Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Orhan Kök

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

  1. Orhan Kök replied to bir konudaki bir ileti Kategori: Mk3- Sorular ve Sorunlar
    Ben de de style var ben dijital klima var sanıyordum Ben katlanır ayna, far ve yağmur sensörü için style demiştim. Profilimde style araç sahibi olduğum yazıyor.
  2. Orhan Kök replied to bir konudaki bir ileti Kategori: Mk3- Sorular ve Sorunlar
    Bence yapacağınız masrafa ve arabanızın oynanmasına değmez bunun yerine style yada titanyum modeline geçerseniz daha ucuza gelir ve orjinal olur.
  3. Nazar ettik galiba benim koltuk ileri geri yapınca ses kesiliyordu. Ama şimdi benim koltukta ses yapmaya başladı.Yanıma arkadaşlar binince utancımdan hemen radyoyu açıyorum ses duyulmasın diye.Yeni aracımın koltuğunu da servise kurcalatmak niyetinde değilim nasıl olsa daha 3 yıl garantim var üçüncü yılın sonunda götürürüm servise.
  4. Aynı sorun bende de oluyordu. Koltuk kızaklara tam oturmadığından kaynaklanıyormuş. Koltuğu biraz ileri geri yapın sorun çözülecektir.
  5. Gerçekten çok güzel durmuş. Ford orjinalinde niye böyle bir değişikliğe gitmez ki?
  6. Bende simetri hastalığı var İnsan düz yolda giderken direksiyonun dümdüz saat 9 ve 3 istikametinde olmasını istiyor çok az bir kayıklık gözü rahatsız ediyor ve diğer tarafa devamlı direksiyon ayarı vermek zorunda kalıyorsunuz. 2 derece sözün gelişi tahmini bir değer ama az da değildir. özellikle direksiyonda çok kötü durur. Ford gibi sıfır bir araçta kabul edilebilir bir durum değil bence
  7. Teşekkür ederim galiba en iyisi rot balansa gitmek.
  8. Yaklaşık bir aylık aracımda direksiyon sola 2 derece yamuk duruyor. Lastik havalarından şüphelendim her iki lastik havasını da eşitledim ama yinede direksiyon düz değil yeni aracımı da servise götürmek istemiyorum yada götürsem mi? bilemedim. aracımla daha şimdiden oynanmasına gönlüm razı değil.
  9. Park asistanının en büyük faydası karanlıkta ve yoğun siste arabayı park etmekte çok yardımcı oluyor.
  10. Cem bey aynı paspaslardan bende aldım fakat sürücü tarafındaki paspas kayma yapıyor. Siz nasıl sabitlediniz? İbrahim bey bende aynı paspaslardan aldım klipsleri nereden temin edebiliriz?
  11. Far sensörü devredeyken motor çalıştırmanın aküye veya farlara zararı olur mu? Teknik olarak motor çalıştırmadan önce tüm elektrik çeken klima, far vb. kapatmak gerekmez mi?
  12. Bende onu diyorum işte düğme benim için varsa klima benim istediğim zaman devreye girmeli.
  13. Orhan Kök, Oğuz Gün'ın konusunu yanıtladı. Kategori: Mk3- Sorular ve Sorunlar
    Bende aracımı aldım alalı hiç ibrenin kımıldadığını görmedim. Şehir içi kısa mesafede kullanıyorum araç kalorifer ısıtıyor ama ibrede kımıldama yok normal diye düşünüyorum.
  14. Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Keşke otomatik değilde benim isteğime bağlı olarak klima devreye girseydi daha iyi olurdu.

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.