Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

    Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

2019 Yeni Bmw 1 Serisi Tanıtıldı


Yakup Ç. A.

Recommended Posts

2019 Yeni BMW 1 Serisi Tanıtıldı. Üçüncü neslinde arkadan tahriği terk edip önden tahriğe geçen 1 serisi başarılı olabilecek mi?

 

Tüm Detaylar: https://anasayfa.focusclubtr.com/2019-yeni-bmw-1-serisi-tanitildi/

 

Tamamen yeni BMW 1 Serisi iç ferahlık açısından büyük bir adım attı. Enine motorlara ve daha düşük bir orta tünele sahip önden çekişli mimari, yolculara önceki modele göre gözle görülür derecede daha fazla alan sunuyor. Bu özellikle arka koltuktakiler için geçerli. Arkadaki yolcular ayrıca 13 milimetrelik daha fazla dirsek alanının keyfini çıkarırken, sürücü ve öndeki yolcu bu açıdan fazladan 42 milimetrenin rahatlığını sürecek. Bagaj kapasitesi 20 litre artarak 380 litre oldu (arka koltuk sırtlığı katlanmış durumdayken 1.200 litre). Bagaj bölmesinin minimum genişliğide 67 milimetre arttı. Ayrıca elektrikle çalışan bagaj ilk kez BMW 1 Serisi ile artık satın alınabilecek.

 

Yeni model üç dizel ve iki benzinli motor seçeneği ile piyasaya sürülecek. BMW 1 Serisi ürün serisinde yeni olan, BMW 116d ve BMW 118i için bir seçenek olarak tanımlanabilen oldukça gelişmiş yedi vitesli Steptronic çift kavramalı şanzıman mevcut. 

 

BMW 118i 1.5L üç silindirli motor, 140 hp ve 220 nm.

BMW M135i xDrive 2.0L dört silindirli motor, 306 hp ve 450 nm

BMW 116d 1.5L üç silindirli motor, 116 hp ve 270 nm.
BMW 118d 2.0L dört silindirli motor, 150 hp ve 350 nm.

BMW 120d xDrive, 2.0L dört silindirli motor, 190 hp ve 400 nm.

 

2019-Yeni-Bmw-1-Serisi_3.jpg

 

2019-Yeni-Bmw-1-Serisi_2.jpg

 

 

Sport Line içi

 

2019-Yeni-Bmw-1-Serisi-Sportline_33.jpg

 

2019-Yeni-Bmw-1-Serisi-Sportline_49.jpg

 

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

4 saat önce, Bekir B. yazdı:

Açıkçası ön tahrikli ve yeni  şanzıman benim için 1 serisi tercihini zorlaştırır, eskisine bineriz artık:)

sen inandın mı abi bu dediğine ? maksimum bir sene veriyorum, bakalım sonra ne gelecek ?

  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Privacy Policy.