Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90209 bence beklemene gerek yok servis çok uzak değil sonuçta.. Bir kontrol ettir Alper de bilgi sahibi olmus olur boylece... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 201214 yıl comment_90278 Kromaj icin aydoganlara gittigimde makinaya baglatirim bi. Cunku onlarin yaninda olmaz buyuk ihtimal Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90299 Küstürmüşsünüz arabayı Çalışmıyor işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl Yazar comment_90461 Ben araca 2 kez yazılım yüklettim bi problem olsa orda farketmezlermiydi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90528 Yani gorurlerdi. Yazilim yuklettikten sonra yapti dimi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl Yazar comment_90557 Yani gorurlerdi. Yazilim yuklettikten sonra yapti dimi ? Evet Sabri sende görmüştün istanbul buluşmasında,buluşmadan 1 gün önce yazılım yüklenmişti,bu arada bugün tekrar denedim debriyaja tam basamayıpta yada basılması gerekenden az basınca marş motorundan hiç ses gelmiyor ve ekranda debriyaja ve frene basın yazısı çıkıyor.Benim başıma gelen şekilde çok zayıfta olsa marş motorundan ses geliyor ve ekranda debriyaja ve frene basın yazısı çıkmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl Yazar comment_90558 Bendede oldu 1 veya 2 defa Bende de çok sık olmuyor,gerçi aracıda çok sık kullanmıyorum ondanda olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90561 Bas - çek yapmayın abi düğmeye, basın çalışsın elinizi çekin.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl Yazar comment_90562 Bas - çek yapmayın abi düğmeye, basın çalışsın elinizi çekin.. Yakup düşündüğün gibi değil,marş basmayan araca anahtarla devam edersin baskı uygulamaya bu start düğmesinde dediğin gibi değil elim basılı olduğu halde marş motoruna ilk hareket gidiyor ve kesiliyor düğmeye basılı tutmanın bi anlamı kalmıyor zaten çalışana kadar normalde basılı tutuyorum,bende senin gibi baştan basmamda problem olduğunu düşünmüştüm ama öyle değil buna eminim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90570 Rahatsız edici ise, Servis yolu o zaman, neyi tartışıyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90571 Basılı tutmaya gerek yok galiba ya Ben hiç basılı tutmuyorum. Bas çek, o canı isteyince çalışıyor zaten. Alper senin bir sıkıntı var yalnız. Marş motorunda falan bişey olabilir desem marş basıyor diyorsun. Bilemiyorum ki, Yakup'un da dediği gibi servise bir göster aracını. Umarım önemli bir sorun yoktur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl Yazar comment_90574 Rahatsız edici ise, Servis yolu o zaman, neyi tartışıyoruz Şimdilik sıkıntı değilde,en azından ufak veya kolay bişeyse hemen gidicem servise ama uğraştıracaksa biraz daha beklemeyi düşünüyorum ve onu anlamaya çalışıyorum adminim:D Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl Yazar comment_90577 Basılı tutmaya gerek yok galiba ya Ben hiç basılı tutmuyorum. Bas çek, o canı isteyince çalışıyor zaten. Alper senin bir sıkıntı var yalnız. Marş motorunda falan bişey olabilir desem marş basıyor diyorsun. Bilemiyorum ki, Yakup'un da dediği gibi servise bir göster aracını. Umarım önemli bir sorun yoktur. Mekanik olsa sürekli olması lazım Ümit bende bişey anlamadım açıkcası,çok sık olmuyor ama unutturmuyorda işte.Bide servisin olayı hemen çözeceğine pek inanmıyorum o yüzden pek ayaklarımda çekmiyor yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 201214 yıl comment_90628 Evet Sabri sende görmüştün istanbul buluşmasında,buluşmadan 1 gün önce yazılım yüklenmişti,bu arada bugün tekrar denedim debriyaja tam basamayıpta yada basılması gerekenden az basınca marş motorundan hiç ses gelmiyor ve ekranda debriyaja ve frene basın yazısı çıkıyor.Benim başıma gelen şekilde çok zayıfta olsa marş motorundan ses geliyor ve ekranda debriyaja ve frene basın yazısı çıkmıyor. Tamamen ayni durum 15.000 bakiminda artik 10.000 oldum zaten sen servise gidersen haberleri bekliyorum Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın