Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201312 yıl comment_192005 Yanılıyormuşum; gece xenonlar yanarken sellektörü de xenonlarla yapıyor. Hatta lok lok diye bir ses geliyor. Gündüzüne haftasonu bakayım. Focusları incelemedim ancak o "lok lok" sesi aynı H4 lamablardaki gibi kısa-uzun birlikte olan farlarda çıkıyor. Şu videoda çok güzel şekide açıklamış: O içteki lambanın da Opel İnsigniadaki gibi Korner (viraj) lambası olduğununu tahmin ediyorum. O da şu şekilde: Ancak sorun şu ki corner lambaları direksiyona bağlı olarak çalışıyor ve siz sonradan taktığınız için çalışmıyor olabilir Servise taktırmak en mantıklısı ancak o da çok fazla fiyat isterler ve de yapacaklarından da şüpheliyim.[Opel kendi araçlarına AFL+ far takıyor.] Neden abi? amacım, tesisatı mümkün olduğunca orjinal tutmak, mümkün olduğunca az enerji tüketmek. vede röleyi iptal etmek. abi birde gündüz farıyla ilgili bir sorum var sana, Erkan abinin montajı yapılırken gündüz farını yakmak için sigorta kutusundan kontağa bağlı bir yer bulup paralel çekti, ancak bu hat farlar yanınca gidiyormu diye kontrol etmedi. Yinede parkları açınca kısılma olayını yaptı. Farları açınca bu hattın gidiyor olması bana düşük geldiğinden şaşırdım. Acaba far kendi içindemi hallediyor bu durumu? yani hem parka hem DRLye elektrik verince park olarak yanıyor olabilir mi? Bu konuda bilgin var mı? DRL farlardaki kısalma ve arka stopların yanması normal birşey çünkü adı üstünde park lambası eğer geceliğin gündüz farı kadar parlak yansaydı karşıdan gelenlerin gözünü fazlasıyla alırdı Kısılıyor ki göz almadan karşıdan gelenlerin farketmesini sağlıyor. Tıpkı halojen park lambası parlaklığına düşüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201312 yıl comment_192019 Focusları incelemedim ancak o "lok lok" sesi aynı H4 lamablardaki gibi kısa-uzun birlikte olan farlarda çıkıyor. Şu videoda çok güzel şekide açıklamış: O içteki lambanın da Opel İnsigniadaki gibi Korner (viraj) lambası olduğununu tahmin ediyorum. O da şu şekilde: Ancak sorun şu ki corner lambaları direksiyona bağlı olarak çalışıyor ve siz sonradan taktığınız için çalışmıyor olabilir Servise taktırmak en mantıklısı ancak o da çok fazla fiyat isterler ve de yapacaklarından da şüpheliyim.[Opel kendi araçlarına AFL+ far takıyor.] DRL farlardaki kısalma ve arka stopların yanması normal birşey çünkü adı üstünde park lambası eğer geceliğin gündüz farı kadar parlak yansaydı karşıdan gelenlerin gözünü fazlasıyla alırdı Kısılıyor ki göz almadan karşıdan gelenlerin farketmesini sağlıyor. Tıpkı halojen park lambası parlaklığına düşüyor öncelikle sizi ilgili bölümde tanımayı isteriz. ayrıca profilinizi doldurmanız gerekiyor. -bütün bi xenon mercekler zaten H4 gibidir ayrı bir uzun bölümü olmaz videodaki gibi perde ile olur. -aynen öyle. çok para istemeleri bir yana takarız diyen servis görmedim duymadım ben henüz. -sorumu yanlış anlamışsınız, tabiki kısılması gerekiyor. bu farda drl ve park için ayrı elektrik girişi var yani DRLnin(10W) yanması için 2 nolu pine, parkın(1W) yanması için 10 nolu pine elektrik veriliyor. Ancak her ikisine birden elektrik verilse bile kısılma oluyor atıyorum 5W yanıyor. bu nasıl oluyor diye sormuştum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201312 yıl comment_192020 öncelikle sizi ilgili bölümde tanımayı isteriz. ayrıca profilinizi doldurmanız gerekiyor. -bütün bi xenon mercekler zaten H4 gibidir ayrı bir uzun bölümü olmaz videodaki gibi perde ile olur. -aynen öyle. çok para istemeleri bir yana takarız diyen servis görmedim duymadım ben henüz. -sorumu yanlış anlamışsınız, tabiki kısılması gerekiyor. bu farda drl ve park için ayrı elektrik girişi var yani DRLnin(10W) yanması için 2 nolu pine, parkın(1W) yanması için 10 nolu pine elektrik veriliyor. Ancak her ikisine birden elektrik verilse bile kısılma oluyor atıyorum 5W yanıyor. bu nasıl oluyor diye sormuştum. Ozan elektronik devre vardır içinde 10 nolu pine elektrik verildiğinde akımı kısıyordur. Benim sonradan taktığım gündüz farları gibi, 3. bir bağlantı var oraya elektrik verince kısılma yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201312 yıl comment_192022 Ozan elektronik devre vardır içinde 10 nolu pine elektrik verildiğinde akımı kısıyordur. Benim sonradan taktığım gündüz farları gibi, 3. bir bağlantı var oraya elektrik verince kısılma yapıyor. sonradan takılanları biliyorum abi ama bu far o şekilde tasarlanmamış, yani orjinalde parklar için 10a drl için 2ye bağlıyorsun. zaten o şekilde bağlayınca tam kısmıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201312 yıl comment_192024 Kısması lazım Ozan sadece 2 ye bağlayınca DRL yanacak, 2 deki enerjiyi kesmeden 10 a da enerji verirsen kısılması gerekir teoride böyle olması lazım. Hee belkide BCM modül ayarlıyor dur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201312 yıl comment_192025 Kısması lazım Ozan sadece 2 ye bağlayınca DRL yanacak, 2 deki enerjiyi kesmeden 10 a da enerji verirsen kısılması gerekir teoride böyle olması lazım. Hee belkide BCM modül ayarlıyor dur. Aynen bcm ayarlıyor yani orjinalde 2yi tamamen kesiyor diye biliyorum. Ama kesmeyincede kısıyor zaten yani hem 2 ye hem 10 verince kısıliyor yine ama daha az kisiliyor. Servet abiyle buluşunca bi karşılaştırma yaparım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197837 Bilgi vereyim arkadaşlar, Ezparda siyah zemin mevcut çifti 1500 tl..mustafa ustada sorunsuz 180 tl ye taktığını iletti.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197839 Bilgi vereyim arkadaşlar, Ezparda siyah zemin mevcut çifti 1500 tl..mustafa ustada sorunsuz 180 tl ye taktığını iletti.. 1500ü kim söyledi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197856 1500ü kim söyledi Hakan olmadığından Halil diye bir arkadaş söyledi.. Aynı zamanda yan tarafta montaj da yapıyorlarmış 120 TL miş o da.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197860 Hakan olmadığından Halil diye bir arkadaş söyledi.. Aynı zamanda yan tarafta montaj da yapıyorlarmış 120 TL miş o da.. Alacaksanız Hakan abiyle görüşün, gerekirse selamımı söyleyin. En son 1000tl idi, alış fiyatları artarsa yeni partide fiyat artabiliyor ama yinede görüşmekte fayda var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197866 Alacaksanız Hakan abiyle görüşün, gerekirse selamımı söyleyin. En son 1000tl idi, alış fiyatları artarsa yeni partide fiyat artabiliyor ama yinede görüşmekte fayda var. Tamamdır ben görüşeceğim, yardımlarınız için teşekkür ederim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197871 Tamamdır ben görüşeceğim, yardımlarınız için teşekkür ederim.. Hakan abiyi dükkanda yakalamak biraz zor, olmadı Volkan abiyle görüşün oda yardımcı olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201312 yıl comment_197878 Hakan abiyi dükkanda yakalamak biraz zor, olmadı Volkan abiyle görüşün oda yardımcı olur. Tamamdır onuda denerim en kısa zamanda Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_199005 bu sonradan taktığımız bi-xenonun yükseklik ayarına bi çözüm bulmak lazım yada arka yüklü gece uzun yola çıkmamak, hiç yemediğim kadar küfür ve selektör yedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 201312 yıl comment_199010 Mertol abi satıyordu manivelasını ama beyin nasıl olur bilmem. Sistemi tahminimce maniveladan aldığı sinyale göre beyin,far yükseklik servo motoruna akım yolluyor. Beyin ve manivela olursa işin içinden çıkılır gibi geliyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın