Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Bi-Xenon Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Serhat sende hata mesajı veriyor mu içerde?

Yok abi herhangi bir uyarı çıkmıyor.

Direnc ekleme teorim var ama Cem abinin mesajından sonra ne olur bilmiyorum. Ama sorun DRLden olsaydı gündüzlerde titrerdi. Sende oda titriyor olabilir o Mustafa ustanın montajından kaynaklı.

Gündüz farında bir sorun yok Ozan. Parklarda her zaman titreme yapmıyor arada bir oluyor.

• Yanıt 472
  • Görüntüleme 151,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Umarim faydali olur

• Buda yanarlarken. Pin ve kablo aldım yaptıgım köprüyü iptal edip dogrudan sase bagliycam. Drlleride yarın bagliycam. Far ayarında yaptırdım sag far cidden epey dusukmus. Buda duvar fotosu siz

• Yaw 19 sayfa far konuşulmuş artık söyleme zamanı gelmiş :) mavi kablo kesilecek..:):))) Hehehehehhhhehe

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Makyajlı focus farları da beklenebilir artık :P

İki kere balkondan gördüm farklıydı gördüklerimdeki farlar. Led aşağıya doğru devam ediyor ben de merak etmiştim makyajlandı mı diye. fotoğrafı var mı abi makyajlı olanın ?

Yanıtlama zamanı:

Yaw 19 sayfa far konuşulmuş artık söyleme zamanı gelmiş :):):) mavi kablo kesilecek..:):):):):)))

Hehehehehhhhehe

Yanıtlama zamanı:

İki kere balkondan gördüm farklıydı gördüklerimdeki farlar. Led aşağıya doğru devam ediyor ben de merak etmiştim makyajlandı mı diye. fotoğrafı var mı abi makyajlı olanın ?

Yok :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Yok abi xenonlara aşık olduğum için genelde bütün arabaların farlarına bakarım. Bu ikisi çok farklıydı. Hatta birinde tekerleği döndürünce dönüş farı yandı 9. kattan benim gözümü aldı o ışık öyle olunca da çakma diye düşünmüştüm farı. Dün gördüm aynısıydı o düz gitti dönüş farını göremedim ama aynıydı. Ledler aşağıya iniyor dönüş farının olduğu yere doğru

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun. Güle güle kullanın yakışmış saygılar. :)

Yanıtlama zamanı:

Ayar olayını çalıştıramadık, zaten bağlantım doğruymuş sigortasını attırmışım.

daha önce de yazmıştım. tam olarak ne gördün bilmiyorum ancak, benim aracın dönüş ampulleri sislere bağlı. sisleri açtığım zaman dönüş ampulleri yanıyor ve DRL'ler iç taraftan (ön panjur tarafı) aşağıya doğru iniyormuş gibi oluyor. belki gördüğün budur?

Parkı açınca DRL kısılmıyormu(fotoğraftan öyle geldide) eğer kısılmıyorsa çok göz alıyor.

Yok abi xenonlara aşık olduğum için genelde bütün arabaların farlarına bakarım. Bu ikisi çok farklıydı. Hatta birinde tekerleği döndürünce dönüş farı yandı 9. kattan benim gözümü aldı o ışık öyle olunca da çakma diye düşünmüştüm farı. Dün gördüm aynısıydı o düz gitti dönüş farını göremedim ama aynıydı. Ledler aşağıya iniyor dönüş farının olduğu yere doğru

çakma çin mallarından olmasın?

Yanıtlama zamanı:

Ayar olayını çalıştıramadık, zaten bağlantım doğruymuş sigortasını attırmışım.

Parkı açınca DRL kısılmıyormu(fotoğraftan öyle geldide) eğer kısılmıyorsa çok göz alıyor.

çakma çin mallarından olmasın?

Öyle düşündüm bende. O zaman adamlar iyi iş çıkarmış viraj aydınlatmada çalışıyordu

Yanıtlama zamanı:

hayırlı olsun çok güzel bir uygulama olmuş nazarrrr :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar. Bosch gen 5 balansı bi xenon projektör modifiyesinde kullansam focus 3 arıza yaratırmı ? Kullanan bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

dedigim balans linktekidir

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-2x-yeni-hella-bi-xenon-kople-set...balast,anpul,kapaklar-137766290/detay/

Cem Durna tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Arıza çıkma nedeni Xenon'ların 35 W olup daha düşük akım çekmeleri ve sistemin bunu ampul arızası olarak algılamasından kaynaklanıyor.

Tüm uğraşlar da beyni aldatıp farları çalıştırmak için. 

Yanıtlama zamanı:

Arıza çıkma nedeni Xenon'ların 35 W olup daha düşük akım çekmeleri ve sistemin bunu ampul arızası olarak algılamasından kaynaklanıyor.

Tüm uğraşlar da beyni aldatıp farları çalıştırmak için. 

Helojenler kaç watt çekiyordu hatırlıyor musun abi?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.