Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl comment_318822 Megane bitti, Fluence verelim dediler ... akraba evliliği ürünü (bkn.neden amcanın kızı ile evlenmemek lazım) o çirkin şeyi çıkardılar. Yürüyen berbat, frenler Allahlık ... o da tutmadı gene Megane'ye dönüş. Şimdi buna bir de sedan k*ç* uydurur bizimkiler "İğrenç" kavramına boyut atlatırlar. Fransızlar ne zaman ambalaj'a harcadıkları zaman + paranın yarısını yürüyen aksama, frenlere, yol tutuşuna ayırcak? Heyecanla bekliyorum. (bkn.daha çok beklerim) Ambalaja da zaman ayırmıyorlar ki. Hala daha çirkin arabaları. Şimdi clio ile bir hava yakaladılar (Alman bir arkadaş çizmişti sanırım), halen aynı havayı kullanmaya devam ediyorlar. Benim Fransada konuştuğum insanların hemen hepsi, Fransız arabalarını çirkin buluyor. Ama daha ucuz olduğu için Fransız arabası tercih ediyorlarmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl Yazar comment_318823 Ben Kadjar'ı beğeniyorum. Talisman ve Megane'daki ön far çizgileri makyaj öncesi renö operasyonu yer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl Yazar comment_318825 Kaan abinin ufaklığı gözler benziyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl comment_318826 Kadjar başarılı bir tasarım, fransız fantezisine girilmemiş hiç. Ama nasıl derler, hatları çok yumuşak, keskin çizgisi yok hiç. Bu arada Yeşim Güleryüz isimli bir tasarımcı görünüyor Kadjarın resmi tanıtım videolarında. İç Dizayn Renk ve Malzeme Tasarımcısı imiş Kadjar'ın.. Araştırdım, buldum. O da eskiden Ford'da çalışan bir arkadaş imiş http://www.sanalbasin.com/kadjarin-icini-acan-turk-8538180/ Eylül 9, 201510 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl comment_318836 Kadjar başarılı bir tasarım, fransız fantezisine girilmemiş hiç. Muhtemelen tamamen Qashqai alt yapılı olduğu için fransız fantezisine girilememiştir. Geçen yolda gördüm benim bile içim kabardı. Keşke biraz daha verip Kadjar mı alaydım dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl comment_318867 Renault'u severim ben ya İlkokulda okumayı yeni söktüğüm sıralarda arabaların, kamyonların üstlerindeki yazıları okumaya çalışırdım. Broadwaylerin 12'lerin falan arka camında "Yaşanacak otomobiller" yazardı. O yazıyı okuduğumdan beri severim. Kadjar daha çok yeni olmasına rağmen Kuga'dan çok daha fazla görüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl comment_318872 Kadjar daha çok yeni olmasına rağmen Kuga'dan çok daha fazla görüyorum. burası önemli ve kesinlikle katılıyorum... istanbulda 4 yılda gördüğüm Kugayı iki üç aylık Kadjar kadar görmemişimdir ! bunlar hep motor hep vergi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl comment_318875 4 x 4 benzer donanımda manüel dizel Kadjar ile otomatik benzinli Kuga aynı fiyat.Demek ki belirleyici olan yakıt tüketimi korkusu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl comment_318891 Arkadaşlar bu aracın stop aydınlatma grubu benim yapmış olduğum makinalarda montaj edilip fabrikaya gidecek ve takılacak.Hareketli stop dediğimiz bagaj kapağındaki olan bana da fazla uzun geldi fakat fabrika ona onay vermiş bana da makinasını yapmak kaldı tabiki MAKO onayı ile.Stop un her yerine led aydınlatma koymuşlar tek led fakat ışık tüpü gibi oluyor.Bu sefer biraz paraya kıymışlar ama göreceğiz.ne kadar beğenilecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl comment_318895 Haci sekil semal tamam da Citroen disinda Fransiz alacagimi pek sanmiyorum.. (Bknz. Buyuk konusmak).. Ha neden Citroen dersen onu da bilmiyorum.. Nedense benim nezdimde iyi bir imaji var. Dun kendimi sahibinden'de ikinci el Bmw 5.20d GT bakarken buldum mesela.. Ne bagaj var arabada ya.. (Bknz. Algida secicilik... Evet yeni bir dondurma) Mondişin bagajı iyidir, 520d hemi de GT tuzludur. Daha büyük isteyenlere zate SW'ler var. Meganın da her zaman SW olanı gözüme güzel gelmiştir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl comment_318896 Mondişin bagajı iyidir, 520d hemi de GT tuzludur. [emoji5] Daha büyük isteyenlere zate SW'ler var. Meganın da her zaman SW olanı gözüme güzel gelmiştir. 520d GT hayal zaten de 320d GT de varmis.. O daha makul en azindan.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl comment_318907 daha makul ah şu para, nasılda referans noktalarını değiştiriveriyor böyle Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201510 yıl comment_318908 ah şu para, nasılda referans noktalarını değiştiriveriyor böyle Valla araba konusunda paradan baska referans noktam yok benim hahahahahahah Param olsa daha da iyisine bakardim ama yok iste.. Kac lira ulen bi flüt kaaaaac Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201510 yıl Yazar comment_319892 RS artık sadece 5K olarak satılacak, elveda coupe... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın