Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20179 yıl comment_426864 Sigorta kutusu elektriği kesmiyor. Akü bitene kadar elektriği verir haberiniz olsun. Siz + kutba ihtiyacınız varsa neden sigorta kutusundan alıyorsunuz ki. Size park-stop-sinyal-sis lerin + larından almanız yetmesi gerekmezmi. Şase zaten ortak olur sıkıntı olmaz. Sigorta kutusundan aldığınızda enerji çekmiyorsa sorun olmaz sanırım. Sadece frene basınca sinyal verince vb.. devreye girecekse sigortadan alın. Koltuk ısıtma yazandan alabilirsiniz. Enerji vardır o sigortada Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20179 yıl Yazar comment_426894 3 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Sigorta kutusu elektriği kesmiyor. Akü bitene kadar elektriği verir haberiniz olsun. Siz + kutba ihtiyacınız varsa neden sigorta kutusundan alıyorsunuz ki. Size park-stop-sinyal-sis lerin + larından almanız yetmesi gerekmezmi. Şase zaten ortak olur sıkıntı olmaz. Sigorta kutusundan aldığınızda enerji çekmiyorsa sorun olmaz sanırım. Sadece frene basınca sinyal verince vb.. devreye girecekse sigortadan alın. Koltuk ısıtma yazandan alabilirsiniz. Enerji vardır o sigortada Doğan Abi 6 tane kablo var kırmızı+ ve siyah- den ana elektriği alıyor diğerleri tetikleyici olarak çalışıyor. Yani far açık değilken sinyal verdiğimizde led yanmıyor ana elektrikten elektrik gelmediği için. Koltuk ısıtma benim araçta özellik olarak yok ama sigorta kutusunda far mıdır bi bakayım. Araç kilitlendikten 15dk sonra zaten tüm elektriği kesmiyor mu araç? Ben öyle biliyorum. Ki elektrik gelse de aktif olmadığı için tüketim olmayacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20179 yıl comment_426896 Heryerde kesmiyor elektriği. Sigorta kutularında elektrik sürekli var. Ama her sigortada varmıdır bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 20179 yıl Yazar comment_426902 2 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Heryerde kesmiyor elektriği. Sigorta kutularında elektrik sürekli var. Ama her sigortada varmıdır bilmiyorum. Peki teşekkürler. Bagajı boşaltınca bakayım bi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın