Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus Sola Çekiyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaslar

5 gun once teslim aldim bayiden arabami ve eve gelirken aracin sola dogru cektigini farkettim. ertesi gun tekrar bayiue gittim. serviste rot ayari yaptilar tamam dediler ama arac haladaha sola cekiyor. aradim aracla uzun yolda test surusu yapmadigimiz icin sorun cozulmemis olabilir dediler. cumartesi gunu tekrar goturecem.

sifir araba aliosun ve bole seleri. olmasi daha simdiden arabadan sogutuo insani ve fazladan ve 200 km yol yaptim bu hatalari yuzunden

sifir araba alipta bu sorunu baska yasayan varmi

aracaim focus titanium sedan

• Yanıt 90
  • Görüntüleme 19,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Klavye de sola cekiyor galiba

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Hissetmek! ne büyük sorun     Siz aracınızın çekme yaptığını hissediyorsunuz, servis ise sizinle aynı kanıda değil. Ya da siz 130 ile giderken gezme yapmaya başlıyorum diyorsunuz ama ustanız o sürat

• Serdar Eryürekli
    Serdar Eryürekli

Dünya paralar veriliyor, borca giriliyor, sıfır araba alınıyor ve daha en baştan böyle bir sorun oluyor. Bende olsam gıcık olurdum böyle bir durumda. Bu olay işin ciddiyetsizliğini gösterir. Bence sıf

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun, bende de hafiften bir çekme vardı, rotçum beşdakikada hallettiydi.

Nadir de olsa böyle aksaklıklar oluyor.

Bunlar arabadan soğumak için neden olmamalı.

Niye 200 km yol gittiğinizi de anlamadım, çevrenizdeki iyi bir rotçu da hallederdi bunu. 

Yetkili servis olması şart değil zaten...

Tabii ücra bir köşede oturuyorsanız ayrı!

Keyfini çıkarmaya bakın, soğumak için bahane aramayın...

Bu arada güle güle kullanın...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

servisin bana uzakligi 50 km aradim soledim gel bakalim dediler. o yuzden 200 km yol yaptim.

klavye de sola cekiyor dediginiz gibi :-)

telefondan yazdigim icin oluyor affola

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

lastiklere araci teslim alirken nitrojen gazi bastik dediler.ve ilk gittigimde kontrol ettiler zaten

Yanıtlama zamanı:

Dünya paralar veriliyor, borca giriliyor, sıfır araba alınıyor ve daha en baştan böyle bir sorun oluyor. Bende olsam gıcık olurdum böyle bir durumda. Bu olay işin ciddiyetsizliğini gösterir. Bence sıfır arabada böyle bir hata yapma lüksleri yok. 

Yanıtlama zamanı:

Kısa sürede çözülür inşallah. Geçmiş olsun.

Yanıtlama zamanı:

Cok ayrintiya takilcam ama şasi nosunun oldugu yere kutu yapabilirler di fiat bile bunu yapmis ayrica direksiyon milini bir boru ile kapata bilirlerdi bagaja egilip baktigimizda alta bakan yerde bosluklar goruyorum hoporlor yuvalari gibi oralari kapali olmaliydi arka ve on koldayama lar standart olmali malzemeden cok calinti gibi gorunuyor araclar

Yanıtlama zamanı:

Bu aracin sola cekmesi ile arac yeni ise balatalar icerisindeki parcalaron tam alismadigindan kaylanaiyor diye duymustum 100km gibi bi hizla giderken ani fren yapilmasi ara ara parcalarin alisinca duzelecegini soylemislerdi.

Yanıtlama zamanı:

Bende de var o sola çekme,rot ayarı yaptılar sağa çekti,bi daha yaptılar sola çekti,bir daha yaptılar sağa çekti vs vs vs...en son dedim ki SOL iyidir öyle kaldı :)) Yollar genelde sola yatık ondandır diyorum bende :)) Şaka bir yana amortiör başları ve direksiyon kutusuna bir baktırın derim ben...

Yanıtlama zamanı:

Benimde yaydan sonra bir saga cekme vardi rot yapildi 2 kere duzelir gibi oldu. Bazen saga cekiyor bazen sola bazen duz :) Gezme denilen sey heralde yollarin yatikligindan

Yanıtlama zamanı:

benim arabada  da var  hafif sola çekme..  lastiktenmi rotlardanmı  hiç bakmadım  600 km oldu araba  bayiiye söyledim gel  bakalım dediler..  git gel 200 km yol   valla gitmedim binmiyom arabaya.. broadway a biniyorum :))))

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.