Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben de arabanın yıkanmasını beklerken Goodyear tabeleası görünce sordum elinde bir tek Michelin Alpine varmış kış lastiği olarak 370 tl fiyat verdi 215/55/16'ya. Sert kullanmıyorsanız lastiğin yumuşak olmasının veya çok kaliteli bir lastik olmasının önemi olmadığı söyleniyor da eski michelin kış lastiklerimizin gün geçtikçe parçalandığını kendim incelediğimden beri Michelin'i öneremiyorum.

Benim çevremdekiler de Lassa önerdiler alternatif olarak onun da fiyatı 290-300 civarı görünmekte internette.(Snoways Era 2)

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 543,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar dün bir lastikçiye gittim kış lastiği için.

goodyear ultragrip perfprmance 8 215/55/16 için 360 tl dedi. kısa süreli bir şok geçirdim :)

215 değil de 205 alın dedi.. ona da 225 tl dedi.. ultragrip 7 için 170 tl dedi.. ama yine 205 mm..

michelin alpine'i önermedi, çok yumuşakmış michelin'ler..

çevremden de petlas öneriyorlar.

sizin görüşlerinizi de öğrenmeyi isterim..

Goodyear kış lastiği için uygun diye düşünsemde, yaz için michelin ve Continental i tercih ederim. Arabamın altında ise Michelin Primachy hp lastikler geldi, bir kaç kez kaydığını hissettim, ama bu kaymalarda ben mi çok hızlıydım, yoksa lastiklerden mi kaynaklanmış bir problem bilemiyorum. Ama genel olarak ben Michelinden hep memnundum, Europa da da yazlık michelin kullanıyordum ve gayet memnundum, fakat bu michelinder yani focusun altında gelenler sanki birazcık sert gibi, ama bilmiyorum henüz çok yeniler. Bir sonraki lastiğimi bu lastiklerin ömrüne de bağlı tabi ama Continental düşünüyorum, hatta Europa için yazlık lastik ihtiyacı var, onları continental almayı düşünüyorum. Bakalım onlar nasıl olacak.

Ya bir TV ye bak, bir yoruma devam et, ben lafı nereye getirmişim, her neyse konumuza dönelim,

Hiç çekinmeyin derim, 205/55/16 lastik alın, fiyat ta uygun, bu lastikler bu Türkiye'nin her yerinde bu fiyatlara satılıyor. Tabi, kışlık lastik satışları biraz daha azalmışken (bir iki ay öncesine göre) belki fiyat konusunda o zamana göre daha uygun alınabilir. Nitekim Benim arkadaşm Megane için aldığı 205/5516 Goodyear UG Performance lastiği 225 tl ye almıştı. Siz şimdi yanlış anlamadıysam Goodyear UG 8 e bu fiyatı almışsınız ki, UG 8 çok çok üstün bir lastik.

Yanıtlama zamanı:

Hayır, bu kadar fark hiç bir şekilde zarar etmez,

Goodyear lar nasıl çıkacak bakalım, umarım memnun kalırsınız. Benim amcaoğlu da çok sıkı bir Goodyear lastiği fanatiğidir. Goodyear dan başka lastik almam der, hatta sıfır linea aldı, altında pirelli mi bridgestone mi tam bilmiyroum ama bir lastik geldi, onları satıp Goodyear alacaktı, bilmiyorum aldı mı.

Yanıtlama zamanı:

Ben lassa snoways era aldım çevremdekiler hep bu lastiği tavsiye ettiler 205/55/16 aldım. arabanın lastik ebatları bu değil mi niye 215/55/16 ya bakıyorsunuz. ben 4 tanesine 850 tl verdim. Şimdilik bir sıkıntı yok 1,5 aydır kullanıyorum.

Yanıtlama zamanı:

aracın şuan üzerinde bulunan goodyear efficientgrip lastiğin ebatları 215/55/16... benimkinde mi bir yanlışlık var acaba?

bizim araçta da 215 ebatlı.

Yanıtlama zamanı:

Style donanımdan itibaren sanırım 215.55.R16 oluyor...Bende Continental Premium Contact 2 lastikler var..215.55.R16...Eski Focus 2,5 umda Michelin vardı ama çok kötüydü lastikler,paso kayıyor,araba kafa atıyordu sağa sola :kızgın:) Bunlar ise hrika...Kışlık olarak ise Goodyear Ultragrip 8 den şaşmyın...Orjinal ebatları 215.55.R16 ama ben 205.55.R16 taktırttım malum kış lastiklerinin bir ebat küçük olması yol tutuş anlamında daha iyi kışın...Good yeardn şaşmayın kış lastiklerinde...

Yanıtlama zamanı:

Sadece benzinli 125 liklerde 205/55/16 geliyor. O da sadece teneke jantlarda öyle geliyor olması lazım. Kalanların hepsinde 215/55/16

Mertol Kip tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

DİKKAT !! AİLE VAR !!!

Çok süper yaaa...Litvanyalıya bakın beyler...Yanlış ülkede yaşıyoruz galiba...Gerçi en azından Nijeryada diiliz de :kızgın:)) Eheheheheheüüeeee.....

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=APZuBiQ2HK8

Yanıtlama zamanı:

:kızgın: Bu arada Ben Focustan Dünyayı böyle görüyorum... :kızgın:)

img2399a.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Bora A. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.