Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Oğuz Gün

Üye
  • Toplam İleti

    39
  • Katılım

  • Son ziyaret

Oğuz Gün Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Isparta
  • Arabam:
    '13 Focus Tdci Titanium
  • Meslek:
    Astsubay
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

587 profil görüntüleme

Oğuz Gün's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

  1. Değerli yorumunız için çok teşeklür ederim. Aslında ömceliğim güvenlik. Şu anda hafif kumlu yolda gaza biraz fazla dokunsam araç pati çekiyor ve kaymaya çok meyilli. Güven vermiyor. Bundan ömce focus 3 araca sahiptim ve üzerinde almayı düşümdüğüm lastikler vardı. O araca kasıtlı olarak bile pati çektirememiştim. Ama bu araçta gazı fazla kaçırsam pati çekiyor. Bunu lastiklerden dolayı olabilir diye düşünmüştüm.
  2. Aracımda önde Lassa greenways 205x55x16 arkada continantal contact 2 205x55x16 lastik var. Ön lastikler 1 aylık arladar bir yıl daha dayanır. Ancak ses performans ve verdiği güven bakımından hiç güvenemiyorum. Daha önce focus 3 aracımda Good year effective 215x55x16 lastik vardo ve aracımın performans konfor güven hepsi kusursuzdu. Aracı genel olarak sert ve hızlı kullanannbirisiyim. Fakat focus 3.5 aracımda üzerindeki lastiklerden dolayı veya baska bir medem olabilir ama lastiklere baglıyorum ne güven nede konfor alamıyorum. Daha çnce Good Year efective kullandığımdan 215 taban genişlikli perfprmance lastik almayı düşünüyorum. Vereceğim ücret konfor güven ve performans olarak bu farka deger mi daha iyi alternatif varmı tavsiyelerinize ihtiyacım var.
  3. Forumdaki farları beyaz ampülle değiştirme ve ayak altı ambiyans ile ilgili tüm konuları ve tğm sayfaları tek tek okudum. Öneriler yıl itibariyle baya geçmişte kalmış. Paylaşılan bazı linkler kapanmış. Bu nedenle denenip test edilip performans ve fiyat olarak memnun kalınan beyaz far ve ambiyans aydınlatma önerileri ve gerekli ürün linkleri için tavsiyeye ihtiyacım var. Sırf görünüm için görüşümden ödün verdirmemeli. Görüşümde iyi olsun derken karşı tarafı rahatsız eden kural dışı şahin doğanlara sonradan takılanlar gibi olmamalı. Ambiyans olarakta 2013 focus titanium aracım varken prjinal kırmızı ayak altı ledler mükemmeldi. Gözü rahatsız etmeyen ne cok aydınlık ne karanlık arası idi. Aynı sekilde 2016 trendx aracıma uygulamak istiyorum. İnternette araştırdıgımda onlarca secenek ürün karşıma cıkıyor. Lütfen ambiyans ve beyaz kosa uzun far için linkiyle beraber ürün tavsiyesi verirseniz benden sonraki arkadaslarda güncel olarak faydalanabilir. Ayrıca orta konsolda bardaklık bölğmüne titaniumlar gibi kayar kapak takmak istiyırum. Hiçbir yerde bulamadım. Aynı zamanda kapı trimleri plastik onlarıda titanium araclardaki gibi yumuşak malzeme olmasını istiyorum. Bir ara forumda bir arkadas rusya dan getirtip satışınınyapmış. Şu anda oda getirtmiyor. Başkada alacak yer bulamadım.Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederim.
  4. Uşakta ikamet ediyorum buralardan yada civar illerden seramik kaplama yapan işinin ehli bir yer bilen varmı acaba?
  5. Konu açıldığı yıl 75 tl iken bir heves hemen alayım diye girdşm siteye 400 tl olmuş. Başka bahara kaldı maalesef.
  6. 2016 Trenx araçlarda boşta olsa yeri var mı acaba kontrol edip görebilen oldumu ben mi bulamıyorum?
  7. Geçen hafta aldığım aracımın km sıfırlayıp opetten 100 tl mazot aldım 230 km şehir içi yol yaptı. Yakıt tüketim ortalaması 6.9 görğnüyordu. Aracın bakımı eksikti ve cumartesi bakımı yaptırdım. Bakım sonrası düşeceğini düşündüm. Bakımdan çıkar çıkmaz km sıfırlayıp gene opetten 200 tl mazot aldım. 65 km yol yaptım. Şu anda yakıt ortalaması 8.1 litre görünüyor. Araç otomatik vites. 2016 model 90bin km de. Bu değerler bana çok yğksek geldi. 200 liralık mazotlamgideceği menzil 420 km gösteriyordu. Şehir içi kullanım dediğim küçük sakin bir ilöede yaşıyorum. Öyle istanbul ankara gibi trafigi olan bir yer değil ama değerler neden bu kadar yüksek olabilir?
  8. Hiç araba elektroniği ile uğraşmadım ama bilgisayar mşhendisiyim yazılım ve elktronik bilgim var severimde böyle işleri tabi kesme biçme işi varsa o biraz sıkıntılı olur. Ama yapmayı cok istiyorum. 2013 te sıfır focus titanium smart aracım vardı. 2015 te ev aldığım için sattım ve sabırla tekrar focus almak için bekledim. Geçen hafta dayanamayıp 2016 trendx modelini aldım. Ama hemen ertesi günü en azından eski aracımda olan ekran sync olmasını gözlerim arar oldu. Tabi ikinci aşamada kapı kolu ayak altı ambians aydınlatmalar. Bunları saglayabilirsem geriye otomatik far ve belki yagmur sensörü eksigim kalır eski arabama göre.
  9. Bu sistemi kurmak için tüm parçalaro eksiksiz tam set olarak nasıl bulabiliriz? Teknik olarak tarife göre yapabilecek seviyedeyim. Parça olarak alırsam yanlış parça almaktan tereddütüm var o nedenle tam set arıyorum.
  10. Geöen hafta aldığım aracımda çakmaklık ve kolçak içindeki 12 v çakmaklık girişlerine elektrik gelmediğini farkettim usb de falan sprun yok ama çakmaklıklar çalışmıyor. Sorun ne olabilir?
  11. Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta ikinci el olarak galeriden aldığım aracımın bakım yaptırmam gerektiği söylendi. Bende 90 bin bakımının ağır bakım olduğunu öğrendim. Uşak ta servisi aradığımda 2 bin tl yi geçeceği söylendi. Aracın muayenesi yeni yapıldığından garantisi olmadığını biliyorum. Sanayide ustaya yaptırsam otomatik vites araba ve yanlış işlem yapılmasından çekiniyorum. Aracıda borç harç zor alabildim ve 2 bin tl çok fazla geliyor bana. Bu bakım yağ değişimleri haricinde özel ustalık gerektiren birşeyler yapılacak mı? Nasıl bunu en ekonomik halledebilirim? Yaşadığım yer uşak ve özel servis olup olmadığını da bilmiyorum tam olarak.
  12. Forumu baya araştırdım bir türlü bulamadım. Maliyetlimi ne gerekiyor vs linki varmı acaba yada hangi bölüme bakmam gerekiyor?
  13. Bugün 2016 Trenx 1.5 4k otomatik dizel alarak aranıza katıldım. 2013 yılında titanium 1.6 tdci sahibiydim. 2015 te sıfır aracımı ev aldığım için satmak zorunda kalmıştım. Dört seme kadar aradan sonra tekrar focus a döndüm. Tabi titanium olmadı ama trenx 2013 model titanium dan cok fazla farkı yok gibi geldi. Aradığım özellikler yağmur far sensörü ve kararan dikiz aynaları. Bunlar trendx e eklenebiliyor mu?
  14. Çok teşekkürler değerli yorumlarınız için. Benim aracım tit+smart x paket değil. Fakat cam suyu seviyesi azaldığında kontağı ilk açışta hem sesli hem yazılı uyarı veriyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.