Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hakan Ak

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hakan Ak Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    sakarya
  • Arabam:
    Focus5k trendX powershift
  • Meslek:
    oto. muh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Hakan Ak's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Arkadaslar 2014 model icin fiyat teklifi alan varmi? Pesin alimda nekadar indirim yaparlar..
  2. % 5 indirimli aldigim icin Total den aliyorum.
  3. Inandim inandim biraz kizmak gerekiyor sanirim.Dun aksam evin yolunu tutarken koltugu ileri geri haraket ettirip oyle cikti yola ve ses kesildi . Bakalim bundan sonra ne olacak insallah bidaha duymam o sesleri.
  4. Yakup bey cok hizli cevap icin tesekkurler. Ses suan icin arka koltuk kismindan degil surucu koltugundan geliyor Surucu koltugu icin ne yapmak gerekir.
  5. Arkadaslar merhaba focus tredn x ps aracimi alali daha 2.5 ay oldu fakat surucu koltugundan gacir gucur sesler gelmeye basladi.Sesler , yandaki emniyet kemeri girisi ve el frenine surtmeden kaynaklanmiyor.Koltugun oturak kismindan geliyor hafif bozuk bir yolda gacir gucur sesleri cok net duyuluyor.Bu sesler normalmi yoksa ben mi cok hassasim bilemedim.Boyle bir durumda karsilasan varmi focus ta koltuk kalitesi yeterli mi sizce ?
  6. Cevaplariniz icin teşekkür ederim.En kisa zaman da servisin yolunu tutmak lazim.
  7. Merhabalar trend x powershift kullaniyorum. Forumu dolasirken arkadaslarin paylastigi bilgi ekranlarinin sag ust kisminda sicaklik gostergesi gozukmekte fakat bende ise sag ust kisim bos hicbirsey yok. Sicaklik gostergesi sadece yol bilgisyarini asagi yukari tuslari ilerleterek cikiyor.Bunu gorunur yapmanin bir yolu varmidir.
  8. Hakan Ak

    Eco Şampiyon!

    Sampiyonluk Icin tebrikler.Konu disi olacak ama resim de sag uste ki sicaklik gostergesi bende cikmiyor.Neden acaba ayarlamak mi gerekiyor.
  9. Hakan Ak

    Focus 3 Powershift Lpg

    Murat bey oncelikle hayirli olsun sorunsuz kullanin ins. Bu fiyata motor garantisi dahil mi acaba ? Ben prins icin 2420 tl motor garantili fiyat almistim.lpg ile yapacaginiz yakıt tüketimi ni de paylasirmisiniz.
  10. Hakan Ak

    Focus 3 Powershift Lpg

    Manifold delinmeden olmayacak anlasilan.Brc daha agir basmaya basladi.Bayi den pipo ve yaglama sistemi icin nkadar ekstra ucret isterler.Adapazarinda 3 brc bayii aradim ucu de farkli fiyat verdi...
  11. Hakan Ak

    Focus 3 Powershift Lpg

    Subap yaglama sistemi hakkinda bilgi almadim. Sadece brc bayi focuslar subap erime gibi sorun cikarabiliyor bunun icin motor garantisi yapiliyor demisti. Brc nin en guncel kiti hangisi ve siZin bahsettiginiz yaglama sistemi hangi kitte mevcut. Bu yaglama sistemli lpg kiti taktiran bir tanidiginiz varmi? En iyisi brc den bilgi almak.
  12. Merhabalar 10 gun once focus 3 powershift aldim. Aracima lpg taktirmayi dusunuyorum.Forumda powershift e lpg taktiran arkadaslar deneyimlerini paylasirsa cok sevinirim. 3 lpg markasindan fiyat aldim 1-prins motor garantisi dahil 2420 tl 2- BRC 1650 TL +190 TL motor garantisi 3- landirenzo 1650 tl motor garantisi dahil fiyat. Fiyati uygun oldugu icin landirenzo mantikli geliyor ama ilerde sorun yasarmiyim. Suan aracim sehir ici 9.7 lt gosteriyor, dusecegi deger en fazla 9 litre olur diye tahmin ediyorum. Konu hakkinda degerli goruslerinizi bekliyorum..
  13. Bende merak ediyorum . 1 hafta once focus3 powershift aldim. Landirenzo taktirmayi dusunuyorum. Landirenzo ile landirenzo evo arasinda bir fark varmi bana 1650 /10 fiyat verdiler. Motor garantisi dahil fakat motora bisey olursa gercekten bu motor garantisi ise yarayacakmi yani arkasinda dururlarmi.? Landirenzodan memnunmusunuz tavsiye edrmisiniz.
  14. Arkadaslar lastik basinc degerlerini kac yapiyoruz. Simdi direksiyondan gelen tisss sesi normalmi bu ses tüm focuslarda mevcut mu?
  15. Herkese merhabalar bugun fosus hb trendx powershift aracimi gebze nazer den teslim aldim. Gebzeden adapazarina gelirken 90 100 km hiz araliginda direksiyonun titredigini farkettim. Sizce sifir aracta balans bozuk olurmu. Birde aracin direksiyonunu tam tur cevirirken sonlara dogru "tis" seklinde bir ses geliyor. Gelen ses tekerleklere hava basarken cikan ses gibi.. Konu hakkında yardimci olursaniz sevinirim...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.