Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Er-Ol Otomotiv - Ford Yedek Parça Ve Daha Fazlası

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

makyajlı focus 3 bagaj havuzu varmıdır elinizde varsa fiyatı nedir?

• Yanıt 1,6k
  • Görüntüleme 352,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ER-OL Otomotiv
    ER-OL Otomotiv

Er-Ol Otomotiv olarak siz değerli forum üyelerine en iyi ve en doğru bilgileri aktarmaya çalışacağız. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

• ER-OL Otomotiv
    ER-OL Otomotiv

Yag filtresi 20 hava 65 mazot 120 bir de polen degisebilir 85 tl km ye gore triger vs olabilir. --3 dakika sonra eklendi-- Herkese merhaba Askerlik görevim dolayisiyla 3 haftalik

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Er-Ol Otomotivden sipariş ettiğim parçalarım geldi.   Salı günü saat 16:00 da havale yaptım.   Aynı gün ürünler kargoya verilmişti.   Çarşamba günü yani bugün kargo şirketi,paketi adresime getir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Er-ol otomotiv başlığını görmem iyi oldu. Trend 2013 focus aracım var. Aynalarım ısıtması yok. Isıtmalı ayna için ne önerirsiniz.

(Bu sorunu çözmemiz gerek)

Tesisat olarak çok bilgim yok fakat ısıtmalı orjinal aynanın sadece gövde birim fiyatı kdv dahil 300 tl. 

Eşdeğerinin de kdv dahil 160 tl komple fiyatı var camı sinyali kapağı üstünde olacak şekilde.

Stoğumuzda mevcut.

slm bende focus 2 için paçalık soracaktım orijinal var mı fiyatı nedir tşk  ler

Takımının ön olarak kdv dahil 65 tl fiyatı var.

Slm daha önce alış veriş yapmıştım şimdi gözlük koyma yeri çekmecesi almak istiyorum bu titanyumlarda günesliklerin ortasında olan parca varmı fiyatı nedir..

Malesef mevcut degil ortalama size maliyetini 300-350 tl olarak düşünebilirsiniz siparişle otosanda varsa 2 gün içinde gelir.

92f6502c140a4e6258335d474bc0dc7a.jpg bu şekilde park kısmı kromajlı olan modelden elinizde var mı ? Fiyat öğrenebilirmiyim acaba ?

Stoğumuzda mevcut eşdeğerinin tanesi kdv dahil 140 tl orjinalinin tanesinin 225 tl fiyatı var.

makyajlı focus 3 bagaj havuzu varmıdır elinizde varsa fiyatı nedir?

Malesef mevcut degil.

Yanıtlama zamanı:

Focus 1.6 dizel (2013) için 30.000 bakım parçalarının orijinal olarak fiyatlarını alabilir miyim?

Bizim parça listesi kaynadı arada  :)

Yanıtlama zamanı:

Focus 1.6 dizel (2013) için 30.000 bakım parçalarının orijinal olarak fiyatlarını alabilir miyim?

Hava filitre 15 esdeger 30 ithal 45 orjinal

Yağ filitre 10 tl orjinal

Polen 20 tl eşdeğer 

Motor yağı 70 tl motorcraft .

Yakıt filitre 95 tl orjinal .

Kdv dahil fiyatlarıdır.

Bizim parça listesi kaynadı arada  :)

Yok canım estagfurullah :)

Standart Titanium değil bu fark ettin değil mi? :P

cHNIaHG.jpg?1

Bu şekilde :) belki göremedigim bir fark vardır diye resmini attım .

Yanıtlama zamanı:

6G91-9L440-CD parça koduyla Otosandan sipariş verebiliyor muyuz? Muhtemelen ellerinde yoktur gelir mi? Gelirse kaça gelir?

6G91-9L440-CD parça koduyla Otosandan sipariş verebiliyor muyuz? Muhtemelen ellerinde yoktur gelir mi? Gelirse kaça gelir?

Fordda CD son takısıyla yok şase numarasını mesaj atabilirmisiniz doğru koda bakalım.

Aynı aynı süper :) Vay be çok şaşırdım.

Aslında bu standart olan Forddan gelen titanium far fakat bir ara çıkanlarda komple siyah olarak çıktı krom yeri dahil onlar şu an gelmiyor.

Yanıtlama zamanı:

Fordda CD son takısıyla yok şase numarasını mesaj atabilirmisiniz doğru koda bakalım.

Microcatden bakıp yazımıştım. Focus ST250 nin intercoolerı lazım bana. (Avrupada satılanlardan) 

Belki öyle bakabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Microcatden bakıp yazımıştım. Focus ST250 nin intercoolerı lazım bana. (Avrupada satılanlardan) 

Belki öyle bakabilirsiniz.

ST250 intercooler ne işe yarayacak, motora bi güzellik mi yapacaksınız yoksa :)

Yanıtlama zamanı:

ST250 intercooler ne işe yarayacak, motora bi güzellik mi yapacaksınız yoksa :)

Efil efil çalışır işte, bundan daha güzel güzellik ne yapayım :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aslında bu standart olan Forddan gelen titanium far fakat bir ara çıkanlarda komple siyah olarak çıktı krom yeri dahil onlar şu an gelmiyor.

Bizim araba böyle işte 2008 ilk üretim bizden sonra hep siyah çıktı ve sıfır araçlar hep siyahtı, çok ilginç.

Bizim servis'e gittiğimde bak bu parçanın aynısını zor bulursunuz diye de ukalalık yapmıştım :D Neyse onu buluruz demişti :zha:  

Yanıtlama zamanı:

Uzun zamandır Focus 2 ST tampon arıyordum buldum bir tane. Elinizde Focus 2 (Makyajsız kasa) ST tampon için gerekli diğer parçalar var mı diye soracaktım (Sis farı çerçevesi, alt ızgara, panjur vs). Varsa fiyatı nedir acaba?

Yanıtlama zamanı:

Hava filitre 15 esdeger 30 ithal 45 orjinal

Yağ filitre 10 tl orjinal

Polen 20 tl eşdeğer

Motor yağı 70 tl motorcraft .

Yakıt filitre 95 tl orjinal .

Kdv dahil fiyatlarıdır.

Yok canım estagfurullah :)

cHNIaHG.jpg?1

Bu şekilde :) belki göremedigim bir fark vardır diye resmini attım .

ilginiz için teşekkür ederim ... [emoji4]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.