Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2014 Ford Mondeo Genel Başlık Ve 1.0 & 1.5 Ecoboost Motor Eklemesi!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

19'' olan bunun aynısı zaten sadece büyüğü. Hocam fazla büyütüyorsun; gayet güzel duruyor, bi gör önce sakin olun yahu. 19'' bizim ülkemizde sıkıntı.

gördüm daha guzel olabilirdi bence ...çok kötü degil ama daha iyi olabilirdi makyajli onceki mondeolarin jantlari cok daha uyumluydu aracla....selective donanım gelecek mi Yakup?Donanimlar güzel ama
  • Yanıt 813
  • Görüntüleme 170,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

inanın şu an yazdıklarınızı kurtalan express'i seyreden inek gibi ilgi ile ama kesinlikle anlamadan okuyorum...    temsili ben ...  

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yeni Mondeo'da Xenon yok biliyormusunuz? Çünkü Sınıfındaki ilk adaptif, bütünüyle LED ön farları içeriyor. Mondeo; LED uzun far, kısa far ve sinyal lambasına sahip ön farlara sahip ilk Ford

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Avrupa'da sanırım (bildiğim) ilk kez içine giriş yapılıyor.Bunun türkçe meali satışı yaklaşıyor demek oluyor   Viyana Otomobil Fuarında - Mondeo -   Buyrunuz Heryerde Bulunmaz Bunlar  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

gördüm daha guzel olabilirdi bence ...çok kötü degil ama daha iyi olabilirdi makyajli onceki mondeolarin jantlari cok daha uyumluydu aracla....selective donanım gelecek mi Yakup?Donanimlar güzel ama

Focus'a paralel olacak gibi duruyor. Donanım konusunda sıkıntı yok evet öyle görünüyor :)

Titanium + Tekno + Led + Hava yastıklı e.kemeri vs gibi.

Titanium'da ekran, sony, navigasyon (kameralı) ve otomatik park standart.

Yanıtlama zamanı:

Focus'a paralel olacak gibi duruyor. Donanım konusunda sıkıntı yok evet öyle görünüyor :)

Titanium + Tekno + Led vs gibi.

Titanium'da ekran, sony ve navigasyon (kameralı) standart.

sony ve nav.in tit. da standart olması çok güzel olmuş..Şu 19 jantta opsiyon olsaymis süper olurmuş

Yanıtlama zamanı:

Titanium dizel + LED bu şekilde alınabilir. Tekno pakette içeriğine göre kararımızı etkileyebilir.

Yanıtlama zamanı:

1.5 tit A/T+LED bana yeter. SW ve çeki demirli lütfen (malum 4 bisiklet . taşıycaz)

Golf ve poloyu verip üste para vermeden alabilsem çok ciddi düşünürüm. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1.5 tit A/T+LED bana yeter. SW ve çeki demirli lütfen (malum 4 bisiklet . taşıycaz)

Golf ve poloyu verip üste para vermeden alabilsem çok ciddi düşünürüm.

İlk fiyat tahminim bu model için 92 bin TL bakalım tutacak mı :)

Yanıtlama zamanı:

İlk fiyat tahminim bu model için 92 bin TL bakalım tutacak mı

Eminim en yakın tahmin senden gelir ama nedense bana fazla iyimser geldi. Ancak böyle olursa da bu lansmana özel fiyat olur ve hızla yükselir. 

Yanıtlama zamanı:

İlginizi çekecektir... :sofeer:

Yanıtlama zamanı:

1.6 ecoboost bile en az 10 yakarken göreceli düşük hacim + otm için 10 bencede normal olur, hatta iyi bile olur.

Yalnız şu açılır cam tavan hb ile de sunulsa güzel olurmuş. Neyse 2-3 seneye diğer mondilerin kaderini yaşar ve şöyle 45-55 bandına inerse ikinci elde, hazır Focus'un kredisi bitmişken neden olmasın denebilir :) :)

Semih G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1.6 ecoboost bile en az 10 yakarken göreceli düşük hacim + otm için 10 bencede normal olur, hatta iyi bile olur.

Yalnız şu açılır cam tavan hb ile de sunulsa güzel olurmuş. Neyse 2-3 seneye diğer mondilerin kaderini yaşar ve şöyle 45-55 bandına inerse ikinci elde, hazır Focus'un kredisi bitmişken neden olmasın denebilir :) :)

Diğerleri ile birebir aynı kaderi yaşamaz çünkü direk küçük hacimli dizel ve otomatik sunuyor ayrıca tipi yerinde.

Bakınız Yeni Kuga.

Yanıtlama zamanı:

Diğerleri ile birebir aynı kaderi yaşamaz çünkü direk küçük hacimli dizel ve otomatik sunuyor ayrıca tipi yerinde.

Bakınız Yeni Kuga.

Dizel otomatikte gözümüz yok eb olsun bizim olsun. Valla benim şüphelerim var hala bu ülkede passat furyası varken yine ikinci planda kalması ve fazlaca değer kaybetmesini olası olarak görüyorum ben. Dizelde belki olmaz ama manuel eb daha yakın bu senaryoya

Edit: Manueli var mıydı bunun hatırlamıyorum ama :)

Semih G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dizel otomatikte gözümüz yok eb olsun bizim olsun. Valla benim şüphelerim var hala bu ülkede passat furyası varken yine ikinci planda kalması ve fazlaca değer kaybetmesini olası olarak görüyorum ben. Dizelde belki olmaz ama manuel eb daha yakın bu senaryoya

Passat furyası da hikaye semih çoğu uzaktan bakan insanlar. :) Hepsi 2. eli bekliyor. Dediğim gibi Mondeo eskiye göre daha güçlü olacaktır o yüzden Kuga örneği verdim hala fiyatı yüksek ve 1.6 otomatik ayrıca çok çok da satmıyor.

Bak face'de passat incelemesini paylaştım şimdiye kadar alınan en çok like olmuş diyebilirim :D İncelersek eğer bir çoğu benim gibi arabasız insanlar :D Fiyatlar eskisi gibi değil çok pahalı araçlar.

Yanıtlama zamanı:

Benzinli otm. İçinde klasik ( çift kavrama değilmiş )olduğunda, yakıt ve performans kaybı aynı zamanda vites geçişleri çok belirgin deniyor...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.