Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık


Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Ben de arabanın yıkanmasını beklerken Goodyear tabeleası görünce sordum elinde bir tek Michelin Alpine varmış kış lastiği olarak 370 tl fiyat verdi 215/55/16'ya. Sert kullanmıyorsanız lastiğin yumuşak olmasının veya çok kaliteli bir lastik olmasının önemi olmadığı söyleniyor da eski michelin kış lastiklerimizin gün geçtikçe parçalandığını kendim incelediğimden beri Michelin'i öneremiyorum.

Benim çevremdekiler de Lassa önerdiler alternatif olarak onun da fiyatı 290-300 civarı görünmekte internette.(Snoways Era 2)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar dün bir lastikçiye gittim kış lastiği için.

goodyear ultragrip perfprmance 8 215/55/16 için 360 tl dedi. kısa süreli bir şok geçirdim :)

215 değil de 205 alın dedi.. ona da 225 tl dedi.. ultragrip 7 için 170 tl dedi.. ama yine 205 mm..

michelin alpine'i önermedi, çok yumuşakmış michelin'ler..

çevremden de petlas öneriyorlar.

sizin görüşlerinizi de öğrenmeyi isterim..

Goodyear kış lastiği için uygun diye düşünsemde, yaz için michelin ve Continental i tercih ederim. Arabamın altında ise Michelin Primachy hp lastikler geldi, bir kaç kez kaydığını hissettim, ama bu kaymalarda ben mi çok hızlıydım, yoksa lastiklerden mi kaynaklanmış bir problem bilemiyorum. Ama genel olarak ben Michelinden hep memnundum, Europa da da yazlık michelin kullanıyordum ve gayet memnundum, fakat bu michelinder yani focusun altında gelenler sanki birazcık sert gibi, ama bilmiyorum henüz çok yeniler. Bir sonraki lastiğimi bu lastiklerin ömrüne de bağlı tabi ama Continental düşünüyorum, hatta Europa için yazlık lastik ihtiyacı var, onları continental almayı düşünüyorum. Bakalım onlar nasıl olacak.

Ya bir TV ye bak, bir yoruma devam et, ben lafı nereye getirmişim, her neyse konumuza dönelim,

Hiç çekinmeyin derim, 205/55/16 lastik alın, fiyat ta uygun, bu lastikler bu Türkiye'nin her yerinde bu fiyatlara satılıyor. Tabi, kışlık lastik satışları biraz daha azalmışken (bir iki ay öncesine göre) belki fiyat konusunda o zamana göre daha uygun alınabilir. Nitekim Benim arkadaşm Megane için aldığı 205/5516 Goodyear UG Performance lastiği 225 tl ye almıştı. Siz şimdi yanlış anlamadıysam Goodyear UG 8 e bu fiyatı almışsınız ki, UG 8 çok çok üstün bir lastik.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hayır, bu kadar fark hiç bir şekilde zarar etmez,

Goodyear lar nasıl çıkacak bakalım, umarım memnun kalırsınız. Benim amcaoğlu da çok sıkı bir Goodyear lastiği fanatiğidir. Goodyear dan başka lastik almam der, hatta sıfır linea aldı, altında pirelli mi bridgestone mi tam bilmiyroum ama bir lastik geldi, onları satıp Goodyear alacaktı, bilmiyorum aldı mı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben lassa snoways era aldım çevremdekiler hep bu lastiği tavsiye ettiler 205/55/16 aldım. arabanın lastik ebatları bu değil mi niye 215/55/16 ya bakıyorsunuz. ben 4 tanesine 850 tl verdim. Şimdilik bir sıkıntı yok 1,5 aydır kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Style donanımdan itibaren sanırım 215.55.R16 oluyor...Bende Continental Premium Contact 2 lastikler var..215.55.R16...Eski Focus 2,5 umda Michelin vardı ama çok kötüydü lastikler,paso kayıyor,araba kafa atıyordu sağa sola :kızgın:) Bunlar ise hrika...Kışlık olarak ise Goodyear Ultragrip 8 den şaşmyın...Orjinal ebatları 215.55.R16 ama ben 205.55.R16 taktırttım malum kış lastiklerinin bir ebat küçük olması yol tutuş anlamında daha iyi kışın...Good yeardn şaşmayın kış lastiklerinde...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.