Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37580 ulen kaşınma benmi uydurdum alla alla...hor görmek değil ordaki amaç...sokaktaki en ilgisiz ve bilgisiz kişi bile borsadan bahsediyorsa yolun sonu demektir anlamında...yoksa herkesin işi mesleği konumu kültürü eğitimi yaşantısı ne olursa olsun saygı duyulmalıdır...hor görmek değil hoş görmek amaçtır...yani marifet 50000 tlik bir değeri 70000 e almak değil 70000 lik olanı 50000 e almaktır..hacı.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37583 Yahu ikide birde şu 70.000 rakamını gündeme getirip durmayın, anlayan anladı, kalana da gına geldi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl Yazar comment_37591 Zaaaaa aynen Konuyu bulandırmayiniz 7 kelimesini forumdan engellerim bakkkkkk Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37593 7 kelime değil rakam bikerem.. Bak ben 70 falan demiyom artık Boracan'a.. Seviyom onu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37600 Bende seni seviyom Mertol kardeşim..Bu Tevfik denen adamıda seviyom nalet olsun içimdeki bu insan sevgisine Taktı benim 70 Binime,kafama kakalayıp duruyor,aptal yaptı beni tık tık vura vura ,dürte dürte ...Yani naapiim yatırım cahiliysem,salaksam..Allahta beni bööle yaratmış..Kime ne zararım olmuş 70 Bine Focus 3 aldım diye,oğlumun,eşimin rızkından kestim aldım sonuçta...Ha keşke almasaydım dediğim bir gün dahi olmadı Allaha şükürki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37604 Hey allahım neler yazmış neler...Bora varya...senin adına senin ugradıgın haksızlık adına konuşmam..verilen paralara falan değil...olurmu öyle şey...aldıgına en çok sevinen benimdir buna inan çok yakıştıranda...ama senin araba rakamın HİT olduğu için dilimize pelesenk oldu...yoksa ekonomiyi herkes bilir ve kendine göre en uygununu seçer...kimsede buna karışamaz...benim baktığım yer farklı olaya....yani herkes tepkisiz kaldığı için adamlarda istedigi donanımlarla istedigi rakamlara bizleri mecbur ediyorlar...isyanım bu sadece...canım benim bende seni çok seviyommmmmmmmmmmmmm...mertoluda eh işte şöle böle... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37744 aracı teslim eden vatandaşın bir işkembeden sallamasını daha dün itibariyle keşfettim. tabi bu kadar geç farketmemin, nasıl olsa anlattı o kısmı okumaya gerek yok diyip kullanma kılavuzunda o kısmı es geçmemin de etkisi var. vatandaş bana dedi ki, işte D vitesi normal sürüş vitesidir, S vitesine alırsanız da yandaki +/- butonuyla vites yükseltip alçaltabilirsiniz, S dışında +/- butonunu kullanamazsınız. dün yoldayken her zamanki gibi D'de ilerlerken nerden içimden geldi bilmiyorum + butonuna bastım, hop diye bir üst vitese zıpladı. denedim biraz baya normal vites geçişleri oluyor. sonra eve dönünce bir kitapçığa bakayım dedim. +/- butonu zaten elemanın dediğinin aksine sadece D vitesinde kullanılabiliyormuş. S vitesi sport mode, üst devirlerde daha hızlı vites geçişi sağlıyormuş. S'de iken +/-'ye basarsanız sport mode'dan otomatik olarak çıkıyormuş. hani büyük keşifler tesadüf eseri olurmuş ya, ben de tesadüf eseri amerikayı yeniden keşfetmiş oldum. aferin bana.. tabi burda aferinin büyüğünü araç teslim görevlisine vermek gerekiyor. Aralık 21, 201114 yıl Alperen G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37749 Ben kullanım kılavuzunu güyya okudum da hala yeni yeni şeyler keşfediyorum 1 ay bitmesine rağmen . Ama geçen yıkanmasını beklerken yine bakındım kılavuza, akü takviyesi yaparken +'yı +'ya -'yi şaseye bağlayın diyor. Biz daha önce hep +'yı +'ya -'yi -'ye bağlıyorduk şaşırdım doğrusunun bu şekilde olmasına. Aküsü dolu olan aracın -'sini boş olan aracın şaşesine bağlattırıyordu.dd Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37776 iyiki ecoboostlara 6. vitesi koymuşlar. 125hp motor bile 6. vitesi istiyor. ben bugün bunu gördüm. bu dileğim azami sürati artırmak adına değil, aksine yakıt ekonomisi için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37783 arkadaşlar geçen haftalarda bir konusu geçmişti ama bulamadım o yüzden bir de ben soruyorum kusura bakmayın.. bu follow me home ışığı, önceden aracı kilitlediğimde ikisi birden yanıyordu. dün misafirliğe gittiğimizde sadece sürücü tarafının yandığını gördüm. diğer ampulde bir arıza yok çünkü aracın kilidi açtığımda normal olarak ikisi birden yanıyor. bunun bir programı mı ayarı mı ne vardı, söylenmişti. ama dediğim gibi bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37787 ben park lambalarının tekli yakılabildiğini biliyorum. kısa farları ilk defa sizden duydum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37788 ben park lambalarının tekli yakılabildiğini biliyorum. kısa farları ilk defa sizden duydum. pardon düzeltiyorum park farları... bir an için follow me home ışığı gibi düşündüm.. o kenardaki minik lambaları diyorum.. tekli yanıyor şuan da nasıl düzelteceğim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37810 kontak kapatınca yanmasını istediğiniz tarafa sinyal vermek gerekiyordu sanırım ama her ikisini yakmak nasıl olur klavuza bakmak lazım hatırlayamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201114 yıl comment_37813 kontak kapatıp parkları yakıp 4lü flaşörü de yakarsanız belki sorun hallolur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın