Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Bana çok electic focus izgarasiyla St sis bolgesi birlesimi bir photoshop gibi geldi. Bence makyajli fiesta tamponuna benzeyecek fiestanınkide çok farklı değil ki birde electricle ST yi birleştirmiş olsalar dediğim iç dış muhabbetine uğraşacaklarını sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Bu resmi fotoğraf değil, beklentiyi yansıtan bir çalışma, son hali buna benzeyecektir. Biraz sabredin fuara az kaldı, Mart'ın 6'sında kapılarını açacak, yetişirse görürüz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Güzellik, beğeni göreceli bir kavram. Kişisel düşüncem; Guzel olmuş ancak daha guzel olabilirdi. Makyajsız olanı sanki daha yırtıcı bir bakışa sahipti. Bu daha yumuşak olmuş. aynen... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 ön tasarımını hiç beğenmedim.Güncel olanlardan daha berbat bana göre 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Resmi değil fakat bana göre %90 böyle olacak makyaj. Eğer hazır ise bu hali ile Mart 6 da Cenevre fuarında tanıtılacak. Yorum: Sexy olmuş. Üyemiz Eren Tan kardeşime teşekkür ediyorum haber verdiği için Tatilimi yarıda kestim 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin U. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Güzel olmuş ben beğendim valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Waavvv... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 valla on numara olmuş böyle olursa yeni focus çok güzel olur . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Ee olmuş bu hey maşallah Yalnız direksiyon sanki olmamış gibi bilemedim tam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Eğer böyle olacaksa bende beğendim focusu satılığa mı çıkarsam ne Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 (düzenlendi) su püskürtmeyi kaputtan kaldırmışlar, bu bir devrimdir. sadece tamponu değiştirip yırtarız düşüncesindeydim ama öyle değilmiş bu arada ne zaman satışa çıkıyor Şubat 22, 2014 Soner Yaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Maşallah güzel güzel Ama ben sedan bekliyorum tabi bakalım onun arkasına makyaj gelecek mi ? HB arkasına çok az dokunmuşlar galiba sedanda led far olsa yeter bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Biraz fazla dokunmuşlar sanki makyaj için çok fazla. Güzel olmuş ama neden bu kadar değiştiriyorlar acaba. Genelde on tampon far grubu biraz radyo teyp bölümü ile idare ederlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 vay anam vay değiştirilcek çok parça çıktı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 benim görüşüm direksiyon şimdiki direksiyondan daha güzel dış tasarımı mükemmel ben çok begendim bardaklık kısmını begendim sis farları ön dizayn güzel arka stop lambalarını küçük buldum biraz canlıda daha güzelde olabilir bilmiyorum güzel bulmadıgım şeyler marşpiyeller tamponlar gövde rengi degil halen el freni var bence elektronik park freni koyulmalı artık.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar