Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20187 yıl comment_491137 iyi geceler arkadaşlar Focus 3 e hem ön hem de arka kamera özelliği olan Viofo A129 Duo sipariş verdim. Yakında elime ulaşacak. Benim sıkıntım arka cama takılacak kameranın kablo döşenmesi. Eklediğim fotolarda kablo kırmızı çizgilerin olduğu yerden içeri gizleyerek geçmeyi planladım ama plastik parçalar o kadar döşemeye yerleştirilmiş ki kablo sıkıştırmanın imkanı yok. Benim sorum beyaz ile işaretlediğim kapak gibi duran yerlerde bu plastik kaplamalar sökülüp takılıyor mu? Eğer yapılabiliniyorsa bu kapakların sökülmesi nasıl (plastikler zarar görmeden) yapılabilir. Aralık 24, 20187 yıl Serkan Gülhan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20187 yıl comment_491138 O plastik kaplamaların adı bakalit bildiğim kadarıyla sökülüp takılabiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20187 yıl Yazar comment_491139 3 dakika önce, Selçuk Etem yazdı: O plastik kaplamaların adı bakalit bildiğim kadarıyla sökülüp takılabiliyor. nasıl söküyor? sıkıntım o zaten sküp takarken tırnak vs. kırmayayım Aralık 24, 20187 yıl Serkan Gülhan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20187 yıl comment_491141 43 dakika önce, Serkan Gülhan yazdı: iyi geceler arkadaşlar Focus 3 e hem ön hem de arka kamera özelliği olan Viofo A129 Duo sipariş verdim. Yakında elime ulaşacak. Benim sıkıntım arka cama takılacak kameranın kablo döşenmesi. Eklediğim fotolarda kablo kırmızı çizgilerin olduğu yerden içeri gizleyerek geçmeyi planladım ama plastik parçalar o kadar döşemeye yerleştirilmiş ki kablo sıkıştırmanın imkanı yok. Benim sorum beyaz ile işaretlediğim kapak gibi duran yerlerde bu plastik kaplamalar sökülüp takılıyor mu? Eğer yapılabiliniyorsa bu kapakların sökülmesi nasıl (plastikler zarar görmeden) yapılabilir. 1.) Beyaz yuvarlak içine aldığınız parçanın altında vida var. Vidayı söküyoruz. 2.) koltukları yatırınca bağaj rafının siyah klipsleri var. O klipsleri sökerek bagaj rafını kendimize doğru çekerek çıkarıyoruz. 3.) bagaj rafı çıkınca arka taraftaki parçaya ait vidayı da göreceğiz. Arka cama yakın olması lazım. O vidayı da söküyoruz. Artık o iki adet beyaz parçayı sadece metal klipsler tutuyor. Nazikçe çıkarabilirsiniz. Kolay gelsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20187 yıl comment_491166 kablo geçirmek için sökecekseniz hiç sökmeyin plastik geçme denen aparatlar var ucunu sokun biraz beyaz plastiği kanırtın kabloyu yerleştirin ince bir tornavida yardımıyla kabloyu dibe doğru itin ... o beyaz plastikleri sökersinizde takamazsınız zırıltı yapıp durur düz ve ters tırnaklar var diğer parçlara birleşen ... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın