Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106039 merhaba arkadaslar.bazen neden oluyor bılmıyorum ama aracı calıstırmak için kontagı calıstırma pozısyonuna getırdıkten sonra,calıstırmak uzere kontagı cevırdıgımde kontak bos oluyor 2 cm falan hafif bir dirençle boş dönüyor ve araba hiçbir çalısma tepkisi vermıyor,daha sonra kontagı tamamen kapalı konuma getirip tekrar çalıstırmaya calıstıgımda arac normal bi şekılde calısıyor,sizce bu bir sorun mudur,sizin de basınıza gelıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106109 bana bazen oluyor. kontak çevirince marş motoru çalışmıyor. bazen de marş saniyenin 10 da biri kadar süre çalışırmış gibi yapıp susuyor. 2. denemede marş basıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106116 powershift olsa bir fikir beyan edeceğim ama manuel olunca ı-ıh.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106117 bana bazen oluyor. kontak çevirince marş motoru çalışmıyor. bazen de marş saniyenin 10 da biri kadar süre çalışırmış gibi yapıp susuyor. 2. denemede marş basıyor. anahtarsız çalıştırma da da oluyor bazen aynı şey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106126 Normalde bu durum olmaması gerekir. Servis'e uğramakta fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106130 Normalde bu durum olmaması gerekir. Servis'e uğramakta fayda var. Uğrucam Bayramdan sonra; biriktiriyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106134 Uğrucam Bayramdan sonra; biriktiriyorum Seninki normal Anahtarlı'da olmaması leeeaazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106139 Seninki normal Anahtarlı'da olmaması leeeaazım Ben de de olmaması lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106142 Ben de de olmaması lazım Seninki cep telefonundan bile etkileniyor , hiç Elletme bozarlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106151 Seninki cep telefonundan bile etkileniyor , hiç Elletme bozarlar Aaaa evet olabilir ya; cep tel koyma gözü ile anahtar koyma gözü dip dibe, tam kontağa basarken birisi arasa falan etkilenir belkide öyle oldu. 1 sefer başıma geldi yeraltı otoparkında, telefon hat bulmaya çalışıyor olabilir o esnada. Afferin be Çağatayım canım benim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106268 Aaaa evet olabilir ya; cep tel koyma gözü ile anahtar koyma gözü dip dibe, tam kontağa basarken birisi arasa falan etkilenir belkide öyle oldu. 1 sefer başıma geldi yeraltı otoparkında, telefon hat bulmaya çalışıyor olabilir o esnada. Afferin be Çağatayım canım benim Yok ya ben hem elimde telefon hemde anahtar serce parmagimla bastim dugmeye calisti ama bazende telefon sag cebimde anahtar sol cebimde calismadi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106300 ben de de oluyodu son zamanlarda telefon olayına dikkat ediyorum. uzun zamandır hiç yaşamadım çalışmama olayını.. telefonla kontak yan yana olduğunda %100 marş basmayacak diye birşey yok.arada sırada basmayabiliyo.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106302 Aaaa evet olabilir ya; cep tel koyma gözü ile anahtar koyma gözü dip dibe, tam kontağa basarken birisi arasa falan etkilenir belkide öyle oldu. 1 sefer başıma geldi yeraltı otoparkında, telefon hat bulmaya çalışıyor olabilir o esnada. Afferin be Çağatayım canım benim Yok yok bozuk o araba git hemen kız servise Ne biçim titanium bu çalışmıyor bile pehhh. Temmuz 31, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106320 Yok ya ben hem elimde telefon hemde anahtar serce parmagimla bastim dugmeye calisti ama bazende telefon sag cebimde anahtar sol cebimde calismadi Telefon o anda etkin değilse (Hat arama-gelen çağrı-çağrı yapma gibi) hiç bir etkisi olmaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106321 Yok yok bozuk o araba git hemen kız servise Ne biçim titanium bu çalışmıyor bile pehhh. 3 haftada anahtarın nasıl bir şey olduğunu unuttum o kadar rahat birşey Ferhat'çım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın