Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Kadranlar Standart verilmiş bize ama Avrupa'da 260 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2012 Benzinli için gösterge arayanlar bir göz atsın: http://www.ebay.de/i...=item4cfd7c469a veya http://www.ebay.de/i...e#ht_500wt_1415 Mil göstergeli ve steyşın için denilmekte ve de açık arttırmada... E alalım sana? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkan Aydın Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 yeni göstergeyi nereden aldınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Abi aracının içi yavaş yavaş aşağıdaki görüntüyü alıyor..hayırlı olsun..çok beğendim..güle güle kullan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Efe Ergüz Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 2012 bu ekran ve multimedia cihazlarini nerden alabiliriz bide ford bunlari takar mi yada ford satiyormu bunlari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2012 Bu sistem son çeyrek & 2. yarı da focuslarda sunulmaya başlayacak..O zaman takabilir belki ama çok masraflı olur ve zahmetli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
makaydin Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2012 hazirandan sonraki araçlar böyle mi gelecek acaba ? hazirana kadarda beklenirmi bilmem yani de tam focus alacaktım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Bahçeci Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 elinize sağlık güzel olmuş ama bunun benzinli versiyon kodu nedir acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birol kara Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 konuyu hortlatıyorum arkadaşlar. şimdi benim focus 7 bin km oldu örneğin ben bu ekranı yurt dışından çıkmacıdan temin ettim. aradaki km uyuşmazlığını nasıl gideririm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2012 konuyu hortlatıyorum arkadaşlar. şimdi benim focus 7 bin km oldu örneğin ben bu ekranı yurt dışından çıkmacıdan temin ettim. aradaki km uyuşmazlığını nasıl gideririm. Bununla ilgili başlık var. Servis sayacı ayarlayabilir. İleri alınıyor ama geri alınamıyor olarak biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Bugün Bora Bey'den aldığım göstergeyi aracıma monte ettirdim. Adana Otokoç çok yardımcı oldu sağ olsunlar. Gizerler'e de bugün git yarın gel tavırları için teessüf ederim. İşte birkaç foto: Ayrıca gaza gelip St spoiler ve aydınlatmalı vites topuzu da satın aldım. ST spoiler herşey dahil 600 TL, vites topuzu da 165 TL. Spoiler hafta içi boyanacak, haftasonu taktırırım. vites topuzunun fotoğrafını da karanlıkta çekip ekleyeceğim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Gule gule kullan. Vites topuzu icin enerjiyi nerden aliyorlar? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Utku Özen Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Vites topuzu biraz uğraştırdı aslında. tam göremedim ama göğsün alt yolcu tarafından aldılar. aracın kontağına bağlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Hayırlı olsun, bu gösterge yine mi sıfırlandı yahu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fatih yeşil Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 iyi güzel arkadaşım hayırlı olsun fakat bu göstergeyi sök tak aracımız sıfır km,mi olucak yani hiç hoş deyil bence ikinci el alırken tak bitane yeni gösterge paneli wuuuuuuuuuuuuuuuu az km yapmış.................temiz araba almak lazım falan......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap