Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Sinan Con

Üye
  • Toplam İleti

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

Sinan Con Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    12-F3 Tdci Titanium-Smart
  • Meslek:
    İnşaat Müh.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

746 profil görüntüleme

Sinan Con's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

6

Toplam Beğeni

1

Forum Yanıtları

  1. Arkadaşlar 3D paspaslarım geldi, bilindiği üzere biraz ince yapılı ve klipsleri mevcut paspastakilerle değişmek gerekiyor ki çok basit bir işlem rahatlıkla yapabilirsiniz, paspaslar tam oturuyor içiniz rahat olsun gayet güzel ayrıca koku fala da yok;) paspaslar ön arka sağ sol takım halinde, orta şaftı örten parça sağ arka paspas ile birleşik sol arka ise ayrı olarak imal edilmiş..
  2. http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778 Ben de buradaki paspastan sipariş verdim bakalım nasıl olacak.. Bilgi paylaşımı için teşekkürler herkese..
  3. %20'yi geçerse ruhsata işletmek gerekiyor çift renkli olarak;)
  4. Çok tatlı olmuş bende çok istiyordum yaptırmak ama elektronik sistemler garanti dışı kalıyor diye birde arıza lambası muhabbetine soğumuştum, acaba bu devreyi nasıl temin edebilirim yardımcı olabilir misin lütfen?
  5. Arkadaşalar ben Zeytinburnu/İst'da bi servise gitmiştim aracımla alakalı ve servis direksiyonlar ile alakalı bilgilendirme yapmıştı, bu krom boya kısmındaki soyulmaların üretim hatası olduğunu ve eğer aracımda böyle bir durumla karşılaşırsam gelmemi söyledi garanti kapsamında değiştirileceğini belirtti, Ford direksiyonların büyük bölümünde yaşadığı üretim hatası gerekçesiyle direksiyonu garanti kapsamına almış.. bilginiz olsun, herhangi bi soyulma yada dikişlerde kopma yada herne olursa olsun hemen gidin değişin;)
  6. Aynen katılıyorum görüş tamamen kapanıyor ama silecekte tık yok.. sağanak yağış dışında kullanmıyorum derken kapatmanın bir yolu varmı yoksa manuel olarak sileceği aç kapa mı yapıyorsunuz? buda pek hoş olmuyor ama güya sensör var ama normal silcek bile kullanamıyoruz! aç kapa aç kapa yapacaksak paramızla rezil olduk demektir:)) Fasılalı moduna geçme şansımız yokmu?? Problem erken tepki vermesi değil ki problem düzensiz olması.. sadece hassasiyet ayarlama seviyesindeki yağışlardan bahsediyoruz yani sileceği ne kapatabiliyoruz nede 2. moda alabilyoruz.. bu çerçevede az yağışa çok tepki çok yağışa az tepki veriyo, hiç sistematik davranmıyor bu nedenle görüşü açmadığı gibi insanın dikkatini kendine çekio ve rahatsız ediyo.. bazende çok düzenli ve tutarlı davranıyo.. nitekim fasılalı moda almayı tercih ederim bilginiz varmı kapama seçeneğimiz hakkında??
  7. Merhaba arkadaşlar; 12 model Focus 3 kullanıyorum yağmur sensörü hakkında sizlerin fikir ve tecrübelerini merak ediyorum. Silecekler kapalı iken sensör ve sileceklerde herhangi bir çalışma olmuyor, ayrıca 2. 3. kademelerde silecekler sensöre bakmaksızın sistematik hareketler yapıyor.. Sadece 1. kademede (oda hızı ayarlanabilir olan kademe) aktif oluyor ama çok düzensiz çalışıyor buda sürüş esnasında beni rahatsız ediyor, mesela bazen geç algılıyor silmiyor bazen de yağmadığı halde silmeye başlıyor.. Ne yapmam gerekiyor, sizlerde de aynı durum mu söz konusu yoksa kontrol mü ettirmeliyim? veya sensörü devre dışı bırakabiliyormuyuz?
  8. gerçekten çok tatlı olmuş tebrik ederim.. peki boya markası olarak tavsiyen nedir? koduna dikkat edin demişsin bende de beyaz focus 3 var yaptırmayı düşünüyorum hangi kodu kullanmalıyım?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.