Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41495 Adamın birisi komple Sync satıyor. Kablolaması nedir ne değildir bilmiyorum ama ilgilenen varsa değerlendirsin. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140662577478&category=42612&_trksid=p5197.c0.m619 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41509 süper.. sıfır mı dır acaba? bir de dediğiniz gibi, bunu alsak servis takabilir mi? ve tabi garanti durumu ne olur aracın?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41524 ASR araç yürüdüğü sürece kapatmamak lazım,ama hafif bi eğimde kalırsanız eğer kapatabilirsiniz arabanız daha inatçı olacaktır .Kış lastiği almakta fayda var. Kayınca toplamamı engelledi malesef o sebeple kapatmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201214 yıl comment_41535 Bakalım Ankara da G.year Ultragrip Performance nasıl bir performance gösterecek.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41553 Adamın birisi komple Sync satıyor. Kablolaması nedir ne değildir bilmiyorum ama ilgilenen varsa değerlendirsin. http://cgi.ebay.co.u...d=p5197.c0.m619 Valla iyiymiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41598 süper.. sıfır mı dır acaba? bir de dediğiniz gibi, bunu alsak servis takabilir mi? ve tabi garanti durumu ne olur aracın?? Adam hurdacı. Dolayısı ile sıfır olma ihtimali yok. Ancak resimlerinden gördüğüm kadarı ile arkasındaki soketler falan farklı. Dolayısı ile tesisata da ihtiyaç olacak demektir.. Gümrük problemlerini falan bir şekilde aştığınızı bile varsaysak tesisata dünya para isterler.. O da Otosan tarafından ithal edilmiş bir tesisatsa.. Daha önce ithal edilmemişse elinizde patlama ihtimali çok yüksek... Satan adamın repütasyonu iyi değil. Balıklama atlamayın derim ben. Eski sattıklarında farklı parçalar göndermiş, maillere haftalarca cevap vermemiş falan filan.. Bu ilanda da 2010 model focus diye başlık açmış. Farklı bir mal gelip bak ben 2010 demiştim ama diyebilir.. Ben adama güvenmediğim için topa girmedim açıkcası.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41706 Kayınca toplamamı engelledi malesef o sebeple kapatmak lazım. Acaba ASR değilde ESP den bahsediyo olabilirmisiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41724 Acaba ASR değilde ESP den bahsediyo olabilirmisiniz? Çekiş Kontrol Sistemi diyelim. Aracın pati Çekmesini engelleyen sistem. ESP kapatılamamakta bizim kasada. ASR yani Çekiş kontrol sistemi ya da TCS diye de geÇer, pati Çekmeye başladığınızda bunu düzenli hale getirmekte de ben henüz Fifth Gear'ın testindeki kadar işgören bir sistem görmedim malesef pratikte kapatılması gerekebilmekte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41731 Ben karı gördüğüm an kapatmıyorum hemen tcs yi.Sadece kaldığım zamanlar motoru çekişten düşürmeye başladığında kapatıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41733 Ha haaaa, bir an babam geldi aklıma da, biyerde kalsa asla çıkamaz oradan, :aman: Arabaya bindiğinde teyp açıksa açık kalır, kapalıysa kapalı, yani onunla bile uğraşmaz, düşündüm bir an da, yol bilgisayarının menüsünden ayarlardan çekiş kontrol sistemini kapatacak. Benim babam, bunu yapacak hahaahaah. Bırakır arabayı, git al şurda kaldı araba der, yine uğraşmaz :P Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41741 Kar lastikleriniz varsa zaten çok kapatmanıza gerek yok da ben yazlık lastiklerimle kar kış buzun arasında dolandığımdan TCS kapatmadan hareket edemiyorum . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41795 Az önce kış lastiklerinin nimetlerini bir kez daha gördük. İş yerinden arkadaşlarla 5 kişi (yaklaşık 500kg ediyor!) Lassa Snoways li Corsa mızla kar fırtınası kopan dağ eteklerine ufak bir tırmanış yaptık; sadece bir yerde çok dik yokuşu araçtaki aşırı yükten çıkamaması dışında kışlık Lassa lar gayet sorunsuz bir geziye imkan tanıdı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41796 İş yerinden arkadaşlarla 5 kişi (yaklaşık 500kg ediyor!) :huh: Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41798 İki adet kamyon şöförü bir adet satış elemanı bir adet ben bir adet Kutay. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın