Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ya öyle olduğunu kabul edersin, ya da arabana cin girmiştir...

cem bey, birşey itiraf edeyim, birşey yazdığınız zaman hep yüzünüzde profil fotoğrafınızdaki ifade varmış gibime geliyor. hani "heh, ulen bu da sorulur mu, seni haylaz" der gibi.. o yüzden siz cevap yazınca kendime bi çeki düzen veriyorum. kravatımı düzeltiyorum, ceketimi ilikliyorum filan.. :aman:

siz büyüklerim sinyal açık kalmıştır diyorsanız sinyal açık kalmıştır.. :(

Yanıtlama zamanı:

cem bey, birşey itiraf edeyim, birşey yazdığınız zaman hep yüzünüzde profil fotoğrafınızdaki ifade varmış gibime geliyor. hani "heh, ulen bu da sorulur mu, seni haylaz" der gibi.. o yüzden siz cevap yazınca kendime bi çeki düzen veriyorum. kravatımı düzeltiyorum, ceketimi ilikliyorum filan..

Fotoğrafımı değiştirdim, bu da aynı hisleri yaratıyorsa sıkıldıkça aşağıdakine bak

cembo2006.jpg

Yanıtlama zamanı:

pardon düzeltiyorum park farları... bir an için follow me home ışığı gibi düşündüm.. o kenardaki minik lambaları diyorum.. tekli yanıyor şuan da nasıl düzelteceğim?

follw me home özelliğinii yol bilgisayarından yapabiliyorsun 20 sn 30sn 40 sn sureleri var kısa farlar yanıyor, kontağı kapatıp sinyali yakarsan o tarafın parkı yanar.
Yanıtlama zamanı:

Mertcan emin değilim manuel kapatıyor sanırım

Yanıtlama zamanı:

GeÇen arkadaşın Citroen C4 geldi de aklıma anahtarda direkt ön farlar iÇin tuş var onda dedim belki bizimkinde de vardır.

olsa fena olmazdı Çok önemi değil ama :)
Yanıtlama zamanı:

Yok canım umrumda bile değil yanmış yanmamış da maksat tüm özellikleri keşfetmek.

Mesela:

Far sönme gecikmesi özelliği ya sinyal kolunun direksiyona doğru çekilmesiyle ya da kontak anahtarının AçIK konuma getirilmesiyle iptal edilebilir.

Yanıtlama zamanı:

:kıhkıh: çok iyi yaaa

benimle çatıştığında ise suratımın halini merak ediyorsan doktorum kadar şanslı değilim ben.........

18mn6.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hhahahahaaaaa..Çok komik yaaa.Kankam,Tom Cruize de aynı sana benziyor yahu,bir an sağdaki fotoyu o sandımdı..Eheheheheüüeeee....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.