Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Manuel Klima Dijital Yapılabilir Mi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar 2013 Trend X focus sahibiyim aracımdaki bazı değişikler yapmak istiyorum ancak çok fazla teknik bilgi sahibi degilim

*Aracımın manuel klimasını dijital klima yapmak mümkün mü ön panel satılıyor bir çok yerde soketler uyum sağlar mı 

*Otomatik katlanır yan ayna yapılabilir mi

*far sensörü, yağmur sensörü takılabilir mi servis takamazsını demişti

Yanıtlama zamanı:

Klimayı değiştirmek sadece ön panelle hallolmaz onun motorları sensörleri değişmesi gerekir yüzü astarını geçer. Trendx- Titanium arasındaki fiyat farkından daha fazla ücreti çıkar.

Yanıtlama zamanı:

Forumda arama yaptınız mı?

Klima olayı vereceğiniz donanım farkı fiyatı kadar pahalı olur bilginize olmaz diye bişey yok. Ön panel ile olacak iş değil özetle.

Katlanır ayna da gereksiz bir çaba olur ama yapılabilir .

Yanıtlama zamanı:

benim şu anki aracımda bu özellikler var bu özellikleri olmayan aracım da oldu, bence bu saydıklarınız için 10 tl bile masraf etmeye ve zaman harcamaya değmez, bir arabada olmazsa olmaz şeyler değil, üstelik arıza yaptılar mı daha maliyetli olurlar,

esp yoksa araçta onu dert etmeye daha değer bulurum.

Yanıtlama zamanı:

Bence yapacağınız masrafa ve arabanızın oynanmasına değmez bunun yerine style yada titanyum modeline geçerseniz daha ucuza gelir ve orjinal olur.

Yanıtlama zamanı:

Bence yapacağınız masrafa ve arabanızın oynanmasına değmez bunun yerine style yada titanyum modeline geçerseniz daha ucuza gelir ve orjinal olur.

style dijital klima degil.. sadece titanium..
Yanıtlama zamanı:

style dijital klima degil.. sadece titanium..

Ben de de style var ben dijital klima var sanıyordum :smiley2k:  :smiley2k:  :blink:  :kıhkıh:  :kıhkıh:  :kıhkıh: Ben katlanır ayna, far ve yağmur sensörü için style demiştim. Profilimde style araç sahibi olduğum yazıyor. 

Orhan Kök tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Mevcut araç satılır. Dijital klima için harcanacak para eklenir. Gırtlak titanium alınır :D Uykusuz gecelerden kurtulunur :)

Yanıtlama zamanı:

Ben de de style var ben dijital klima var sanıyordum :smiley2k::smiley2k::blink::kıhkıh::kıhkıh::kıhkıh: Ben katlanır ayna, far ve yağmur sensörü için style demiştim. Profilimde style araç sahibi olduğum yazıyor.

Hayirlisi hep bunlar...

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar benim yaptığım iş araçların far ve stop lambalarının toplanmasını sağlayan montaj makinaları yapmak.Size şunu hatırlatmak isterim.Ne kadar elektronik ve otomasyon az olursa o kadar arıza çıkma olasılığı azalır.Bu tecrübe ile sabittir.Size şöyle örnek vereyim.eskiden araçlarda otomasyon yoktu %90 mekanikti.Ne kadar arıza yapıyordu sizce elinizin altında internet var bir bakın hak vereceksiniz.Ben bu nedenden dolayı fazla teferruatlı bir araç tercih etmedim.Saygılar herkese kazasız sürüşler dilerim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.