Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 20187 yıl comment_483293 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: Vallahi sonuna kadar izleyemedim. Bu lastik yakma merakı nedir? Masrafı arttırarak daha yavaş gitmek!? Hani gösteri parkuru olsa bir derece de bu resmen pisti kötüye kullanma... Yanlanacaksa bari bunları seyredelim: Ben de hazzettiğimi söyleyemem ama drfit İngilterede falan pek tutuluyor. O yüzden yaptılar muhtemelen.. Nürburgringi yanlayarak tamamlamak bana ilginç bir fikir gibi geldi o yüzden paylaştım . Yoksa dediğim gibi drift sevdiğim bir sürüş/yarış tipi değil (oyunlarda beceremiyor olmak bunda etkili olabilir ? ) . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 20187 yıl comment_484729 1.5 184 hp ST line yeni focusla POV sürüş. Kendim sürmüş kadar oldum ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20187 yıl comment_484987 İçlerinde çok fena olanlar var. kalp dayanmaz izlemeye bazen.. Yazık.. genel sorunda kontrolsuz çıkışlar ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 20187 yıl comment_484992 Bir saat önce, okan ali yazdı: Yazık.. genel sorunda kontrolsuz çıkışlar ? Sinirden çıldırtır insanı. Tamamına yakını insan hatası ve bunlarla aynı trafiği paylaşıyoruz, sabırsız dallamalar başkasının da canına, malına kastediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20187 yıl comment_485608 27.10.2018 - 14:34 tarihinde, okan ali yazdı: Geri Dönüyor.. dört gözle beklemedeyik Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20187 yıl comment_485711 Abooooo. Adamı fururlar yaaaa... KERİMCAN DURMAZ TRABZONSPORLUMU BİZE HER YER TRABZON DEDİ - YouTube.WEBM Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 20187 yıl comment_485761 20 saat önce, Teoman S. yazdı: Abooooo. Adamı fururlar yaaaa... KERİMCAN DURMAZ TRABZONSPORLUMU BİZE HER YER TRABZON DEDİ - YouTube.WEBM Troll olmasın ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20187 yıl comment_488086 Gelin sabah sporu yapalım. Hız göstergesini gözden kaçırmayın, nasıl bir "yapışma" potansiyeli olduğuna şaşmamak elde değil. Motorcuyu da kutlamak lazım bu arada... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 20187 yıl comment_488123 6 saat önce, Cem Boneval yazdı: Gelin sabah sporu yapalım. Hız göstergesini gözden kaçırmayın, nasıl bir "yapışma" potansiyeli olduğuna şaşmamak elde değil. Motorcuyu da kutlamak lazım bu arada... Çok fena gaza geldim. Akşam turuncu GT3 RS imle birkaç tur atayım Nürburgringte (PS4 tabii ki ? ) . Valla oyunda hiç bu kadar kolay değil arabayı pistte tutmak. En çok Carouseli merak ettim sağ eli kapıyor net görülmüyor ama çıkış hızı 80li bir rakam idi ..Oyunda 100 ve üstü isen geçmiş olsun duvara sıvanıyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20187 yıl comment_490181 Drag videosu... Aralık 14, 20187 yıl Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın