Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39982 Direksiyondaki OK tuşuna bas basılı tutarak kontağı aç... Bunu araç giderken açabiliyor muyduk? Şu açılabileceğini söylemiş. Bizimkilerde oluyor mu bilmiyorum da giderken hızın ve devrin elektronik olarak gösterilmesi olayı çok hoşuma gitti yapılabiliyorsa denemek isterim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39989 Evet oluyor.. Yarın bi test ediyim, teşekkürler denemeden soru sorup durmama rağmen cevap verdiğiniz için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39990 Cevap vermeyeceksek burada işimiz ne ki.. Bildiğimiz şey varsa onu paylaşabilmek için buradayız. He arada Bora'ya pempe arabası vasıtası ile sataşıyorum o ayrı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201214 yıl comment_39995 Ne biliyim bir an boş blinçsiz kullanıcı hissettim kendimi, DH ahalisine laf ettik ne farkımız kaldı gibisinden bir şeyler oldu sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201214 yıl comment_40000 yakup bıktırıyorum seni bişey daha soracağım f3 te direksiyonu çevirince aynalar dönüyormu? hiç denemedim şimdi aklıma takıldı okurken Aynalar dönüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 201214 yıl comment_40110 Ben döndüğünün farkına varamadım ama, siz öyle diyorsanız öyle olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40795 Şase numarasından aracın tüm donanımlarının listelendiği bir link verilmişti arama yapmama rağmen bulamadım malesef. Paylaşabilirseniz sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40804 Şase numarasından aracın tüm donanımlarının listelendiği bir link verilmişti arama yapmama rağmen bulamadım malesef. Paylaşabilirseniz sevinirim. Bu mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40860 Bu mu? Evet bu teşekkürler. Sürekli google üzerinden arattığım için çıkmamış, Forumları seçip aratınca çıktı. Teşekkürler tekrar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201214 yıl comment_40985 ford'un kendi sitesi var o iş için. https://www.etis.ford.com/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41479 Bugün öğrendim ki yaz lastikleri ile kar kışa çıkıyorsanız çekiş Kontrolü kapatmalısınız . Ultragrip 8 yolu gözüktü gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41486 ASR araç yürüdüğü sürece kapatmamak lazım,ama hafif bi eğimde kalırsanız eğer kapatabilirsiniz arabanız daha inatçı olacaktır .Kış lastiği almakta fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41487 Bugün kar altındaydı Ankara ve Ultragrip 8 lerle hiç sıkıntı yaşamadan dolaştım yollarda...Oldukça sessiz lastikler...Özellikle ıslak yol performansı çok iyi,sanki araba yola yapışıyor gibi,herhangi bir boşluk yada hissizlik yok dreksiyonda...Cuma günü ciddi buzlanma var Ankarada Tüm Ankaralı arkadaşlara kış lastiğiniz yoksa yola çıkmamalarını tavsiye ederim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41491 Buralarada bi kar gelsede biraz oynaşsak focusumuzla Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın