Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Gördüm gördüm. Bir hoş oldum, vallahi de koymuşlar ya. Ben C max tekinden bekliyordum, keşke ondan olsaydı ama bu da büyük gelişme. Teşekkürler sayın adminim. Bize böyle birşey satacaklar mı bilmiyoruz ama, fuar da öğreniriz belki bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Birde Trende koymuslar yaaa aglicamm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Güzel olanı yıldız olan. Bunun bir özelliği getirisi yok. Lastik değiştirirken daha fazla para ödersin o kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 17 Inc her zaman 16 dan iyidir. 3-4 senede alacağım lastiğin parasını dinamizme cok rahat sayabiliriz. Umarım opsiyon baslar akıllı adım atmış olurlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Bu araçlarda titanium jantı var ama arka camlar renkli değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Bu araçlarda titanium jantı var ama arka camlar renkli değil Titanium jant'ı değil ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 17 Inc her zaman 16 dan iyidir. 3-4 senede alacağım lastiğin parasını dinamizme cok rahat sayabiliriz. Umarım opsiyon baslar akıllı adım atmış olurlar Üstünde gelse alınır ama ayrı para vermek yazık. Önemli bir fark getirmiyor. Para vereceksen 18" olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Üstünde gelse alınır ama ayrı para vermek yazık. Önemli bir fark getirmiyor. Para vereceksen 18" olacak. Ya zaten şuan konumuz o değil ama dinamizm'e önem verenler alır 18'in yeri ayrı konfor oldukça azalıyor ama 50 (17'') yanak ile esnemen azalıyor en azından.. Focus III için güzel opsiyon 17'' umarım gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Titanium jant'ı değil ki. evet değilmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 evet değilmiş 17'' bu jant avrupa'da opsiyon yada orta spor donanımlar da var.. izmir'e gelmiş bunlar belki ülkemize belki transit.. kesin birşey yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Resimdeki jantlar Amerika versiyonlarına benziyor. Genelde Amerika videolarında görüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2012 İngiltere Zetec S'de var Almanya'da opsiyonel. Var yani avrupa'da felan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 aktif şehir içi güvenlik ilk defa dün trafikte devreye girdi, kasis nedeniyle öndeki araba yavaşladı bende yavaşladım ancak onun kadar yavaşlamadım tam kasisten geçerken tarr diye ses geldi baktım ekranda LS city safety yazıyor aslında bence çarpmazdı erken devreye girdi. bazen milletin dibine dibine giriyorum devreye girsin diye bişey olmuyor sonra böyle gereksiz yere gidiyor Kasisten dolayı burnu kalkınca sapıttı heralde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2012 aktif şehir içi güvenlik ilk defa dün trafikte devreye girdi, kasis nedeniyle öndeki araba yavaşladı bende yavaşladım ancak onun kadar yavaşlamadım tam kasisten geçerken tarr diye ses geldi baktım ekranda LS city safety yazıyor aslında bence çarpmazdı erken devreye girdi. bazen milletin dibine dibine giriyorum devreye girsin diye bişey olmuyor sonra böyle gereksiz yere gidiyor Kasisten dolayı burnu kalkınca sapıttı heralde. Ani şeylerde devreye girer diye biliyorum ben. Bende 10-15 kere devreye girmişsse 3 kere filan gerektiği yerde devreye girmiştir onlarda da benden 1 saniye kadar sonra Sıkışık trafikte kapatıyorum ben çok sık ve gereksiz devreye giriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2012 Sabri Reis ve ecoboost 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap