Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Orkun G

Üye
  • Toplam İleti

    122
  • Katılım

  • Son ziyaret

Orkun G Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    izmir
  • Arabam:
    2016 Focus Tdci Titanium
  • Meslek:
    kimya
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.250 profil görüntüleme

Orkun G's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter

Recent Badges

112

Toplam Beğeni

  1. Konuyla ilgili kısa bilgi; http://www.detailingtube.com/seramik-kaplama-glass-coating-nedir-ne-gibi-avantajlari-vardir/
  2. Koyu renk aralabalarda yıkanmalarda oluşan kılcal cizikler ve kuş pisliklerinin boyayı yakması gibi şeylerden koruyabileceğini düşünerek yaptırdım. Karar verme aşamasında iyicene araştırdığımı düşünüyorum. Ozan açıklamalarıyla bilgilendirdi ki bu uygulama esas sıfır arabaların tercih etmesi gereken bir uygulama. Fiyat olarak banada yüksek geldi fqlakat şimdilik piyasası bu, kendi uygulamak isteyene 350 tl civarı bir maliyeti var. Araba sıfır olduğundan ben göze alamadım kendim uygulamayı. @Ozan Kar yanılmıyorsam seramik uygulamasını sen kendin uygulamıştın arabana ve gayet güzel olmuştu.
  3. Neden böyle düşündüğünüzü merak ettim. En azından bundan sonra yaptırmayı düşünenlere yol göstermesi açısından bilgilendirirseniz iyi olur kanaatindeyim. --4 dakika sonra eklendi-- İyi dileğiniz için teşekkür ederim. Daha önceki focusum beyaz renkti ve boya koruma uygulamaları yeterli diye düşünüyorum. Bu aracım koyu renk olduğu için böyle bir karar aldım. Koyu renk kılcal çizikler olsun, güneşin etkileri olsun daha çok etkileneceğini düşündüğüm için yaptırdım.
  4. Geçen pazartesi aldığım aracıma sonax' ta seramik kaplama yaptırdım. İşlem 2 gün sürdü. Bugün teslim aldım parlaklığı güzel, koruması ve parlaklığının devamını zamanla göreceğiz. 3 yıl garanti verdiler her yıl ücretsiz bakım yapacaklar.
  5. Hiçbir yerinde açılma ve atma yok.
  6. Ben çok yakıştığını düşünüyorum ve şuana kadar hiçbir sorun yok.
  7. Kilometre olarak 300 km. oldu yaptıralı bir sorun yok.Ben daha önce Babamın arabasınında tamponlarını boyattım hemde kısmi değil bütün tampon ve araba 8 yıldır bizde park ederken köşeleri sürtme haricinde hiçbir şey olmadı boyada, ne çatlama nede dökülme oldu.
  8. Kodunu şimdi unuttum fakat akzo nobel' in boyasını kullandım.Boyacınıza Kemipol boya derseniz onlar bilir.Renk kodu ayna kapağının altında yazıyor.Renk tam tutuyor ve kaliteli bir boyadır.
  9. Yeni farlarin hayirli olsun.Bende seninle gelmek isterdim.Biliyorsun biraz islerim vardi.Gorusmemizi biraz ertelemis olduk.icine sine sine bin artik arabana.Umarim bende siyah zeminlisini bulurum, biraz bekleyecem.Hayatta ilk defa belkide acele etmeyecem.Bakalim belki bulurum.Isiginda yolunda hep acik olsun...
  10. Arabada plastik üzeri boyalı bir sürü yer var.Bunlarda dökülür o zaman.Önemli olan astar, boya kalitesi ve işçilik. Benim İş hayatına ilk başladığım sektör boya sektörü.Hemde otomotiv boyaları, inanın hepsi için demiyorum ama piyasada bilgi eksiği olan çok boyacı var.
  11. Valla yetkili servisin takamadığına şaşırdım.Bunlar nasıl eğitiliyorlar.Yarın haber vericem, takabilirse benim elektrikçi cumartesi sabahtan gidebiliriz.
  12. Benim elektrikçim var Atasanayide istersen yarın arar sorarım.Ama yapamayacağı şey yoktur gibime geliyor.Bilgili ve elinden her iş geliyor.
  13. Teşekkürler. Atasanayide yaptırdım.150 TL ödedim.
  14. Uygulama öncesi bütün parçalar söküldü. Boyanın plastiğe daha iyi yapışmasını sağlayan saydam bir astar atılıyor.Bu astarı bazı boyacılar atmaz buna dikkat edilmeli.Atılmazsa daha sonra boya tutmaz pul pul dökülür.Bide boyanın koduna ve markasına dikkat edin.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.