Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86587 arkadaşlar özellikle ince mıcırlı yollarda,arnavut kaldırımı tarzı taş yollarda ve buna benzer yollarda bazen sanki iki parça arasında ufacık bir boşluk varmışta arada bir birbirlerine çarpıyomuş gibi bir tıkırtı oluyo ve bu sesi duyduğumda direksiyonda da aynı anda titreme yada ne bileyim darbe hissediliyor. sizce sorun ne olabilir.bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa çook ii olur. birde arkadaşlar yağmur sensörünü nasıl kapalı konuma getiriyoruz ?daha önce forumda konu açılmıştı ama baktım göremedim.. msj larınızı bekliyorum arkadaşlar.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86588 Profilde araç bilginiz eksik biz bu yüzden araç bilgisini istiyoruz direk yanıtlamak için Eğer aktif sehirici güv. Sis. varsa onun kutusundan geliyordur elinizi tutup yoklayın. Yağmur sensörü gibi konular için kullanıcı el kitabı size ilaç gibi gelecektir. Sitemizde de mevcut indirebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86590 Eğer aktif sehirici güv. Sis. varsa onun kutusundan geliyordur elinizi tutup yoklayın. Aynanın arkasındaki sensörlerin olduğu yerden bendede tıkırtı geliyor bozuk yollarda,bunun la ilgili servise gittim .Sünger veya başka bişey sıkıştırma yoluna gitmediler,direk kapağın değişimini yapacaklar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86591 Hiç uğraşma bence Alper yalıtım degilse kapak yine yapar sen bişey sıkıştır ama tabi yolun düşerse sen bilirsin Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86594 araç bilgileri oldumu?? Süper, yani yukardaki not'u dikkate alıp kontrol etmenizde fayda var..Bu değilse alternatiflere bakarız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86595 Hiç uğraşma bence Alper yalıtım degilse kapak yine yapar sen bişey sıkıştır ama tabi yolun düşerse sen bilirsin Sent from my iPhone 4s using Tapatalk Ben biraz elle baskı yaptım ses kesilmedi çokda uğraşmadım açıkcası,zeten değişimede pek anlam veremedim,vardır bi bildikleri diyip kurcalamadım,parça siparişi verildi zaten taksınlar ses kesilmesse,ben tekrar bi el atarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl Yazar comment_86597 bu ses içten değil dıştan.direksiyon ön takım tarzı bir ses.ayrıca sesi duyduğumda direksiyonda da darbeyi hissediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86598 Çift taraflı bantla malzeme ek yerlerine, boşluk kısımlarına iyice sıkıştırın Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl Yazar comment_86600 zaten servise ne desen değişelim diyolar. ben bunu servisin yada servislerin focus 3 leri tam olarak bilmemelerine bağlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86605 bizim sattığımız araçta dikiz aynasının arkasındaki plastikten, direksiyonun altındaki plastik aksamdan çok ince tıkırtılar gelmekteydi. aynen sizin bahsettiğiniz mıcırlı veya arnavut taşlı yollarda. bu sesler için otokoça gittiğimizde bir şey yapamayacaklarını söylediler. ayrıca arka sağ kapıdan da ses geliyordu; sanki bir parça yerinden çıkmış da sallanıyormuş gibiydi. çukura falan düştüğümüzde ses yapıyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl Yazar comment_86608 Kedidir kedi... ben o kedi yüzünden gittim focus aldım )) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl comment_86609 zaten servise ne desen değişelim diyolar. ben bunu servisin yada servislerin focus 3 leri tam olarak bilmemelerine bağlıyorum. Problem değişim yoluyla halledilebiliyorsa,onarımdan daha mantıklı değişim.Ama içimden bi ses aynı sıkıntıyı değişimden sonrada yaşıyacağımı söylüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201214 yıl Yazar comment_86612 Problem değişim yoluyla halledilebiliyorsa,onarımdan daha mantıklı değişim.Ama içimden bi ses aynı sıkıntıyı değişimden sonrada yaşıyacağımı söylüyor. umarımsorunun çözülür ama ben de çözüleceğini açıkcası sanmıyorum.şünkü servisler araçları tam olarak tanımıyolar doğal olarak da teşhis koyma konusunda sorun yaşıyolar.focus 3 sayısı arttıka çözümlerde daha kolay olmaya başlar... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın