Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

birol kara

Üye
  • Toplam İleti

    42
  • Katılım

  • Son ziyaret

birol kara Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    focus 3 tdci titanium4k
  • Meslek:
    memur
  • Cinsiyet:
    Bay

birol kara's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

7

Toplam Beğeni

  1. konuyu hortlatıyorum arkadaşlar. şimdi benim focus 7 bin km oldu örneğin ben bu ekranı yurt dışından çıkmacıdan temin ettim. aradaki km uyuşmazlığını nasıl gideririm.
  2. ben de de oluyodu son zamanlarda telefon olayına dikkat ediyorum. uzun zamandır hiç yaşamadım çalışmama olayını.. telefonla kontak yan yana olduğunda %100 marş basmayacak diye birşey yok.arada sırada basmayabiliyo....
  3. yok artık deliliğe verdik ağlanacak halime gülüyom:)
  4. ya ben de biliyorum bunlar bahaneleri.adam bana arabanız çok yeni biraz oturması lazım dedi oturmak ne demekse. oturunca sesler kesiliyomuş yazılım konusuna hiç girmedim sanırım kontrolde edilmemiştir.
  5. dostum 3 gün önce servise bıraktım arabayı ve aynen şöyle dedim.''depoyu doldrdum dilediğiniz kadar test sürüşü yapın ama araçı tam tekmil bana teslim edin'' onlarda bana sorunların çoook basit olduğunu akşama kadar halledileceğini söylediler. neyse 16.30 gibi telefon etti ne oldu diye.telefonda verilen cevap şöyleydi. -ön takımda hiç bir sorun yokmuş.(sesler gaipden geliyomuş) -ilk çalıştırma ile daha doğrusu çalışmamasıyla ilgi de hiç bir sorun yokmuş(gene ben sallamışım sırf karalamak için) -yokuşlarda kalkışda zayıf kalmasıyla ilgilide hiçbir sorun yokmuş. -tıkırtılar içinde yalıtım yapmışlar sözüm ona.(bütün kapılara saçma sapan bi sprey sıkmışlar yalıtım da bu) tamam dedim hemen geliyorum araçı almaya.20 dak.da servisde oldum ve hemen bir usta istedim test sürüşü için. usta başı geldi geçti direksiyona.servis çıkışında zayıf bir rampa baktım usta sürekli yarım debriyaj yapıyo ee dedim hani sıkıntı yoktu bu şekilmi gideçez yola ustada tık yok tabi.tıkırtılar pıtırtılar olduğu gibi duruyo.ha unutmuşum düşük devirde kafa sallama olayı var sorun yok deyip araçı düşük devirde kullanamadı sayın ustam.. asıl bombaysa şu bana göre.servis diyor ki araçlar iyi yol tutsunlar diye süspansiyonları sert buda bu şekilde ön takım seslerine içeride plastik zırıltılarına neden oluyor. uzun lafın kısası araçımı bıraktığım gibi geri aldım.pardon pardon arkadaşlar dış yıkama yapmışlar:)))daha temiz aldım.. yakın bir tarihta başka bir servise götürecem araçı. sen de ne var ne yok.sen çözebildinmi sorunları???
  6. focusu bu gün servise bıraktım bakalım daha neler öğretecek bize:)
  7. evet contide durum böyleymiş.bende birkaç bayi ile görüştüm dörde kadar normal dedi:)
  8. cem bey ben bu yazınızı okuduktan sonra kapağı kaldırdım ama benim araç da kontak falan yok.servise sordum burada kontak olması gerekmiyomu diye.ilk önce var dedi sonra gerekirse biz takıyoruz falan gibilerinden konuştu.. işin aslı tam olarak nedir acaba?
  9. malesef servise gidemedim..açil bi işim çıktı. gittiğimde gelişmeleri yazarım..
  10. aslında bugün randevum vardı gidemedim.yarın gidiyorum nasipse..bir gelişme olursa paylaşırım..
  11. sanırım ford kalıpları küçük tutmuş.
  12. işte servisteki arkadaşların açıklamaları bu şekilde.yok lastiğin bir yerinde olsa anlıycam da birkaçyerinde var.zaten neresine el atsam elimde kalıyo lastiklerde böyle çıktı onun içinde bi conti bayiine gidecez artık..
  13. göçükler çok belirgin olmadığından foto da sanırım net çıkmaz.ama genede denerim...
  14. fordun sorunları anladığım kadarıyla sıtandart.herkeste aynı sorunlar. otokoç istinyedeyim cuma günü.sorunlarla ilgili çözüm çıkarsa bende paylaşırım..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.