Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yani bizden kalkacak, kalkmazsa ben forumu bırakıyorum :) böyle büyük söz :D 1.6 atmsfrk finito focus'da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 O zaman niye hala satıyolar kardeşim,satmasınlar millete,kontpiyede kalacak benzinli 125 lik alanlar sooora...Ecoboosto satsınlar bide dizeli..Niye p....ştluk yapıyolar..Yazık diilmi millete aga.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Ne alaka, 1.6 125 kötü motor değil ki çok güzel motor...Süreç içinde biter zaten.. Zorla satmıyor kimse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Ne alaka, 1.6 125 kötü motor değil ki çok güzel motor...Süreç içinde biter zaten.. Zorla satmıyor kimse Ama bitiyor sdatışı diyosun Yakup? Yani artık olmayacak 2012 itibarıyla....Alınmaz o motor,ne parça bullursun ne anlayan zamanla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Hayır 2012 itibarı ile bitecek demedim ki , zamanla bitecek dedim...parça bulmama diye birşeye sen inanıyormusun abi ? Boşuna çamur atmay yaw Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Ya Yakup kıvırma allasen.. Zamanla bitecek gibi ucu açık bir ifade ile olurmu bu iş. Elbet er ya da geç bitecek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Bu arada benzinli focuslarda şu an sıkıntı var zaten. Ben aradığımda atmosferik boş versiyon yok dedi amcalar.. Olsa SW comfort alıp dibine vurabilirdim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osman ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 vw 2006 dan beri 1.4 tsi yi kullanıyor fakat hala atmosferikten vazgeçmedi, hiç bir firma atmosferikten kolay kolay vazgeçemez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 atmosferik motor en sağlam ve en sorunsuz motordur..Yerçekiminden bağımsız otomobil üretilinceye kadar da hep varolacaktır.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Kuş pisliği kaynamış gitmiş arada da kağıt havlu yerine ıslak mendil alıp suyunu üstüne sıkıp yumuşayınca silmek en sağlıklı yol. Evet arabama simetrik olarak pislediklerinde dünya üzerindeki kuşların ekolojik denge bozulmadan yok edilmesi taraftarıydım bir ara sonra çadır tente arayışına girdim.(Bir ara ağaçtan komple kurtulmak istiyordum onun ihtimalleri çok düşük olduğundan vazgeçtik) Düz mantığımla yorum getirmem gerekirse: Türk insanı 1.0 motoru turbolu da olsa zor alır. Önyargılar çok fazla, piyasadaki şu an ki bildiğim 1.0'lık motor yariste var oda yokuş çıkamıyor ki kendisinden zaten nefret ederdim.(Biraz da kullanıcı kitlesi yüzünden.) BÖyle düşünme sebebim de 4-5 kere farklı çevre ve konumlardaki insanlardan 1.4 motor Passat'ı çekiyor mu sorusunu almam oldu. Bence VW'nin MPI motordan vazgeçmeme sebebi o motora tüp takılabiliyor olması. TSI'lar tüp uyumlu olmadığından ve seri kullanımda 500 bin civarı yakabildiklerinden ortalama insanların tercih sebebi olamıyor doğal olarak uzun vadede tüp takılan kısa vadede az değer kaybeden ve motorunun yedek parçası bol olan 1.6 MPI Golf ve Passat'taki yerini alıyor. Aynı mantık Ford'un atmosferiğinde de olur bence. Dertsiz tasasız turbosunu dert etmeyeceğin temiz bir motor. Bilmiyorum belki bu aralar ben motor ısınmadığından sakin sakin giderken yanımdan atmosferiklerin vızır vızır geçmesine sinir olduğumdan mı tüm işi turbo ve tüpe bağladım da çevremdeki genel kanı da bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yahu boşver sorunsuz olmasını falan. En ucuz motor seçeneği. 1.0 motorun turbosu cartı curtu dünya para.. çok gereksiz bir atraksiyon olur. Şahsen bir tarafta 1.6 125 lik motor yanında da 1.0 turbo 125 lik motor olsun ben 1.6 atmosferik olanı tercih ederim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Ya Yakup kıvırma allasen.. Zamanla bitecek gibi ucu açık bir ifade ile olurmu bu iş. Elbet er ya da geç bitecek.. Sence kıvırıyormuyum abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 vw 2006 dan beri 1.4 tsi yi kullanıyor fakat hala atmosferikten vazgeçmedi, hiç bir firma atmosferikten kolay kolay vazgeçemez. Var mı jetta da atmasforik ? Devir değişti artık...Değişelim artık bari forumlar böyle demesin 2012de gelecek olan golf'de de kalmaz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Forever Atmosferik agalar....Turbo benzinli herkesin tercih edeceği bir motor diil,millet ekonomi peşinde..Çakarsın Prins tüpü basarsın gaza uÇarsın vınn diyee....Ne dizel tanırsın ne benzin....Ford asla vazgeÇmez atmosferikten,1.0 Turbo benzinlilileride bayanlara satar ancak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2011 İlgisi yok Şeker için de öyle diyorlardı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap