Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201312 yıl comment_202452 http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778 buradaki paspası aldım. bayiden verdikleri paspasa göre daha çok iş görüyor. toz toprak hep ortada toplanıyor. alta geçme dökülme derdi yok. Bence kullanışlı bir paspas. tavsiye ederim. 2013 Ford Focus Style Sitedeki fotoğrafında sadece önler var, acaba arka şaftı örten kısım tek başına bir parça mı, yoksa bir tarafa ya da iki tarafa yapışık mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201312 yıl comment_202506 yanlış hatırlamıyorsam sol arka ile bir , ben yaklaşık bir aydır kullanıyorum arkalarda önlerde tam oturuyor soğukta sertleşmedi , sadece gaz pedalının altında pislenme oluyor orayı biraz kısa yapmışlar birde ince yapılı göz doldurmuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202987 Arkadaşlar 3D paspaslarım geldi, bilindiği üzere biraz ince yapılı ve klipsleri mevcut paspastakilerle değişmek gerekiyor ki çok basit bir işlem rahatlıkla yapabilirsiniz, paspaslar tam oturuyor içiniz rahat olsun gayet güzel ayrıca koku fala da yok;) Sitedeki fotoğrafında sadece önler var, acaba arka şaftı örten kısım tek başına bir parça mı, yoksa bir tarafa ya da iki tarafa yapışık mı? paspaslar ön arka sağ sol takım halinde, orta şaftı örten parça sağ arka paspas ile birleşik sol arka ise ayrı olarak imal edilmiş.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 201312 yıl comment_204063 3D paspasları dün arabama taktım gayet oturdular çok kayacaklarını dusunmuyorum tam oturdukları ıcın kı otruması ıcın ugrasırken bıle zor hareket ettırdım dıyebılırım aracım daha ıkı gunluk ama kar kış derken kırlenmesın dıye aracı sıparıs werdıkten sonra hemen bu paspasları da werdım aracta halı paspas beklerken servısten bana kaucuk paspas geldı ama yeterlı gormedıgım ıcın aldığım 3D paspasları kullandım goruntusunden gayet de memnunum kayma olacak mı gorucez... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201312 yıl comment_204711 http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778 Ben de buradaki paspastan sipariş verdim bakalım nasıl olacak.. Bilgi paylaşımı için teşekkürler herkese.. Bende bu siteden aynı paspas siparis verdim. Az önce elime ulaştı ama ürünün üzerindeki etikette L.LOCKER yazıyor. Gaz pedalın altı boş kalıyor. Forumda tamamen kapattığı yazıyordu. Bana yanlış ürün mü gönderildi acaba? Aynı yerden aynı ürünü alan arkadaşların acil yorumuna ihtiyacım var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201312 yıl comment_204757 Bende bu siteden aynı paspas siparis verdim. Az önce elime ulaştı ama ürünün üzerindeki etikette L.LOCKER yazıyor. Gaz pedalın altı boş kalıyor. Forumda tamamen kapattığı yazıyordu. Bana yanlış ürün mü gönderildi acaba? Aynı yerden aynı ürünü alan arkadaşların acil yorumuna ihtiyacım var. doğru paspas doğru tespit 93. iletide sorunuzun cevabını yazmıştım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201312 yıl comment_204828 Beyler araçta verilen orjinal paspas kücük kalıyor özelliklede ön sol parça , sanki tozdan daılacakmış gibi duruyor.verdikleri paspas arka orta kısmıda kapatmıyor. Siz birşey yaptını mı durum için. ? Su 3D paspas almaya filan gerek var mı? ya da alan memnun olan var mı ? Gözüşerinizi bekliyorum merhaba ben aracimi aldigim gun koltuk kilifi.buyuk boy paspas ve felefonluk aldim orjinal paspaslarda altinda duruyor cikarmadim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201312 yıl comment_206268 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-havuzlu-paspas-ithal-urun-2011-focus-3-3-boyutlu-137684287/detay/ ben bu ürünü alacağım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206285 merhaba ben aracimi aldigim gun koltuk kilifi.buyuk boy paspas ve felefonluk aldim orjinal paspaslarda altinda duruyor cikarmadim. İkinci sahibi çok mutlu olacak, sıfır gibi döşemesi olacağı için... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-3-havuzlu-paspas-ithal-urun-2011-focus-3-3-boyutlu-137684287/detay/ ben bu ürünü alacağım Gereksiz pahalı bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206286 Bunun tıpkısının aynısı hepsiburadada daha ucuz değil miydi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206295 Bagaj havuzunu aldım, şimdi takip ediyorum mesajlarınızı paspas için. doğru paspas doğru tespit 93. iletide sorunuzun cevabını yazmıştım Bu paspasın arka bölümünü tek parça haline getirmek mümkün mü sizce, zımbalayarak, yapıştırarak ya da başka bir şekilde? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206450 Bunun tıpkısının aynısı hepsiburadada daha ucuz değil miydi? araştırıyorum hemen aynısı değil ama çok benzeri ama alınabilir kanaatimce bilgi için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201312 yıl comment_206974 Doğrusu bu kadar korumacılık ben, tedirgin ediyor, zemin halısını korumak için üzerine halı paspas, onu korumak için üzerine kauçuk paspas, onu korumak için de yıkamacının kağıt paspasları (en az bir hafta tutanlar var). Sonra ayağının altında kayan katmanlar... Biraz kirlense ne olur zemin halısı, çekiyor süpürge hepsini temizleniyor. Ben bölgemizdeki aşırı yağmurlarda in bin çoğalınca aşırı ıslanma olduğundan zamanında bu forumda okuduğum bir ürünü aldım ve kullanıyorum, tek paspas bu. Hafif, yeterince ince, kaliteli, hem kesim hem kauçuk kalitesi iyi, sağlam görünüyor, kokusuz, sonuçta biraz pahalı olabilir ama gayet memnunum. http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778&SKU=OTELF17441&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dotelf17441%26fh_lister_pos%3d5%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253d3d%255cu0020havuzlu%255cu0020special%26fh_refview%3dsearch Cem bey aynı paspaslardan bende aldım fakat sürücü tarafındaki paspas kayma yapıyor. Siz nasıl sabitlediniz? dün tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778 ve Tarz Ford Focus HB 2012 sonrası 3D Bagaj Havuzu http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-hb-2012-sonrasi-3d-bagaj-havuzu/productDetails.aspx?productId=otelf17531&categoryId=20036337 satın aldım paspas tam olarak oturuyor bu kesin kaymadan şikayetçi olanlar var ve bende fark ettim o çıkıntılar yuvalardan çıkıyor diye arabayla birlikte verilen orijinal halı paspasların klipslerini çıkartıp bunlara taktım çokta güzel oldu yalnız bagaj havuzu HB için olan bagaj kapağı tarafından yaklaşık 4-5 cm. kısa geldi malzemede çok çok ince tavsiye etmem İbrahim bey bende aynı paspaslardan aldım klipsleri nereden temin edebiliriz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_206993 Cem bey aynı paspaslardan bende aldım fakat sürücü tarafındaki paspas kayma yapıyor. Siz nasıl sabitlediniz? Kayma inerken ve daha çok binerken ayağın itme hareketi nedeniyle oluyor. Bu hareketi kontrol etmeye dikkat ederseniz kaydırmıyorsunuz. Ayrıca ben altındaki halı paspasları kaldırdım, böylece tutacaklar yuvaya oturuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_207080 Cem bey aynı paspaslardan bende aldım fakat sürücü tarafındaki paspas kayma yapıyor. Siz nasıl sabitlediniz? İbrahim bey bende aynı paspaslardan aldım klipsleri nereden temin edebiliriz? arabayı alırken verilen orijinal halı paspaslardan söküp aldım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın