Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Adamın birisi komple Sync satıyor. Kablolaması nedir ne değildir bilmiyorum ama ilgilenen varsa değerlendirsin.

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140662577478&category=42612&_trksid=p5197.c0.m619

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

süper.. sıfır mı dır acaba? bir de dediğiniz gibi, bunu alsak servis takabilir mi? ve tabi garanti durumu ne olur aracın??

Yanıtlama zamanı:

ASR araç yürüdüğü sürece kapatmamak lazım,ama hafif bi eğimde kalırsanız eğer kapatabilirsiniz arabanız daha inatçı olacaktır .Kış lastiği almakta fayda var.

Kayınca toplamamı engelledi malesef o sebeple kapatmak lazım.

Yanıtlama zamanı:

Bakalım Ankara da G.year Ultragrip Performance nasıl bir performance gösterecek..

Yanıtlama zamanı:

süper.. sıfır mı dır acaba? bir de dediğiniz gibi, bunu alsak servis takabilir mi? ve tabi garanti durumu ne olur aracın??

Adam

hurdacı. Dolayısı ile sıfır olma ihtimali yok. Ancak resimlerinden gördüğüm kadarı ile arkasındaki soketler falan farklı. Dolayısı ile tesisata da ihtiyaç olacak demektir.. Gümrük problemlerini falan bir şekilde aştığınızı bile varsaysak tesisata dünya para isterler.. O da Otosan tarafından ithal edilmiş bir tesisatsa.. Daha önce ithal edilmemişse elinizde patlama ihtimali çok yüksek...

Satan adamın repütasyonu iyi değil. Balıklama atlamayın derim ben. Eski sattıklarında farklı parçalar göndermiş, maillere haftalarca cevap vermemiş falan filan.. Bu ilanda da 2010 model focus diye başlık açmış. Farklı bir mal gelip bak ben 2010 demiştim ama diyebilir.. :D

Ben adama güvenmediğim için topa girmedim açıkcası..

Yanıtlama zamanı:

Kayınca toplamamı engelledi malesef o sebeple kapatmak lazım.

Acaba ASR değilde ESP den bahsediyo olabilirmisiniz?

Yanıtlama zamanı:

Acaba ASR değilde ESP den bahsediyo olabilirmisiniz?

Çekiş Kontrol Sistemi diyelim. Aracın pati Çekmesini engelleyen sistem. ESP kapatılamamakta bizim kasada. ASR yani Çekiş kontrol sistemi ya da TCS diye de geÇer, pati Çekmeye başladığınızda bunu düzenli hale getirmekte de ben henüz Fifth Gear'ın testindeki kadar işgören bir sistem görmedim malesef pratikte kapatılması gerekebilmekte.

Yanıtlama zamanı:

Ben karı gördüğüm an kapatmıyorum hemen tcs yi.Sadece kaldığım zamanlar motoru çekişten düşürmeye başladığında kapatıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Ha haaaa, bir an babam geldi aklıma da, biyerde kalsa asla çıkamaz oradan, :):aman: :aman:

Arabaya bindiğinde teyp açıksa açık kalır, kapalıysa kapalı, yani onunla bile uğraşmaz, düşündüm bir an da, yol bilgisayarının menüsünden ayarlardan çekiş kontrol sistemini kapatacak. Benim babam, bunu yapacak hahaahaah. Bırakır arabayı, git al şurda kaldı araba der, yine uğraşmaz :aman::P :P :P

Yanıtlama zamanı:

Az önce kış lastiklerinin nimetlerini bir kez daha gördük.

İş yerinden arkadaşlarla 5 kişi (yaklaşık 500kg ediyor!) Lassa Snoways li Corsa mızla kar fırtınası kopan dağ eteklerine ufak bir tırmanış yaptık; sadece bir yerde çok dik yokuşu araçtaki aşırı yükten çıkamaması dışında kışlık Lassa lar gayet sorunsuz bir geziye imkan tanıdı.

Yanıtlama zamanı:

İki adet kamyon şöförü bir adet satış elemanı bir adet ben bir adet Kutay.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.