-
Benzer İçerikler
-
Yazan: Mertcan Çelik
DRC!
İngilizce de heyecanlı heyecanlı anlatıyorlar
-
Yazan: Yakup Çağatay
Cumhurbaşkanlığı bugün yayınladı.
“GEÇİCİ MADDE 2 – Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi ilan edilen COVID-19 salgını nedeniyle, bu Yönetmeliğin 14 üncü maddesi gereğince muayene süresi gelen araçlarının muayenesini bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren üç ay içerisinde gerçekleştiremeyen motorlu taşıt sahipleri, araç muayene işlemlerini bu sürenin bitiminden itibaren 45 gün içerisinde gerçekleştirebilirler. Bu süreler gerektiğinde Bakanlıkça uzatılabilir.”
-
Yazan: Halil Yıldız
Aracımda bulunan ve araçtan çıkartma gereği duymadığım garaj kumandalarını araca monte ettim. Kullanılan parçalar; bilgisayar kasasından çıkan açma-kapama veya reset tuşu (çok uzun ömürlü oluyorlar) ve eski elektronik aletlerin üstünden alabileceğiniz basit tuşlar. Aşağıda videoları fotoları paylaşıyorum.
-
Yazan: Emrah Ayaz
S.a herkese bugün ford çetaş servisini arayıp aracımın güncellemesi olup olmadığı sordum.
güncelleme için servise gitmemi, güncelleme olduğunu kontrol etmek 70 lira + kdv,
eğer varsa ve yapılırsa 100 lira + kdv olduğunu söylediler.
-
Yazan: Ahmet B.
Merhabalar,aracım 2009 focus Titanyum Kapı kolu aydınlatma uygulamasını detaylı olarak anlatmaya çalıştım.3mm düz baş turuncu renk diyot led ve buna uygun 1.6k direnç kullandım.kablo olarak 20 awg kalınlıkta çiftli kablo kullandım. Açık ve anlaşılır bir çalışma yapmaya çalıştım umarım faydalı olur Videoyu beğenmeyi unutmayınız,başka projelerde görüşmek dileğiyle. ''BİLGİ PAYLAŞTIKCA GÜZELDİR''
-
-
Bir arkadaşa söyle
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.