Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2017 Yeni Fiesta Motor Ve Türkiye Fiyat Donanımları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Kaan Yagizer yazdı:

@Cem G. ST-Line veya ST (bu aşamada) konuşulmadı. O tür araçlar genelde Lansman dönemi sonrasında, mesela lansman + 1 yılda piyasaya çıkar. 

Yani ST-Line ile ilgili -taze- bilgi bende yok 

Yurtdışına da sadece trend, zetec (cool and bilmemne) ve titanium modelleri çıkıyor ST-Line daha sonra gelecek ondan konuşmamış olmanız muhtemel diye düşündüm. Bana başka bir Otosan çalışanı Eylül dedi geliş tarihleri için. ST zaten 2018'de üretilecek.

Şimdi, Cem Boneval yazdı:

Otosan'dan böyle beklentilerin varsa ya çok iyimsersin, ya da Otosan'ı yeterince tanımıyorsun...

Hocam mevcut kasaya 1.0 140 PS i getiren Ford aynı motoru yeni kasaya niye getirmesin ki ? Getirmese de çok farketmez 1.0 ecoboost 100 PS bile olsa yazılım farkı var sadece 140 yapılabiliyor kasa gelsin yeter ki o da Ford Türkiye'nin sitesinde yeni ST-Line şeklinde yazıyor şu an dünyanın hiç bir yerinde yok muhtemelen ondan.

• Yanıt 89
  • Görüntüleme 38,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Bu klasik Otosan'ın sineğin yağını çıkarma taktiği. Önce çıplak araba gelecek (en ucuz maliyet) yeni diye birileri bir heves alacak, sonra satışlar yavaşlayınca 6 hava yastıklı CC ile donatılmış

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Türkiye'den bahsedelim birazcık   Trend Donanımı 1.1 L 85 Ps Man 1.0 L EB 100 Ps A/T 1.5 L Tdci 85 Ps Man   - SYNC 1 - 4.2'' Ekran   Titanium Donanımı

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

@Yakup Çağatay 1.0EB sadece 6 ileri otomatik ile gelecek. Manuel isteniyorsa adres 1.1 makina olacak. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Bu sorunun cevabı zaten var, değişiklik olacağını sanmıyorum.

Yakup, yeni kasada benzinli motorlarda tam otomatik vites geliyor PWS kalkıyor sanırım. Bu durum mevcut 1.6 pws lerin durumunu nasıl etkiler? 2. el  durumu veya servis hizmetleri gibi. Malum ocak ayında kızıma almıştık.  @Kaan Yagizer Bey de bu konudaki goruslerini paylasirsa sevinirim.

Serkan Z. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Fiesta'nın ürün yelpazesi lansman'dan sonra en az bir buçuk, iki yıl geçmeden bitmez.

Örnek Crossover 2018'de gelecek.

Araç (en az bir tane) Nisan'da Autoshow'da boy gösterecek, Showroom'a inmesi ise Eylül-Ekim ayını bulur.

An itibarı ile ST-Line konuşulmadı, söz konusu modelin sırası geldiğinde oturup yeniden ders çalışırız. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
24 dakika önce, Serkan Z. yazdı:

Yakup, yeni kasada benzinli motorlarda tam otomatik vites geliyor PWS kalkıyor sanırım. Bu durum mevcut 1.6 pws lerin durumunu nasıl etkiler? 2. el  durumu veya servis hizmetleri gibi. Malum ocak ayında kızıma almıştık.  @Kaan Yagizer Bey de bu konudaki goruslerini paylasirsa sevinirim.

10 yıl, yedek parça zorunlu olarak devam edecek tabii. Eski ürünlere bakabiliriz işte örnek olarak hepsi serviste tıkır tıkır hallediliyor en sorunlusu CVT dahil.

Yanıtlama zamanı:

10 yıl, yedek parça zorunlu olarak devam edecek tabii. Eski ürünlere bakabiliriz işte örnek olarak hepsi serviste tıkır tıkır hallediliyor en sorunlusu CVT dahil.

En merak ettiğim şey benzinlide pws problemi bir türlü çözulemiyor ondan dolayi vazgeçtik demek mi oluyor bu değişiklik? Öyle yorumlanırsa bizi biraz üzer gibi geldi bana mevcut kullanicilar olarak. Bu arada biz şimdiye kadar bir problem yaşamadık pws ile orası da ayrı. Arac yaklaşık 2 bin km de.Kızim kullanıyor ben sadece kapalı garaja alırken kullanıyorum. Problem olur da araba serviste yatar diye soylemiyorsa orası ayrı tabi ☺. Bir keresinde cep telefonu servise gidince dönmez uzun süre diye internete bağlanma problemini söylememiş yeni telefona geçene kadar öyle kullanmış ondan hafif şüphem yani. ☺☺☺

Serkan Z. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
15 dakika önce, Serkan Z. yazdı:

En merak ettiğim şey benzinlide pws problemi bir türlü çözulemiyor ondan dolayi vazgeçtik demek mi oluyor bu değişiklik? Öyle yorumlanırsa bizi biraz üzer gibi geldi bana mevcut kullanicilar olarak. Bu arada biz şimdiye kadar bir problem yaşamadık pws ile orası da ayrı. Arac yaklaşık 2 bin km de.Kızim kullanıyor ben sadece kapalı garaja alırken kullanıyorum. Problem olur da araba serviste yatar diye soylemiyorsa orası ayrı tabi ☺. Bir keresinde cep telefonu servise gidince dönmez uzun süre diye internete bağlanma problemini söylememiş yeni telefona geçene kadar öyle kullanmış ondan hafif şüphem yani. ☺☺☺

Benim şahsi kanaatim ''getrag'dan mümkün mertebe uzaklaşalım, kendi şanzımanımıza geçelim'' demelerindendir. 

Yanıtlama zamanı:

Benim şahsi kanaatim ''getrag'dan mümkün mertebe uzaklaşalım, kendi şanzımanımıza geçelim'' demelerindendir. 

Bu yaklaşım daha bir kabul edilebilir geldi sağolasın. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Söylemeyi unutmuşum, daha doğrusu hiç kimsenin dikkatini bile çekmemişti sanırım; görmedim soranı.

CD çalar opsiyonu 100 Euro o da torpido içinde geliyor alınırsa.

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

CD çalar opsiyonu 100 Euro o da torpido içinde geliyor alınırsa.

Torpido gözünde bir makara misina var yardımcı aygıt olarak.

CD'leri aynaya asmak için... 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İngilizler de katalog sundu. Fiyatlar eskisi ile paralel.

Donanım konusunda Almanya'da şerit takip vs standart demiştim bunlar da standart sunmuş niye olduğunu da not düşmüşler diyebiliriz.

NCAP Pack olarak eklemişler donanıma; Şerit takip sistemi, şeritte kalma yardımcısı, hız sınırlayıcı, arka emniyet kemeri hatırlatıcısı, arka orta kafalığı (eskisinde Tit. X ile) ve ön far sensörü.  

Ncap'tan ödün vermeme çabası vol.52

İngilizlerin yeni baz donanımı, eskisinde bulunmuyor. Yenisinin orta donanımı güncelin baz donanımı.

Buna rağmen;

(style)

- Gündüz farı standart eskisi gibi.

- BT Sync 1 standart eskisi gibi.

- Sis farı varmış eskiden şimdi yok.

Orta donanıma gelince, (şimdikinin bazı) (zetec)

- Şimdi LED gündüz farı standart.

- Viraj aydınlatma özellikli sis farı standart.

- 6.5'' SYNC 3, eskisinde hiç yok malum.

- Perimeter alarmdan Thatcham (arabadan parça sökülürse öter) alarma geçmişler.

Titanium

- Jant 16'' oldu.

- Ekran 8.0'' oldu.

- LED'li arka stop standart (eskisi gibi!)

- Sürücü destek paketi standart : 4.2" TFT göst. ekranı, trafik işareti tanıma, otomatik uzun var ve sürücü uyarı sistemi. (Bu yoktu std olarak)

- Elk katlanır, aydınlatmalı yan aynalar std. (eskisi gibi)

- Ön Kol dayama (eskisi gibi)

- Otomatik klima (eskisi gibi)

- Anahtarsız çalıştırma (eksinden X paket ile geliyordu)

Bunların bir de meşhur Titanium X'leri var.

- Anahtarsız giriş eklendi (eskisi gibi)

- B & O PLAY Premium Müzik

- Isıtmalı direksiyon

- Parçalı deri, ısıtmalı ön koltuk ve geri görüş kamerası (eskisi gibi)

- Park sensörleri ve otomatik park tümünde opsiyonel. (Vignale hariç)

- CD çalar bunda da opsiyon, torpido içine geliyor.

- Diğer paketler Alman ile benzer (bkz ilk mesaj.)

Yanıtlama zamanı:
46 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Bunların bir de meşhur Titanium X'leri var.

Bize bu paketler bu içeriklerle gelirse siler süpürür bence piyasayı.

Ah bir de dizel pws olsa!

Yanıtlama zamanı:

Düşündüm de benim arabada hiç CD çalar kullanmadım, bir defa deneme için sadece. Dolayısıyla CD çaların kaldırılması isabet olmuş.

Yalnız ne kadar çok seçenek varmış ingilterede ..

fieasta.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ben gözden kaçırmışım sanırım. Türkiye paket içerikleri ile ilgili bir link var mı??

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 dakika önce, Serkan Z. yazdı:

Ben gözden kaçırmışım sanırım. Türkiye paket içerikleri ile ilgili bir link var mı??

Cıks yokki :) 5-6 ay içinde yayımlanacak, henüz çok erken :P 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.