Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Gösterge Ekranı Değişimi

Featured Replies

• Yanıt 1k
  • Görüntüleme 238,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ozan cımın büyük yardımları ve sizlerin yol göstermesiyle ekranımızı taktım. Tek kalan km ayarlanması.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ben de dün taktım. Gayet güzel oldu.

Serviste km ayarını yaptırdıktan sonra gösterge güncellemesini de yaptırın.Güncellemeden sonra daha güzel olmuş.Sesler kısılmış sıcaklık göstergesi üste alınmış.Vites artırma ikazı ve hız sabitleyici daha güzel görselli olmuş

Yanıtlama zamanı:
22 January 2015 - 10:22 tarihinde, Aykut Dizdar yazdı:

Aykut sanki biraz Eğri duruyor gibi:)

Hadi hayırlı olsun...

Yanıtlama zamanı:

.. ve de ortalama hız yerine, dörtlü ekranda mesafe ölçer var. 1510 olmuş bu resim çekildiğinde, demekki 999'da sıfırlanmıyormuş, herhalde 9999'u görecek sıfırlamaz isek..

5onmPM.jpg

Yanıtlama zamanı:

.. ve de ortalama hız yerine, dörtlü ekranda mesafe ölçer var. 1510 olmuş bu resim çekildiğinde, demekki 999'da sıfırlanmıyormuş, herhalde 9999'u görecek sıfırlamaz isek..

Evet Abi ben hiç dikkat etmedim buna.Yav onun yerine anlık hızı gösterseydi keşke.Bir de sanki menü daha sadeleşmiş gibi geldi bana.

Yanıtlama zamanı:

Analog varken, orada dijital hız olması tuhaf olmaz mı? Yeni focusa ayrı bir ekran olarak koymuşlar ama bana pek de gerekli bir şeymiş gibi gelmiyor, zaten dörtlü ekranın haricinde de ekran kullanmıyoruz.

Yanıtlama zamanı:

bende dijital hızı görmenin amacını anlamıyorum. hız zaten kadranda mevcut, diğer bilgiler daha önemli bence. ama herkesin zevki tabi.

Yanıtlama zamanı:

bende dijital hızı görmenin amacını anlamıyorum. hız zaten kadranda mevcut, diğer bilgiler daha önemli bence. ama herkesin zevki tabi.

Aslında en çok istediklerimizi görme ve seçme imkanı olsa daha iyi olurdu.

Yanıtlama zamanı:

Aslında en çok istediklerimizi görme ve seçme imkanı olsa daha iyi olurdu.

Onun için kablosuz bir obd alıyorsun, bağlıyorsun. İstediğini istediğin gibi görüyorsun. Herşeyi forddan beklemeyin canım.

Yanıtlama zamanı:

Alın size yeni focusun hız göstergesi

df50d68c8460183e1f18332af72fd1b5.jpg

22 January 2015 - 10:22 tarihinde, Aykut Dizdar yazdı:

Hayırli olsun kaç liraya mal oldu...

Yanıtlama zamanı:

Erol otomotiv sağolsun. h.sonu hem bakım için parçalarımı aldım hem de tam karşıda bulunan otokoçta km ayarının yapılmasında çok yardımları dokundu. isa usta her ne kadar işin biraz zor olduğunu söylese( yeni gösterge ile araç km aldığı için ) de sıkıntısız bi şekilde ( 100 tl güncelleme ücreti) durumu halletti sağolsun. 

Anıl Polat tarafından düzenlendi

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

v2mwBYs.jpg

Benzinli Gösterge için o kadar bekledik gelmedi en sonunda yurt dışından bi tane getirttim hem gayet temiz hemde farklı

Yanıtlama zamanı:

mil/km iç içe olunca pek bir fiyakalı oluyor ama ekranda mls olursa insanı yıkar :)

Yanıtlama zamanı:

mil/km iç içe olunca pek bir fiyakalı oluyor ama ekranda mls olursa insanı yıkar :)

ayarlanıyo o :) bu göstergenin tek farkı hız göstergesindeki etiket.

aslında ilginç olan araç tüm konfigrasyonu BCMde tutuyor, yani bu göstergeyi takınca göstergenin otomatik olarak KM göstermesi lazım ama olmuyor, tekrar ayarlamak gerekiyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.