Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201412 yıl comment_221748 Arka stopların küçülmesi, kapak şeklinin değişmesi, tamponun biraz daha kompakt hale gelmesi ile arka eskisine göre yukarıdan aşağıya daralmış, enine genişlemiş etkisi veriyor. Fotoğraflardan olumlu olumsuz yorum yapamayacağım canlı görmek lazım. Ben hala alt plastik panele "kötü" diyorum. Bu arka merakı da ilgi çekici bu arada... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201412 yıl comment_221760 Beyler daha önce paylaşıldı mı hatırlamıyoruım ama ford SYNC de windows kullanıyordu. Tabii sorunları çok oluyordu. SYNC2 de Blackberry nin QNX sistemine dönülmüş. Aşağıdakinden daha iyi bir yazı okumuştum ama şu an bulamıyorum bunla idare edin. BMW falan QNX kullanıyormuş aslında QNX daha iyiymiş özellikle uygulama standardizasyonu açısından .. http://www.bloomberg...nc-system.html� Evet ilk sayfada bende paylaşmıştım. Link kırık galiba şurada da var. http://www.engadget.com/2014/02/23/ford-reportedly-dropping-windows-in-favor-of-qnx-for-sync/?ncid=rss_truncated Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201412 yıl Yazar comment_222271 Bir kaç foto daha İçine giriyoruz Kapıyı kapatalım da kimse girmesin Sessizlik var içerde Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201412 yıl comment_222283 Ben artık spor paketi bekliyorum, ayrıca öndeki ızgara nedense giderek itici gelmeye başladı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201412 yıl comment_222296 Arkadaş yine toplam km yazan yeri değiştirmişler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201412 yıl comment_222306 Arkadaş yine toplam km yazan yeri değiştirmişler.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201412 yıl comment_222359 Eveeeeet,işte bu...Fulünü ilk alan yine ben olacağım galiba forumda ) Ama bu sefer heme almayacağım biraz bekliycem.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201412 yıl comment_222365 Ben artık spor paketi bekliyorum, ayrıca öndeki ızgara nedense giderek itici gelmeye başladı. Izgarada çok fazla krom var bende kromsuz versiyon olacak mı acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201412 yıl comment_222371 arka koltuk tarafının resimleri var mı acaba ? ben arka koltuk kısmını merak ediyorum arkada klima kanalları olacak mı acaba golfteki gibi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201412 yıl Yazar comment_222373 arka koltuk tarafının resimleri var mı acaba ? ben arka koltuk kısmını merak ediyorum arkada klima kanalları olacak mı acaba golfteki gibi ? Sence bu iç hacme gerekli mi? Ayaklarda zaten var birde alt ortadan gövde alanına beklenmesi düşünülünce hayli güçlü olması gerekir.. Olacaksa direklerde olmalı o da d sınıfında felan yoksa gereksiz bence. Birde mümkünse sıcaklığı da ayarlamak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201412 yıl comment_222376 Sence bu iç hacme gerekli mi? Ayaklarda zaten var birde alt ortadan gövde alanına beklenmesi düşünülünce hayli güçlü olması gerekir.. Olacaksa direklerde olmalı o da d sınıfında felan yoksa gereksiz bence. Birde mümkünse sıcaklığı da ayarlamak lazım ben olsun isterim arabada fazla özellik göz cıkarmaz yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201412 yıl comment_222377 arka koltuklarda da ısıtma olsa keşke...bu seferde yine kırmızı mı alsam ki ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201412 yıl comment_222388 Kanımca focusun kendine has olan çizgisinin dışına çıkılmış.hormonlu fiesta sanki.ben mk3 umu daha çok seviyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201412 yıl Yazar comment_222390 Focusun kendine has çizgisi mk3 mü yani öyle bişey olamaz golf ile karıştırdınız siz. Focus her kasa çizgiyi değiştirdi. Bu sadece makyaj çizgisi yandan arkadan önden aynı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın