Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu arada yeni Zıvik de gördüm.

Yeni Civic değil de yenilenmiş ve azıcık büyümüş City gibi görünüyor, işin ilginci gördüğüm Civic in (yolda gidiyordu) arka farları yanmıyordu.

• Yanıt 3k
  • Görüntüleme 542,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Çocuk oyuncağı değil de büyük risk var la ortada. Bugün yıkamacı yarın hırsız olur öyle el sallarsın arabanın arkasından. Motoru kapatmıyorsan da hızı neyim limitle elektronik olarak bişe yap

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Civic i ben beğenmedim, özellikle arka tarafını.

Gerçi bir önceki modelide pek beğenmemiştim ilk çıktığında, sonra bir ara civic almak için uğraşıyordum. Sonradan yine civici beğenebilirim.

Yanıtlama zamanı:

Ümit kardeşim Civic kullanışlı ve yumuşak araçlardır ancak bana göre yeni nesil Focus ya da Astra dan sonra alınıp "araba dediğin budur" dedirtecek bir araç da değil, benim sempatim Honda markasına, öylesine işte..

Yanıtlama zamanı:

iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak sizlere focus 3 benzinli aracımın bu gün motoru yıkandı bunla alakalımıdır bilmiyorum ama emmeniyet kemeri şöfor tarafı sesli ikaz vermiyor birde otomatik far sensörü bir ikikere devreye girmedi tekrardan kontağı açıp kapatınca normalleşti

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İkazı iptal etmiş olabilirsiniz yanlışlıkla nasıl aktif oluyordu F3'de hatırlamıyorum...

Far sensörü konusuna bişey diyemiyecem...Durup dururken bozulup düzelme zor olur onda...

Yanıtlama zamanı:

iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak sizlere focus 3 benzinli aracımın bu gün motoru yıkandı bunla alakalımıdır bilmiyorum ama emmeniyet kemeri şöfor tarafı sesli ikaz vermiyor birde otomatik far sensörü bir ikikere devreye girmedi tekrardan kontağı açıp kapatınca normalleşti

Elektronik aksamı çok fazla focus 3 ün haliyle arada istikrarsızlık olabilir.açıp kapattığızda düzeliyorsa dert etmeyin tabi sürekli tekrar etmiyorsa

Yanıtlama zamanı:

bakarım ama yolcu tarafı kemeri takmayınca ikaz sesi veriyor şoför tarafında ise kemer takılmayınca ikaz sesi vermiyor

Yanıtlama zamanı:

F2 lerde kemer tokasina 3 kez bastığında ikaz araç stop edene kadar geçici olarak iptal oluyordu. 9 kez basıp bıraktığında ise sürekli iptal oluyordu tekrar aktif etmek icin yine 9 kez basıp bırakmak gerekiyordu. :)

Tabi F3 lerde durum aynimi farklımı bilmiyorum.

Tabi böyle 3 kez basiyim 9 kez basiyim gibi şeylerle uğraşana kadar emniyet kemerlerinizi takmanız hem daha kolay, güvenli ve yasal bir zorunluluktur. ;)

---

I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.739098,35.374687

Yanıtlama zamanı:

Sesli ikazları yol bilgisayarından kapatabiliyorsunuz...Ancak tüm sesli ikazlar kayboluyor,örneğin benzin uyarı ışığı,farlar açık uyarısı ,kapı açık uyarısı gibi...Emniyet kemeri uyarısı da iptal oluyor tabii..Sensörlerinkini denemedim....

Yanıtlama zamanı:

valla benim araçta bir gariplik var emniyet kemeri söfor tarafı takmayınca ikaz vermiyor,yolcu tarafında ise tkmayınca ikaz veriyor herhalde koltuktaki sensörde bir sorun var servise götürüm gösterecem

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.