Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287319 Ne olmuş? Audi olmuş resmen, copy paste Aynen hocam özellikle Arka gövde Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl Yazar comment_287331 Cem abi izninle biraz foto ve bilgi ekledim. Aaaa, harika olmuş, kendimle gurur duydum. Üşengeçlikten yazamamıştım. Ben pas atarım yeter ki sen golü at... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201511 yıl comment_287350 Özellikle 1.4 tsi 150 ACT motorla birlikte haldex 5 4x4 kullanılacak olması,ülkemize gelmesi halinde bu sınıfta vergi avantajlı bir dört çeker dikkatleri üzerine toplayabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201511 yıl comment_289031 Yahu ben mi alıştım yoksa büyük olduğu konusunda mübalağa mı yapılıyor? Cevabı yine ben vereyim iyisi; abartı ve ön yargıyla yaklaşım var.Rahatlık, performans, tüketim ve geniş hacim bir aile otomobilinde aranan özelliklerden değil midir? Ben bu kombinasyonları bu arabada buldum diyebilirim. Yenilenen kasa gerçekten dinamik ve şık görünüyor. Audi'ye benzetilmesi gayet normal VAG ürünü çünkü...Hocam paylaşım için çok teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291201 Yayla gibi araç dedikleri işte tam da bu model Gerçekten arka koltuğunda ön koltuğa dokunmadan ayak ayak üstüne atabiliyorum... Çok yol yapan aileler için 1.6 dizel otomatik seçeneği ile geniş ve rahat aile arabası alternatifi için harika rakipsiz bir seçenek... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291224 Arkada sunduğu rakipsiz diz mesafesi ile kendisine makam aracı arayanlar için ideal bir seçenek olsa da normal kullanıcılar için akıllıca bir tercih olur mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291227 On numara beş yıldız..gerçekten güzel arabalar yapıyor Skoda,buda çok güzel ve başarılı olmuş bence.. Ama şu ismi yokmu SKODA nedense eskiden beri soguk geliyor bana.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl Yazar comment_291281 Skoda giderek karizmasını arttırıyor, pazar payı ve ikinci el değeri de yavaş da olsa yükseliyor. Ben bu arabayı Mondeo rakibi olarak görüyorum. Tabii fiyat önemli, son zamanlarda kalitede olduğu kadar fiyatta da ciddi bir artış var. Bir de sanırım henüz filolara giremediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291284 Ben de octavia'nın kenarından dönmüştüm (patron veto koymuştu). Ancak şimdi bakıyorum da; tamam geniş ve kullanışlı araçlar ama, bir sıkıcılık var skoda'nın tasarımlarında. Octavia'ya baktığım zaman sanki eski bir arabaya bakıyor gibi oluyorum. Superb de belliki passat'ın izinden gidiyor, risk almadan en sevilesi tasarımı yapmaya çalışmışlar. Ama sonuçta ortaya biraz ocatavia, biraz audi çıkmış. Gerçeği de çizimlerdeki gibi görünmüyor. Çizgiler çok fazla gölge bırakıyor, ve açıkcası beni hiç etkilemiyor Ne zaman gelecekmiş peki ülkemize? Mayısta İstanbul autoshowda, Haziranda piyasada.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291287 ''Alıntıdır'' Aylardır merakla beklenen Skoda’nın yeni Superb modelinin İngiltere’deki satış fiyatı belli oldu.Giriş seviyesi için £18,640 olarak açıklanan yeni Superb’in fiyatı ülkemizde 1.4 TSI başlangıç seviyesi için 60 bin lira civarlarında olması bekleniyor. Kaynak:Otopark Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl comment_291292 ''Alıntıdır'' Aylardır merakla beklenen Skoda’nın yeni Superb modelinin İngiltere’deki satış fiyatı belli oldu.Giriş seviyesi için £18,640 olarak açıklanan yeni Superb’in fiyatı ülkemizde 1.4 TSI başlangıç seviyesi için 60 bin lira civarlarında olması bekleniyor. Kaynak:Otopark otoparktaki And ın skoda ile bir ilişkisi vardı. Şimdi tam hatırlamıyorum zaten octaviaları vardı da, amcası müdür müydü neydi emin değilim ama eski octaviaları olduğunu biliyorum.Bilgi gerçekten insider olabilir. Ama 60 bin muhtemelen kimsenin tercih etmeyeceği 1.4 tsi 122 bg düz vites ambientedir. onun otomatiği 75 , 150 bg eleganc 90-100 olur. Bu tasarımı paraya çevirir YÜCE/DOĞUŞ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 10, 201511 yıl Yazar comment_291293 1.4 TSI başlangıç seviyesi için 60 bin lira civarlarında olması bekleniyor. Çok iyimser rakam olmuş, vergilerden arındırılmış rakamdır. Eski kasa dizel 80.000'den başlıyor... Mart 10, 201511 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın