Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90155 Arac çalıştırırken start düğmesi bastığımda almıyor ve araç çalışmıyor,2. dememde araç normal çalışıyor (debriyaja ve düğmeye basmada problem yok).Sanırım bu problemi Sabri'de yaşıyor,bi fikri veya problemle daha önce karşılaşan varmı? yardım pls Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90161 Aynen ama Yakubun "oglum tam bas su debriyaja da" demesi sonucu var gucumle basiyorum ve artik yapmiyor bulusmada 3 4 kere yapti en son evlere dagilirkende Alper abide oldu ayni sorun. Alper abi bu senin ilk manuel sanzimanin mi? Daha once devamli kullandin mi? Haziran 17, 201214 yıl Sabri Özer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl Yazar comment_90163 Ne kadar basınca Yakup basmasam hiç almaz büyük ihtimal yada yarım bassam,bu arada bugün takrar olunca ayağımı birazdaha zorladım ama değişen bişey yok çünkü sonuna kadar basılıymış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl Yazar comment_90166 Aynen ama Yakubun "oglum tam bas su debriyaja da" demesi sonucu var gucumle basiyorum ve artik yapmiyor bulusmada 3 4 kere yapti en son evlere dagilirkende Alper abide oldu ayni sorun. Alper abi bu senin ilk manuel sanzimanin mi? Daha once devamli kullandin mi? Ben hep manuel araç kullandım ve debrijla çalıştırmak daha öncedende alışkanlığım,ben debriyaja tamamen bastığımı düşünüyorum ama varmı bi aksilik yada ters giden birşey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90168 Ben hep manuel araç kullandım ve debrijla çalıştırmak daha öncedende alışkanlığım,ben debriyaja tamamen bastığımı düşünüyorum ama varmı bi aksilik yada ters giden birşey. Debriyaja dibine kadar basmayla alakalı değildir, yarıya kadar basınca switch e basılmış oluyor zaten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl Yazar comment_90169 Bu arada rampada araç bayılınca vites düşürcem diye uğraşırken stop ediyor araç ayağım debriyajda olduğu halde yarım debriyadan pek anlamıyo bu araç.debriyaj basılı stop etmesi anormal deilmi yaww Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90172 Boş'a al frene bas ?! Böyle de çalışıyor değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl Yazar comment_90173 Boş'a al frene bas ?! Böyle de çalışıyor değil mi ? Yok Yakup frenle denedim olmuyor çalışmıyor frenle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90177 Bu arada rampada araç bayılınca vites düşürcem diye uğraşırken stop ediyor araç ayağım debriyajda olduğu halde yarım debriyadan pek anlamıyo bu araç.debriyaj basılı stop etmesi anormal deilmi yaww Yok ben rampada 1. vites frene basmadan yarim debriyajli duruyorum hep Bide frenle calismiyor tam debriyaj istiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90179 Yok ben rampada 1. vites frene basmadan yarim debriyajli duruyorum hep Bide frenle calismiyor tam debriyaj istiyor Sonra baskı balatan bitince niye erken bitti dersin Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90192 Sabri, aracı servise goturmus muydun, ne demişlerdi sana? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90196 Sonra baskı balatan bitince niye erken bitti dersin Yok arada fren yapiyorum Hill Hold sagolsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90197 Sabri, aracı servise goturmus muydun, ne demişlerdi sana? Yok hayir goturmedim bunun icin 15.000 bakiminda inceletirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90198 Yok arada fren yapiyorum Hill Hold sagolsun Ben ciddiyim unutma Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın