Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Er-Ol Otomotiv - Ford Yedek Parça Ve Daha Fazlası

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 1 month later...
15.04.2023 - 13:13 tarihinde, Soner Baş yazdı:

Kolay gelsin. 2020 kuga aracının sol katlanır aynası kapanırken sağlıklı kapanıyor ancak açılırken kesik kesik açılıyor. Servise danıştım kullanıcı hatası dedi. Bu içinde bulunan dişli parçanın değişmesi gerekli. Elinizde bulunur mu ?

2016 model focus sedanım var aynı şekilde yan ayna motoru bozulmuştu açma kapatma yapamıyordum ve ayna hareket etmiyordu içindeki motoru değiştiren bir usta buldum değiştirmiştim 4-5 ay önce sanayide araştırın derim.

• Thanks 1

• 3 weeks later...
6 saat önce, Günal Y. yazdı:

Merhaba. 2017 C-Max için orjinal veya iyi kalite muadil kauçuk paspas seti var mı elinizde? Fiyat bildirmeniz mümkün mü?

Berk bey epeydir buraya bakmıyor sanırım Günal Bey. Telefonla arayıp sorabilirsiniz.

Ancak tavsiyem Rizline ya da Sahler gibi araca özel üretim yapan bir paspas almak.

• Like 1

Şansımı denemek istemiştim. İntenette doğru düzgün bir ürün bulamadım çünkü. Verdiğiniz firmalarda şansımı deneyeceğim. Teşekkürler. 

Edit: Kısa bir araştırmadan sonra sipariş verdim. Yarın deneyimleyeceğim gelirlerse. 

image.png.7aef475e29b74b25a9eb58df56e89957.png

Edited by Günal Y.
  • Like 1

3 saat önce, Günal Y. yazdı:

Şansımı denemek istemiştim. İntenette doğru düzgün bir ürün bulamadım çünkü. Verdiğiniz firmalarda şansımı deneyeceğim. Teşekkürler. 

Edit: Kısa bir araştırmadan sonra sipariş verdim. Yarın deneyimleyeceğim gelirlerse. 

image.png.7aef475e29b74b25a9eb58df56e89957.png

sahlerin malzeleme kalitesi daha iyi doğru tercih.

• Like 1

• 5 weeks later...
  • 7 months later...