Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201411 yıl comment_277396 Hayırlı akşamlar arkadaşlar Bu farklardan bende taktırmak istiyorum. Araştırdım şöyle bi site buldum: http://www.wpdrl.com/Prodouts.aspx?Classid=76 bunun dışında Türkiyeden temin edebileceğim bi yer yok mudur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201411 yıl comment_277397 Hayırlı akşamlar arkadaşlar Bu farklardan bende taktırmak istiyorum. Araştırdım şöyle bi site buldum: http://www.wpdrl.com/Prodouts.aspx?Classid=76 bunun dışında Türkiyeden temin edebileceğim bi yer yok mudur? Bknz özel mesajlar ve kurallar lütfen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201511 yıl comment_284421 Umarim faydali olur http://www.youtube.com/watch?v=8gBDUufu4Xk Selam ben Özhan istanbul bakırköy den Yazıyorum. Bende gümüş gri focus titanium + var. Siyah zeminli ST Xenon Far istiyorum. Kullandığınız far arıza lambası yaktı mi eğer yakmadıysa mükemmel ötesi olmuş tam istediğim gibi. Nereden bulabilirim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201511 yıl comment_284445 Selam ben Özhan istanbul bakırköy den Yazıyorum. Bende gümüş gri focus titanium + var. Siyah zeminli ST Xenon Far istiyorum. Kullandığınız far arıza lambası yaktı mi eğer yakmadıysa mükemmel ötesi olmuş tam istediğim gibi. Nereden bulabilirim ? Sabrinin arabası X paket olduğu için farları orjinal. Arıza lambası vs için bu linke bakabilirsiniz: Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201511 yıl comment_304388 Sanırım bana da lasım olacak bu konu nasıl bir kaşıntı tuttuysa... bütün bixenon konularına girip çıkmışsın bgn Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 201511 yıl comment_304389 nasıl bir kaşıntı tuttuysa... bütün bixenon konularına girip çıkmışsın bgn Belki sürprizim var sana. Belki araştırdım sana tamda öm atacaktım. Hah küstüm atmıyorum işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201511 yıl comment_310013 @Aydın Baran, aydın abi bu tam olarak ne demek ? bende de sendekine benzer bir sorun var... drl falan herşey aktif, kontak vaziyetteyken farda yanıyor ama marşa basınca yanıp sönmeler yapıyor xenon. şu pin olayını biraz açabilir misin yarın ustaya tarif etmem gerekebilirde ? teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201511 yıl comment_310016 Şimdi meselam bixenon olayını çok garıştırdılar.. ha aralarında bi farg galdı, o fargınan çog güzel oldu! Meselam, herkesin farına kimse garışamaz.. ha nasıl garışamaz? ben bu şekil far dakarım, şu bayan şu şekil far dakar, şu şekil far dakar.. haa hiç kimsenin kimseye garışmaya bi haggı yok! özgürlüğü bidir!!! Ha, bixenon far, gurban olduğum ford'dan gelebilir, amma, lakin ki öyle değildir!! eyyyorumlamam bu gadar.. hadi hayırlı işler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201511 yıl comment_310018 Şimdi meselam bixenon olayını çok garıştırdılar.. ha aralarında bi farg galdı, o fargınan çog güzel oldu! Meselam, herkesin farına kimse garışamaz.. ha nasıl garışamaz? ben bu şekil far dakarım, şu bayan şu şekil far dakar, şu şekil far dakar.. haa hiç kimsenin kimseye garışmaya bi haggı yok! özgürlüğü bidir!!! Ha, bixenon far, gurban olduğum ford'dan gelebilir, amma, lakin ki öyle değildir!! eyyyorumlamam bu gadar.. hadi hayırlı işler.. E tamam işte Ford dan geliyo bizim farlarda. orcinaj yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201511 yıl Yazar comment_310019 @Aydın Baran, aydın abi bu tam olarak ne demek ? bende de sendekine benzer bir sorun var... drl falan herşey aktif, kontak vaziyetteyken farda yanıyor ama marşa basınca yanıp sönmeler yapıyor xenon. şu pin olayını biraz açabilir misin yarın ustaya tarif etmem gerekebilirde ? teşekkürler. Canım benim; aradan yıllar geçti ben bunu hatırlasan bırakırım hesap kitap işlerini açarım bir oto elektirkçi kendi işimin patronu olurum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201511 yıl comment_310021 Canım benim; aradan yıllar geçti ben bunu hatırlasan bırakırım hesap kitap işlerini açarım bir oto elektirkçi kendi işimin patronu olurum son ümidim sendin aydın abi, gençsin biraz zorlasan hatırlarsın yahu takılıyorum, canın saolsun... ben yine anlatımını ustaya aktarıcam artık onun kafa basarsa yapar basmazsa kırıcam farları buna karar verdim Şimdi meselam bixenon olayını çok garıştırdılar.. ha aralarında bi farg galdı, o fargınan çog güzel oldu! Meselam, herkesin farına kimse garışamaz.. ha nasıl garışamaz? ben bu şekil far dakarım, şu bayan şu şekil far dakar, şu şekil far dakar.. haa hiç kimsenin kimseye garışmaya bi haggı yok! özgürlüğü bidir!!! Ha, bixenon far, gurban olduğum ford'dan gelebilir, amma, lakin ki öyle değildir!! eyyyorumlamam bu gadar.. hadi hayırlı işler.. vurmuşsun baltayı konuya doğan kurbanla iş yapanın sonu buymuş demekki onu anladık abi, zamanında dinlemedim seni. şimdi kafamı daşlara, pardon xenonlara vuruyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201511 yıl comment_310024 @Mert Yürüyen,balta bizim işimiz.. kürek zaten göbek adım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201511 yıl comment_310025 doğan kurbanla iş yapanın sonu buymuş demekki onu anladık abi, zamanında dinlemedim seni. şimdi kafamı daşlara, pardon xenonlara vuruyorum Valla okuyanda harbi bozuk mal felan sattım sanacak. Aydın mert in sıkıntısı far soketindeki kabloların farklı olması.Büyük ihtimal senin yaşadığın şase sorununu yaşıyor.Sağlam işi bilen bir elektrikçinin halledebileceği sorun aslında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201511 yıl comment_310026 Bu konuyu ilgiyle takip ediyorum nedense Mert elektrik şemalarını dikkatlice inceledin değil mi, bir eksik olmadığına eminsin (sayfa 37-39).. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın