Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Gösterge Ekranı Değişimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hiçbirini sökmeyin , gerek yok.

Tamamdır.Burada yazanlara göre işlem yapıcam inşallah bir aksilik çıkmaz.Servis km ayarı için fotoğraf filan istiyor mu? Ne yapmak lazım 

• Yanıt 1k
  • Görüntüleme 241,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ozan cımın büyük yardımları ve sizlerin yol göstermesiyle ekranımızı taktım. Tek kalan km ayarlanması.  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Tamamdır.Burada yazanlara göre işlem yapıcam inşallah bir aksilik çıkmaz.Servis km ayarı için fotoğraf filan istiyor mu? Ne yapmak lazım 

Arttıracağınız için pek de sorun olmaz ama sizinde aklınızda kalması adına foto alsanız iyi olur heralde :) 

Yanıtlama zamanı:

Yeni gelen Göstergenin caminda ince bir cizik var eski gostergenin cami ile degistirmek istedim birebir ayni gibi gorunsede olmadi

e7enevas.jpg

Resimde cok derin gibi gorunsede normalde belli olmuyor cok dikkatli ve yakindan baktiginizda belli oluyor

Yanıtlama zamanı:
12 July 2014 - 11:25 tarihinde, Süleyman Altın yazdı:

Yeni gelen Göstergenin caminda ince bir cizik var eski gostergenin cami ile degistirmek istedim birebir ayni gibi gorunsede olmadi

Resimde cok derin gibi gorunsede normalde belli olmuyor cok dikkatli ve yakindan baktiginizda belli oluyor

Resimde flaş vurduğu için çok belli olmuş galiba normalde farkedilmez bile; bu tür ürünlerde ufak tefek kusurlar olabiliyor maalesef 

Yanıtlama zamanı:

Montaj tamam ama km ayarlama isi sonraya kaldi servis randevu verelim uzun suren islem diyor 2-3 saat surermis yapmak istemedi kisacasi disarda ustamda fordun orjinal cihazi var ama nasil yapılıyor bilmiyorum diyor forumda baktim ama km ayar bulamadim basit ve risksiz ise yapalim diyoruz

Yanıtlama zamanı:

Bencede 5 dk ama niyet farkli cok uzun sürerse parada ona gore tabi.kendimiz yapabilir miyiz

Yanıtlama zamanı:

Bencede 5 dk ama niyet farkli cok uzun sürerse parada ona gore tabi.kendimiz yapabilir miyiz

Yanıtlama zamanı:

Ford icin orjinal ids kablomuz var ama ids lisans suresi dolmus

Yanıtlama zamanı:

Montaj tamam ama km ayarlama isi sonraya kaldi servis randevu verelim uzun suren islem diyor 2-3 saat surermis yapmak istemedi kisacasi disarda ustamda fordun orjinal cihazi var ama nasil yapılıyor bilmiyorum diyor forumda baktim ama km ayar bulamadim basit ve risksiz ise yapalim diyoruz

3 dk'yı geçmez işi bilen için.Doğru düzgün usta başına felan sorsunlar veya bilen bayiyi arayıp öğrensinler

Yanıtlama zamanı:

Ids ile kendim yapiyorum suan. Km ayarinda secenek var mph mi kph mi seceyim

Yanıtlama zamanı:

Ok hallettim 1 dk surer

Hill holder vs ids ile nasil yapiliyor bilen var mı

Yanıtlama zamanı:

Ok

Bu islemlerden sonra araba rolantide her zamankinden biraz daha titremeli calismaya basladi.degerler sifirlandigi icin kalibrasyon filan o yuzden olabilir mi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.