Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_36959 günaydın......izmir korkunç yağmur....büüyk bir patlama ile uyandım...bütün araba alarmları yıldırım düştü zannedersem hava çok kötü...bir alfred hichcockun kuşlar filimi izler gibi yazdıklarınızı okudum iyice gerildim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_36964 günaydın......izmir korkunç yağmur....büüyk bir patlama ile uyandım...bütün araba alarmları yıldırım düştü zannedersem hava çok kötü...bir alfred hichcockun kuşlar filimi izler gibi yazdıklarınızı okudum iyice gerildim.... Bu havada evde olmak güzeldir ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_36991 haklısın Aydın ya.......güzel bir kahve ve yanında cikolata...insanın yataktan cıkası gelmiyor...1.6 ötv artışı gündemdeymiş ona canım sıkıldı biraz...napıcaklarını bilmiyorlar artık...oda gelirse...otomotiv sektörü iyice şaşkaloz hale gelecek...3-5 firmanın satışlarına bal sürecekler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl Yazar comment_36992 2012'de 1.0 Turbo 125 ps canavar geliyor...Aile arabası tam az yakar iyi kaçar... al keyfine bak temiz temiz 870 çalışanı ile Köln'de üretim devam ediyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_36993 aynen öle....gelsin alalım bakalım keyfimize....................süpersüper... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_36994 1.0 motor o kasayı kaldırabilecek mi?sonra yokuşlarda yığılma problemi olmasın? gerçi beygiri iyi, torkunu da yüksek yaparlarsa bilemem.. yine de bir yaris değil bu araba sonuçta.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl Yazar comment_36995 1.6 125 ps'ler yakında durdurulur...1 yıl felan belki.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_36996 haklısın Aydın ya.......güzel bir kahve ve yanında cikolata...insanın yataktan cıkası gelmiyor...1.6 ötv artışı gündemdeymiş ona canım sıkıldı biraz...napıcaklarını bilmiyorlar artık...oda gelirse...otomotiv sektörü iyice şaşkaloz hale gelecek...3-5 firmanın satışlarına bal sürecekler.... Valla hürriyette yazdığı şekilde ötv değişikliği olursa satışına bal sürülecek firmaların biri de FORD olur..Bu öTV zammının şu şekilde olacağı yazıyor: Yeni bir barem açılıp 1300e kadar olan araçlarda vergi aynı bırakılacakmış, 1300-1600 arası araçların vergisi artacakmış. Bu durumda 1.2 tsiler , rönonun 1.2 tceleri ve ama en çok da fordun 1.0ları tutar. Bu da onlara talebin artıp bizim hiç alamamamız demek...Hadi FORD çabuk tut elini şu zamdan önce getir 1.0 ecoboostu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl Yazar comment_36997 Bir mail atıp soralım değil mi Edit: Attım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_36998 Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, otomotiv dünyasında tartışmalara neden olan vergi zammı dedikodularına açıklık getirdi. Dedikodulara göre 1.3-1.6 litre araçların vergi oranları artırılacaktı. Ancak Maliye Bakanı bir açıklama yaparak bu dedikoduları yalanladı ve şöyle dedi: “Kesinlikle böyle bir çalışmamız söz konusu değildir. Gündemimizde de böyle bir hazırlık yoktur” Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl Yazar comment_36999 Tüh yaw dedikodu var dedim mailde neyse bakalım plan yapılmışsa ne zaman geleceğini öğreneceğiz; 1.0T Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37000 boşver sen dogrusunu yaptın önce yok denir piyasa oluşturulur...sonrada yapılır...alıştık artık.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37002 aynen öle....gelsin alalım bakalım keyfimize....................süpersüper... Gerçekten alırmısın 1.0 FIII?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37003 Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, otomotiv dünyasında tartışmalara neden olan vergi zammı dedikodularına açıklık getirdi. Dedikodulara göre 1.3-1.6 litre araçların vergi oranları artırılacaktı. Ancak Maliye Bakanı bir açıklama yaparak bu dedikoduları yalanladı ve şöyle dedi: “Kesinlikle böyle bir çalışmamız söz konusu değildir. Gündemimizde de böyle bir hazırlık yoktur” 2008 sonu-2009 başında dönemin maliye bakanı ve başbakan kesin öTV indirimi çalışmamız yoktur. Memlekette satılan arabaların 3te 2si ithal. Böyle bir destek verip de Hansı, Piyer i mi destekleyelim demişti ? Biz de müslüman bakan başbakana inanıp arabayı aldık. 15 gün sonra indirimi yaptılar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 201114 yıl comment_37004 bende sana Ford kazıgını söyleyeyim ötv indirimi ile almıştım arabamı indirim bitti fiyatları dahada aşagı çektiler...bende borsada kalsam full mondeo alıcaktım...herkes biryerlerden birşeyler kaybediyor işte.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın