Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Selçuk Etem

Üye
  • Toplam İleti

    92
  • Katılım

  • Son ziyaret

Selçuk Etem tarafından yazılan her şey

  1. Yandan birebir stline focus
  2. Selçuk Etem

    Focus mu Octavia mı ?

    Focus şoför koltuğunu doğru ayarladığınız zaman iki 1.90 lık kişi arkalı önlü oturabiliyor. Hatta bugün test ettim boyum 1.87. Dengeli alçaklık yükseklik vs ayarı yapıdığında koktuk bana ayarlıyken arkaya oturduğumda dizlerim şoför koltuğuna değmiyor bile.
  3. Geçen servise uğradım kendi aracımla ilgili. Benim araç incelemedeyken bende plaza satış kısmına uğrayıp yeni aracı inceleyeyim dedim. Yeni focus çok güzel araç trend x i bile gayet güzel. Şatış elemanına fiyatların pahalılığından sordum neden bu kadar yüksek diye. Abi ford artık mondeoyu bitirdi üretmiyor. Yeni focusuda d sınıfı ayarında yaptılar fiyatlar bu yüzden yüksek diye. Böyle bişey varmı sizce de?Bu arada st line dehşet olmuş.
  4. 2012 tdici titanyum smart. 5. Kaskom %65 hasarsızlık indirimi ile groupama 1050 TL.Sigorta ak sigorta 597 TL. Kaskom genişletilmiş.
  5. Selçuk Etem

    2019 Ford Ranger Yenilendi

    Reklamdaki arkadan izleyen araç audi mi?
  6. O plastik kaplamaların adı bakalit bildiğim kadarıyla sökülüp takılabiliyor.
  7. Merhaba arkadaşlar.Konuyu hortlatmak gibi olacak ama aracım 2012 titanyum. Ön cam çatladığından kaskodan sanayideki bi camcıda değiştirttim. Gel görki cam değişimi sonrası yağmur sensörü çalışıyor fakat hassasiyet bozuldu. Çok şiddetli yağmur yağınca anca devreye giriyor. Bu hassasiyet için sensörün camla temas edilen kısmına bi jel vs sürülüp öyle mi yapıştırmak gerek? Sensör çalışıyor fakat hassasiyet gitti. Nasıl bir çözüm önerebilirsiniz?
  8. Ön göğüsün mk3(sony li) kadar şatafatlı durmaması dışında mükemmel olmuş. Ama malesef alamayacağım:(
  9. St line acayip yakışıklı. Gene satar ülkemizde fiyatı ne olursa olsun.
  10. Maşallah hocam büyük bi tecrübe olmuştur sizin için
  11. Golf düşünürseniz kesinlikle 150 hp lik olandan alın.125 lik tatmin etmez.
  12. Focusun malzeme kalitesi golfle eşit olsa golften 20 binlira pahalı olur
  13. Sanırım aracınızda bvc park sensörü ve otom.park yok. Bu ürün belirttiğim özellikleri destekliyormu? Birde nerden aldınız?
  14. Ne kadara aldınız?bluetoth otopark park sensörleri vs bütün aksam çalışıyormu paylaşırsanız seviniriz.
  15. Focus her zaman tutar her zaman satar. Bizim milletin aklında focus her zaman için iyi sağlam arabadır.Ben çok beğendim herşeyiyle yerli yerinde derli toplu bi araç olmuş. Hb versıyonu Focus 1 den sonrakı en güzel hb. Sedan ise daha ağırbaşlı duruyor. Bu araba satar.
  16. Benim araç 2012 model. Üzerinde 2013 temmuz çıkışlı Lassa impetus revo 1 var 215 lik. Lastikler artık o kadar sertki bütün kanallarda tekerlerin çevresini dolaşan kılcal çatlaklar var. Siz değerli üyelerin yorumlarını imtinayla takip ediyorum. Muhtemelen cp5 alacağım
  17. Windowsun imajını daha önce aldıysanız imajı yükleyin. Şayet yoksa format gerekebilir. Format ekranında windowsun yükleneceği bölüm seçme ayarları var ordan birleştirebilirsiniz parçalı harddisk bölümlerini.
  18. Amaroka en dişli rakip bu hatta daha kallavi.
  19. Selçuk Etem

    Günün filmi

    The usual suspects.gelmiş geçmiş en iyilerden
  20. Mk3 te durum şöyle. Anahtarsız çalıştırma olanlard kumandanın pili bittiğinde kumandayı kontakta bulunan kısma yerleştiriyorsunuz ve araç frekansı alıp çalışıyor. Aracı çalıştırdıktan sonra kontak gözünden kumandayı çıkardığınızda ford key tespid edilemedi uyarısı veriyor çalışır haldeyken
  21. Bende 115 lik aşırı zorlamadan ve dikkat etmeden gösterge 5.7 gösteriyor full şehir içi. 8 lt gerçekten fazla geldi
  22. Benim araçtada var benzeri ses.ama araç ısındıkça geçiyor soğuyunca ortaya çıkıyor.
  23. F3 te ilk zamanlar çok heybetli duruyordu keza halen öyle.Cem abi optimum yorumu yapmış bu kasanın en baz modeli 130 dan aşağı başlamaz
  24. Selçuk Etem

    Audi A8 (2018)

    Bu teknoloji yeni değil arkadaşlar. 1992 formula 1 sezonunda williams takım araçları aktif süspansiyona sahiptiler ve o yıl büyük farkla şampiyon olmuşlardı. Süspansiyonlar viraja göre kendini ayrlayıp optimum hızla virajdan çıkıyorlardı. Belki binek araçlara ilk uygulayan audi olabilir.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.