 Ben kadjardaki direksiyonu yeterince başarılı bulmuştum. Otomatik park desteği için artık hepsi tam elektrikli oluyor. Bunda da benzer olacaktır diye tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201610 yıl comment_357790 Forumdaki Renault düşmanlığı artık ırkçılığı aşan boyutlara ulaştı... Bana giderek daha eğlenceli geliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201610 yıl comment_357796 Renault son dönemlerde özellikle dizel motor konusunda büyük gelişme kaydetti. Özellikle 1.6 160 ps motor sınıfında rakipsiz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201610 yıl comment_357801 Babam internette görmüş çok beğenmiş. Yaklaşık 10-15 senedir babamla araba muhabbeti yaparız ilk defa şuna gidip bir bakalım mı dediğini duydum. Korkuyorum [emoji1] Şaka maka dışı güzel,motoru performansı güzel ama o iç olmamış ya hele ki fiyat... Allah'tan Eskişehir bayisine daha gelmemiş test aracı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın