Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mustafa Anil

Üye
  • Toplam İleti

    211
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mustafa Anil Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    K.MARAŞ
  • Arabam:
    FOCUS 3, STYLE
  • Meslek:
    ÖĞRETMEN
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.371 profil görüntüleme

Mustafa Anil's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

61

Toplam Beğeni

  1. aynen öyle.. bizzat dedi, " BİZ HERHANGİ BİR REHİN KALKTI BORCU YOKTUR YAZISI VS VERMİYORUZ" DEDİ.. BORCU KAPATTIKTAN SONRA YARIM SAAT İÇİNDE OTOMATİK OLARAK REHİN KALKAR" dedi.. ayrıca, evet doğrudur, benim ruhsatımın üzerinde de herhangi bir rehinlidir yazısı vs yok.. tertemiz:)))
  2. yapı krediyi aradım, sağolsunlar çok yardımcı oldular..sorularıma net yanıt aldım yani.. 1-, faiz indirimi olurmuş, hatta net olarak ne ödeyeceğimi hesapladı.. 2- rehin kalktı yazısı vs vermiyoruz dedi.. borç kapanınca yarım saat içinde sistemden otomatik olarak araç üzerindeki rehin kalkıyormuş.. belki benim durumumdaki arkadaşlara yardımcı olur diye açıkladım. saygılar
  3. bu arada yapıkredi de üst düzey tanıdığı olan var mı, merkez de:))) bir tek rehin yoktur yazısını hemen alabilmek için torpil rica edecektim..)
  4. ilginize yorumlarınıza teşekkürler.. maya takvimini bekleyelim o zaman:)).. Cem Bey, evet düşüncenizde haklısınız, değişim planları var. aracım sahibinden.com üzerinden şu an satılık.. Abicim olmuyor, hep şehir içi kullanıyoruz, şehir içi fazla yakıyor bu meret..şehir dışı kokluyor ama o da işime gelmiyor.. daha ekonomik bir araç bakıyorum kısmetse.. e söyliyeyim o zaman:)).. yeni CLİO .. şehir içi daha uygun diye düşünüyorum..arabam değişse bile yine sizlerden kopmam:))) saygılar
  5. verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. peki hemen konuyla ilişkili olarak, borcu erken kapattık, dediğiniz gibi, bir miktar faiz indirimi de oldu, aracımı hemen satarsam,bankaya ipotekli aracımın borcu yoktur yazısını kaç günde alırım, borcu kapattığım gün bu yazıyı verirler mi???
  6. Arkadaşlar merabalar. aracım 2012 ocak trafiğe çıkışlı focus 2 style.. 34 000 tl kredi çekmiş ve 39000 tl olarak, 3 yıl vadeyle ayda 1091 tl ödüyorum.. şu ana kadar 11 000 tl civarı ödemiş oldum. geriye 27000 tl taksit ödemem kaldı.. sorum şu.. bu ay içerisinde aralık ayında, bankaya geri kalan borcun tamamını kapatsam herhangi bir faiz indirimi alır mıyım? yani 3 yıl için benden 5000 tl faiz alacaklardı, bir yılın sonunda geri kalan borcun tamamını kapatsam, bir avantajım olur mu? yardımlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum. saygılar
  7. Arabadan vaz gecmiştim ama bu son üç video yine şimşekleri çaktırdı.) sağolun
  8. foto var fakat sitesinden kopyalanmaya izin vermiyor.. link vereyim iki adet.. çok mu sorunlu, üzüldüm şimdi.. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-karadenizin-incisi-bakmadan-gecme-fiat-bis126-97248461/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-farki-yasamak-isteyenlere-64176382/detay/
  9. dururken kontrol değil de, düz yolda dümdüz giderken:) hala eğri duruyorsa sorun var..
  10. fiat 126 bis, mini araba.. 1990-91 model, kullanan, binen deneyim yaşayan var mı arkadaşlar aramızda:).. modifiyeli bir taneyi hanım çok beğendi:).. düşünebilir miyiz?
  11. binlerce teşekkür.. sayenizde biraz sakinleştim:)).. acılar paylaştıkça azalır derler.. aramalarını bekliyorum merkezden..
  12. merabalar. sabahın bu saatinde yazıyorum. sıkıntıdan uyuyamadım.. fikrinizi,yorumlarınızı almak istiyorum.. aracımı 13 aralık 2011 günü teslim aldım.. o gün, hediye olarak, park sensörü, krom çıtalar, koltuk arası kol dayama kolçağı ve ilk taşıt pulunu hediye olarak verdiler.. sonrasında bir kağıt imzalattılar, içeriğine bakmadım tabiki.. ------------------------------------------------------------------------------------ arabayı teslim alırken bana, özelilkle belirtmek istiyorum, arabayı ocakta teslim alın, ocak pulunu biz öderiz dediler.. kabul ettim. 1 hafta aracımdan ayrı kaldım.. fakat kar kış fazla olunca, ocak ayının taşıt pulunu ödemeye razı oldum ve bayiye gittim.. siz temmuz pulunu ödeyin, ben ocak pulunu ödeyeceğim, aracımı almak istiyorum dedim.. kabul ettiler, fatura kesildi, işlemler yapıldı aracımı teslim aldım -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ocak ayı geldi, taşıt pulumu ödedim, temmuz ayı geldi, taşıt pulunu ödedim.. dün bir haberde gelirler idaresi başkanlığı borç sorgulama servisi açmış, merak edip siteye girdim. üzerime kayıtlı araç borcu var.. anlam veremedim kahramanmaraş AKSU dairesine gittim.. TEMMUZ 2011 TAŞIT PULUMUN yatmadığını söylediler. önce şok. sonra büyük bir kızgınlık ve öfke.. ford KEMAK ı aradım.. yetkiliye bağlandım.durum izah ettim.. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- bana dediklerine bakın; , öncelikle bana aracı sata bilgehan adlı kardeşimiz işten ayrılmış, yokmuş telefonları.. biz taşıt pulu hediyeli satış yapmıyoruz dediler.. (yalan,palavra), ayrıca sizin imzaladığınız kağıtta taşıt pulu hariç diyor" dedi.. pazarlığı taşıt pulu için yaptık.. ayrıca o imzalattıkları kağıtta, krom pencere çıtaları da vardı, aracımı teslim ederken, bin özür , bin rica, yapamadık, servis yapmadı, size şunu hediye edelim dediler.. nerde kaldı imzam??? ------------------------------------------------------------------------------ birazdan gideceğim kemak forda.. ama dün ford iletişim hattına sorunumu ilettim.. aradılar, biraz sinirli konuşunca, merkeze ileteceğiz sorunu dediler, kapattılar ------------------------------------------------------------- 1- ne yapmamı tavsiye edersiniz 2-tüketici haklarına başvurayım mı? şahitler var, hem eşim, hem de kemak serviste çalışan eşimin kuzeni bizimle beraberdi? eğer okuduysanız sabırla teşekkür ederim..
  13. oh, sevindim, pek bir sorun yok o zaman.. iyi yıkatalım bakalım..
  14. sıkıştığım zaman beklemiyeyim:)).. sakin kafayla bir saniye beklemekten zarar gelmez.. orta yol bu sanırım:))
  15. sanırım polo şu an... polo 1.2 TDI, 75 PS.. Şehir dışı, 3.3 , şehir içi 4.6, ortalama, 3.8 yakıyor..ayrıca dizel benzinden biraz daha ucuz.. 100 km lik yolu 15 tl ye rahat alıyor yani:))
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.