Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

günaydın......izmir korkunç yağmur....büüyk bir patlama ile uyandım...bütün araba alarmları yıldırım düştü zannedersem hava çok kötü...bir alfred hichcockun kuşlar filimi izler gibi yazdıklarınızı okudum iyice gerildim.... :kıhkıh::zha::kıhkıh:

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

günaydın......izmir korkunç yağmur....büüyk bir patlama ile uyandım...bütün araba alarmları yıldırım düştü zannedersem hava çok kötü...bir alfred hichcockun kuşlar filimi izler gibi yazdıklarınızı okudum iyice gerildim.... :kıhkıh::zha::kıhkıh:

Bu havada evde olmak güzeldir ama :)

Yanıtlama zamanı:

haklısın Aydın ya.......güzel bir kahve ve yanında cikolata...insanın yataktan cıkası gelmiyor...1.6 ötv artışı gündemdeymiş ona canım sıkıldı biraz...napıcaklarını bilmiyorlar artık...oda gelirse...otomotiv sektörü iyice şaşkaloz hale gelecek...3-5 firmanın satışlarına bal sürecekler.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

aynen öle....gelsin alalım bakalım keyfimize....................süpersüper...

Yanıtlama zamanı:

1.0 motor o kasayı kaldırabilecek mi?sonra yokuşlarda yığılma problemi olmasın? gerçi beygiri iyi, torkunu da yüksek yaparlarsa bilemem.. yine de bir yaris değil bu araba sonuçta..

Yanıtlama zamanı:

haklısın Aydın ya.......güzel bir kahve ve yanında cikolata...insanın yataktan cıkası gelmiyor...1.6 ötv artışı gündemdeymiş ona canım sıkıldı biraz...napıcaklarını bilmiyorlar artık...oda gelirse...otomotiv sektörü iyice şaşkaloz hale gelecek...3-5 firmanın satışlarına bal sürecekler.... :yeah:

Valla hürriyette yazdığı şekilde ötv değişikliği olursa satışına bal sürülecek firmaların biri de FORD olur..Bu öTV zammının şu şekilde olacağı yazıyor: Yeni bir barem açılıp 1300e kadar olan araçlarda vergi aynı bırakılacakmış, 1300-1600 arası araçların vergisi artacakmış. Bu durumda 1.2 tsiler , rönonun 1.2 tceleri ve ama en çok da fordun 1.0ları tutar. Bu da onlara talebin artıp bizim hiç alamamamız demek...Hadi FORD çabuk tut elini şu zamdan önce getir 1.0 ecoboostu..

Yanıtlama zamanı:

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, otomotiv dünyasında tartışmalara neden olan vergi zammı dedikodularına açıklık getirdi.

spacer.gif

Dedikodulara göre 1.3-1.6 litre araçların vergi oranları artırılacaktı. Ancak Maliye Bakanı bir açıklama yaparak bu dedikoduları yalanladı ve şöyle dedi: “Kesinlikle böyle bir çalışmamız söz konusu değildir. Gündemimizde de böyle bir hazırlık yoktur”

Yanıtlama zamanı:

boşver sen dogrusunu yaptın önce yok denir piyasa oluşturulur...sonrada yapılır...alıştık artık.... :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, otomotiv dünyasında tartışmalara neden olan vergi zammı dedikodularına açıklık getirdi.

spacer.gif

Dedikodulara göre 1.3-1.6 litre araçların vergi oranları artırılacaktı. Ancak Maliye Bakanı bir açıklama yaparak bu dedikoduları yalanladı ve şöyle dedi: “Kesinlikle böyle bir çalışmamız söz konusu değildir. Gündemimizde de böyle bir hazırlık yoktur”

2008 sonu-2009 başında dönemin maliye bakanı ve başbakan kesin öTV indirimi çalışmamız yoktur. Memlekette satılan arabaların 3te 2si ithal. Böyle bir destek verip de Hansı, Piyer i mi destekleyelim demişti ? Biz de müslüman bakan başbakana inanıp arabayı aldık. 15 gün sonra indirimi yaptılar..

Yanıtlama zamanı:

bende sana Ford kazıgını söyleyeyim ötv indirimi ile almıştım arabamı indirim bitti fiyatları dahada aşagı çektiler...bende borsada kalsam full mondeo alıcaktım...herkes biryerlerden birşeyler kaybediyor işte....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.