Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100264 Konunun yanıtı: Kızdırma Bujisi görevini tamamlayana kadar marş basmıyor Yani kontagi actiktan sonra isiklar sonunce degil 2 3 saniye sonra calistiralim? Ama Yakup Alper abiyle bizim sorun bu degilki bizde marsi aliyor ama yarim kaliyor bulusmada sende gordun. Diger konuda attigin resimde not var eger debriyaj pedali calisma sirasinda birakilirsa calisma yarim kalacaktir yaziyor ama sonuna kadar basiyorum ve hic birakmiyorum. Bizdeki cok daha farkli bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100279 Bu Sabri bu. Yazıyı iyi oku sag tarafı. Butonlularda bekleme yok gibi hani mars alıyorsa ok almıyorsa bir daha basıyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100390 Bu Sabri bu. Yazıyı iyi oku sag tarafı. Butonlularda bekleme yok gibi hani mars alıyorsa ok almıyorsa bir daha basıyorsun. Yani sorun yok mu aracimizda ? Tamamen bize bağli ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl comment_100392 Yani sorun yok mu aracimizda ? Tamamen bize bağli ? Araca bağlı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201214 yıl Yazar comment_100401 (copy paste yaptım kusura bakmayın) Yakup ben pazartesi günü tekrar seninde bana bildirdiğin güncellemeleri yaptırtdım,marş motoru ile ilgili problemide anlattım hatta o güncellemelerden biride marş motoruylada alakalıymış,güncellemeyi yaptırtım ve biraz gezdim tesadüfya 2 saat sonra tekrar marş almadı,bende tekrar bildirim yaptım artık duruma göre tekrar arıyacaklar(arıza kaydı oluşturulmasını talep ettim belki işe yarar diye)bu arada telefon bende hep istisnalar hariç kültablasının olduğu yerdedir,arac çalıştırmada alışkanlığımdır kontağı açıp ışıklar sönene dek bekler öyle çalıştırırım,bizde marşa basınca ufak bi sesin ardından kesiliyor düğmeye uzun basmanın anlamı kalmıyor etkisini kaybediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl Yazar comment_109923 Güncelleme yaptırdıktan sonra marş motoru ilk seferde alamamayı 2 saat sonra yeniden yapmıştı fakat bunun üstüne tam 3 hafta geçti ve bidaha olmadı tesadüfmü yoksa güncellemeylemi alakalı bilmiyorum ama şuan sorun yok ,bu problemi yaşayanlara duyurulur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109937 Güncelleme yaptırdıktan sonra marş motoru ilk seferde alamamayı 2 saat sonra yeniden yapmıştı fakat bunun üstüne tam 3 hafta geçti ve bidaha olmadı tesadüfmü yoksa güncellemeylemi alakalı bilmiyorum ama şuan sorun yok ,bu problemi yaşayanlara duyurulur. ilk aldığım hafta bir kez yaptı; sonra hiç yapmadı dün 2 kez yaptı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109938 Doğukanın araçta dizel onun kide bas çek çalışmıyor,basılı tutmak gerek biraz geç alıyor onun ki yalnız focus 2.5 kasa . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl Yazar comment_109944 ilk aldığım hafta bir kez yaptı; sonra hiç yapmadı dün 2 kez yaptı. Aydın abi benim araç haftada 1 yada 2 kez yapıyordu fazla kullanmadığım halde,çok nadir dir 1 hafta yapmadığı oyüzden bi değişiklik varmış gibi geldi bana,3 hafta az bi süre değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl Yazar comment_109945 Doğukanın araçta dizel onun kide bas çek çalışmıyor,basılı tutmak gerek biraz geç alıyor onun ki yalnız focus 2.5 kasa . Bendekinin bas çek le alakası yok,zaten oşekildede kullanmıyorum, çalışana kadar basılı tutarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109970 Bendekinin bas çek le alakası yok,zaten oşekildede kullanmıyorum, çalışana kadar basılı tutarım. Anladım hani aynı sorun olabilir gibisinden yazsdım bizim benzinliler basar basmaz alıyorda . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110051 2 hafta aradan sonra bugun kavuştuk. önce kontak açıp ışıkların sönmesini bekledim debriyaja basıp düğmeye bastım almadı. Ayağımı debriyajdan kaldırmadan tekrar bastım çalıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110068 Dolaylı bir süre, diyelim akü bitti vurdurarak çalıştıracaksaın, düğme iş görüyor mu bu durumda? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_110075 %99 görür ancak aracı vurdurmak çok zararlı. Bu arada bu devirde yatmayla akü bitmiyordur umarım, dayımda 2007 model A6 vardı geçenlerde 1 sene açıkta yattı sonrasında tek marşta çalıştı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın