Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20178 yıl comment_439261 12 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İndirimden ziyade ödeme kolaylıkları yapacağız demişlerdi, doğrudur olabilir öyle. Bence yine saçma/başarız bir politika. Aslında dediklerini yapmışlar. Kredi kampanyası sonuçta. İndirim de teşvik amaçlı belli ki. Nasıl olsa o 2 bin çıkıyor o faizden. Ford Finans ile araç aldığında da indirim yapılmıyor mu yıllarca? Ben Fiesta'yı alalı 2 sene oldu sattım başka araç aldım hala indirimim var 5.000 TL'ye kadar aracına göre. Şimdi herkese vermiş gibi olmuşlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 20178 yıl Yazar comment_439264 Ödeme yönteminde kampanya olacaksa bence bu nakitten az olmamalı. Liste şöyle bu arada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl Yazar comment_439449 Vignale ve ST-Line için 2018 Nisan'da 1.0 EcoBoost'un 100 ps'ten güçlü versiyonları sunulmaya başlayacak. (125 mi 140 mı Cuma günü öğrenirim) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20178 yıl comment_439455 Bu arabanın hakkı 140 ps 6 ileri kombinasyonu, yerinde bir karar. 120lik dizelle ilgili haber yok sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 20178 yıl Yazar comment_439633 Ford teknik&donanım ve fiyat pdf'leri yayınladı. Test araçlarından aldığım bilgilerin doğrulunu görünce şaşırdım. Birçok tester bahsetmedi sanırım veya görmediler artık ben söylerim bir daha çağırmazlar - Hız sabitleme sistemi donanımların hiçbirinde yok, evet yok. (Vignale'yi bilmiyorum) - Tüm seriler sadece 2 hava yastığı ile geliyor. (Vignale'yi bilmiyorum, güvenlik paketi opsiyonu da şu an yok.) Birkaç şey daha var aklımda onlardan da emin olduktan sonra yazı ve videoda bahsederim. Bu fiyatlarla yukardaki tüm donanımlar (6/7 H.Y.) standart olmalıydı. Eylul 2017 - Yeni Fiesta Fiyat Listesi.pdf Yeni Ford Fiesta 2017 - Teknik Brosur.pdf Donanımları liste halinde görmek için: https://anasayfa.focusclubtr.com/2017-yeni-ford-fiesta-donanim-ve-fiyat-listesi/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 20178 yıl comment_439635 Giderek bir skandala doğru gidiyoruz. En potansiyelli modelini nasıl böyle bir duruma sokabilir Ford anlayamıyorum. 2 hava yastıklı araç İlerde bir güvenlik paketi vs çıkarsa o daha büyük bir skandal. Güvenlik her araçta standart olmalıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 20178 yıl comment_439636 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: - Hız sabitleme sistemi donanımların hiçbirinde yok, evet yok. (Vignale'yi bilmiyorum) - Tüm seriler sadece 2 hava yastığı ile geliyor. (Vignale'yi bilmiyorum, güvenlik paketi opsiyonu da şu an yok.) Ne desek gg. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20178 yıl comment_439644 Şimdi ben 85-90.000 TL para vereceğim, sözde dünyanın en iyi motoru ile araba alacağım ve hız sabitleme olmayacak, sadece iki hava yastığı olacak öyle mi? Ford'a yönelik hissiyatım: Bilmem anlatabildim mi? Maliyeti düşürmek adına olduğunu düşündüğüm bu dahiyane fikir sahiplerini, sonra ortaya çıkan fiyatlara bakarak ancak gönülden tebrik edebilirim. Komik olmayın... Size filolarınızla hayırlı işler! Bu arada biraz abartıp "full" bir ST Line almaya kalkarsanız 115.000 TL'ye ulaşabiliyorsunuz.Adeta Zaytung haberi... Ben gider yeni Ibiza TSi 1.0 DSG SS Style alırım, hem 10-15.000 TL cebimde kalır, hem de donanım açısından dolandırılmış hissetmem. Eylül 20, 20178 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20178 yıl comment_439654 Hava yastığı tasarrufunun açıklanacak bir tarafı yok. Perde hava yastıklarının muhakkak olması gerekirdi. Hız sabitlemeyi de titanium otomatikte standart koysaydılar bari... Nasıl olsa yeni polo daha çok tutulacak, bari fiyatı ucuz olsun da ordan kazansın mantığı ile yapılmış gibi. Eylül 20, 20178 yıl Erhan Er. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20178 yıl comment_439661 10 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Ford teknik&donanım ve fiyat pdf'leri yayınladı. Test araçlarından aldığım bilgilerin doğrulunu görünce şaşırdım. Birçok tester bahsetmedi sanırım veya görmediler artık ben söylerim bir daha çağırmazlar - Hız sabitleme sistemi donanımların hiçbirinde yok, evet yok. (Vignale'yi bilmiyorum) - Tüm seriler sadece 2 hava yastığı ile geliyor. (Vignale'yi bilmiyorum, güvenlik paketi opsiyonu da şu an yok.) Birkaç şey daha var aklımda onlardan da emin olduktan sonra yazı ve videoda bahsederim. Bu fiyatlarla yukardaki tüm donanımlar (6/7 H.Y.) standart olmalıydı. Eylul 2017 - Yeni Fiesta Fiyat Listesi.pdf Yeni Ford Fiesta 2017 - Teknik Brosur.pdf Donanımları liste halinde görmek için: https://anasayfa.focusclubtr.com/2017-yeni-ford-fiesta-donanim-ve-fiyat-listesi/ SKANDAL !!! Başka bir şey değil ..Tebrik ederim çok iyi yakalamışsın. Gerçekten berbat yönetilen bir yer bu Ford Otosan. Ben eminim güncel kasada olan hız sabitleme yeni kasada unutulmuş. Firma zaten bu konuda sabıkalı. Daha önce de focus c-max makyajında hız sabitleme koydurmayı unutmuş, ilk parti araç sahiplerine geri ödeme yapmışlardı. 5-6 ay sonra hız sabitleme eklemeyi başarmışlardı. Burada da birileri bu donanımı eklemeyi unutmuştur. Almanya "aga hız sabitlemeyi unuttunuz" demez, öyle yapar arabaları. Hadi bugüne kadar böyleydi 2017de 2 HY nedir. Bunu rangerda da yapmışlardı. Hilux vs 6-8 HYli iken ranger sadece 2 HY. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20178 yıl comment_439662 Direksiyonda kontrol butonları görmüştüm yanıldık mı [emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20178 yıl comment_439664 Komik. İbiza varken esamesi okunmaz. Okunur tabi de herkes bizim gibi fiyat/performans arastirmasi yapmiyor iste. Ama bu devirde boyle araba getirip pazar sunmak cok acikli bir hikaye... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20178 yıl comment_439665 Otomobil dünyam testinde'de direksiyonda, tuş gözükmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20178 yıl comment_439666 Olmadığı nerede yazıyor, ben donanım listesi göremedim. Özellikle test amaçlı sipariş edilen ilk araçlar, pek standart donanıma uygun olmuyor gördüğüm kadarıyla, bayiler kafalarına göre sipariş yapıyorlar. Bu arada yine navigasyon yok. Pek bir kınadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 20178 yıl comment_439672 Ben de tam onu diyecektim. Detaylı donanım listesi yok. Broşür de bomboş hiçbir bilgi yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın