Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41800 Bu arada yeni Zıvik de gördüm. Yeni Civic değil de yenilenmiş ve azıcık büyümüş City gibi görünüyor, işin ilginci gördüğüm Civic in (yolda gidiyordu) arka farları yanmıyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41807 Civic i ben beğenmedim, özellikle arka tarafını. Gerçi bir önceki modelide pek beğenmemiştim ilk çıktığında, sonra bir ara civic almak için uğraşıyordum. Sonradan yine civici beğenebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41809 Ümit kardeşim Civic kullanışlı ve yumuşak araçlardır ancak bana göre yeni nesil Focus ya da Astra dan sonra alınıp "araba dediğin budur" dedirtecek bir araç da değil, benim sempatim Honda markasına, öylesine işte.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41823 iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak sizlere focus 3 benzinli aracımın bu gün motoru yıkandı bunla alakalımıdır bilmiyorum ama emmeniyet kemeri şöfor tarafı sesli ikaz vermiyor birde otomatik far sensörü bir ikikere devreye girmedi tekrardan kontağı açıp kapatınca normalleşti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41826 İkazı iptal etmiş olabilirsiniz yanlışlıkla nasıl aktif oluyordu F3'de hatırlamıyorum... Far sensörü konusuna bişey diyemiyecem...Durup dururken bozulup düzelme zor olur onda... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41827 iyi akşamlar arkadaşlar bir sorum olacak sizlere focus 3 benzinli aracımın bu gün motoru yıkandı bunla alakalımıdır bilmiyorum ama emmeniyet kemeri şöfor tarafı sesli ikaz vermiyor birde otomatik far sensörü bir ikikere devreye girmedi tekrardan kontağı açıp kapatınca normalleşti Elektronik aksamı çok fazla focus 3 ün haliyle arada istikrarsızlık olabilir.açıp kapattığızda düzeliyorsa dert etmeyin tabi sürekli tekrar etmiyorsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41841 far düzeldi ama emniyet kemeri ikaz sesi çalmıyor:( Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41843 Yol bilgisayarında, ayarlar, menüsünden giriliyordu, istiyorsanız bir gidip bakabilirim. Tam bilmiyorum ama uyarılar, falan diye bir menü olması lazım, oradan deneyin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41844 bakarım ama yolcu tarafı kemeri takmayınca ikaz sesi veriyor şoför tarafında ise kemer takılmayınca ikaz sesi vermiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl Yazar comment_41846 Vardır bir yolu onun gizli haraketler ile F2 de olduğu gibi.. Yol bilgisayarından bu ikaz KAPATILAMAZ diye biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 201214 yıl comment_41862 Bende de denediğimde kapatamamıştım da ben mi birşeyi yanlış yaptım diye düşündüm bir an. Varsa gizli bile olsa bir yolu keşfetmeli . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl comment_41895 F2 lerde kemer tokasina 3 kez bastığında ikaz araç stop edene kadar geçici olarak iptal oluyordu. 9 kez basıp bıraktığında ise sürekli iptal oluyordu tekrar aktif etmek icin yine 9 kez basıp bırakmak gerekiyordu. Tabi F3 lerde durum aynimi farklımı bilmiyorum. Tabi böyle 3 kez basiyim 9 kez basiyim gibi şeylerle uğraşana kadar emniyet kemerlerinizi takmanız hem daha kolay, güvenli ve yasal bir zorunluluktur. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=38.739098,35.374687 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl comment_41959 Sesli ikazları yol bilgisayarından kapatabiliyorsunuz...Ancak tüm sesli ikazlar kayboluyor,örneğin benzin uyarı ışığı,farlar açık uyarısı ,kapı açık uyarısı gibi...Emniyet kemeri uyarısı da iptal oluyor tabii..Sensörlerinkini denemedim.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl comment_41978 valla benim araçta bir gariplik var emniyet kemeri söfor tarafı takmayınca ikaz vermiyor,yolcu tarafında ise tkmayınca ikaz veriyor herhalde koltuktaki sensörde bir sorun var servise götürüm gösterecem Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın