Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Cem G.

Üye
  • Toplam İleti

    141
  • Katılım

  • Son ziyaret

Cem G. tarafından yazılan her şey

  1. ? facebook ve youtube da hatırlamadığım kadardır takipteyim ? Ancak çok yoğunum o yüzden eski bildirimi cevapladım ?
  2. MK4 Focus ST @Yakup Çağatay paylaştın mı bilmiyorum ama.
  3. Ben sadece şunu anlayamıyorum. Benim aracımın plus modeli İngilterede 26500 pound ve 155k ya Türkiyede bayide. ST-3 en dolusu 21.500 pound olan ST için nasıl 200-250 ler telaffuz edilebiliyor? İkisi de benzer güçlerde 1.5 turbo benzinli motora sahip.
  4. Yine premium Ford bayilerinin malum sitedeki yıllanmış ilanlarına şahit olacağız o zaman. Benim de beklentim 150-160 yönündeydi.
  5. 1.5 motor olması bir nebze umutlandırıyor insanı. Avrupalılar aralarında parça konuşmaya başlamış, Milltek performans egzoz çıkarmış vs. biz hala muamma ? Manueli biraz özledim sanki ondan göz kırpıyorum. Ah bir piyasası olsa yine alınır da..
  6. ben de sormadan önce bir ufak okuma yapmıştım ama bakmadığım bir kaç ay içinde hiç yeni bilgi göremeyince şaşırdım ? Türkiyede zamanı gelince inceleyecek araba olacaktır sanıyorum. 0-200 hızlanma arıyorum yana yakıla ama sadece 100 var. ?
  7. Fiesta ST'nin ülkemizdeki geleceği hakkında. Focus ST ve RS i de merak ediyorum uzak kaldım bir süre ama onları uygun başlık altında sorarım diye düşünmüştüm ?
  8. @Yakup Çağatay yeni ST ile ilgili iki çekirdeklik dedikodu var mı? Hiç sesini duymadık.
  9. Ford, 2018 CV (Commercial Vehicle) ticari araç şovunda yeni Fiesta Sport Van modelini de tanıttı. Daha önce böyle bir niyetinin olmadığına dair demeçler vermesine karşın müşterilerinin sesini dinlediğini ifade ediyor Ford. Motorlar 1.0 eb 125 ps, 1.5 tdci 120 ps dizel. 1000 m3 kargo hacmi ve 500 kilo kargo taşıma kapasitesine sahip. Araç genel olarak St-line karoserinden ilham almış gibi görünüyor. Ticariye ait bir kaç yeni özellik de haliyle bulunuyor kargo alanında. Eski modifiyeli tek kapılılar geldi aklıma.
  10. İyiymiş, mevcut ST şu an hangi paralara alınabiliyor merak ettim şimdi.
  11. Hangi bilgisayar oyunu bu? Grafikler hiç gerçekçi değil.
  12. Kaliteli bir araç gibi duruyor, lakin Ford ille kalite algısı açısından bir yerde geri kalmak zorunda. Fiestadaki çakma dijital gösterge panelini buraya koymak da nedir? Umarım Fiestada ilk günden o halojenlere zorunlu tutulmayı eleştirdiğimiz gibi bunu da bir şekilde düzeltirler yola çıkana kadar. Hiç mi hiç yakışmamış. St-line hoşuma gitti dış tasarım olarak. 1.5 182liği Otosan hangi donanımla kaç paraya mal edecek (gelirse eğer) merak konusu. benim aynı güçteki aracımı 99bin tl ye aldıgımı düşünürsek.. Mevcut Focustan pahalı gelecekse hiç şansı yok. Fiesta gibi getirmediği motorlarla Avrupada rekor kırmaya devam eder. Burada da Ecoblue style kovalar.
  13. Yeni full ledlerle...
  14. Benim için motorlar önemli. Güzel bir 1.5 ecoboost gelirse değerlendiririm. Fiyat sorunsalı başka tabi.
  15. O zaman bu da benden Ruslara gelsin @Yakup Çağatay
  16. O zaman bu sana gelsin @Zafer Akbs
  17. @Serdar yaman evet kapı ayna tarafındaki dirsek çok köşeli olduğu için bu kadar yuvarlak hatlara sahip bir araçta göze batmış. Sorun orada.
  18. Ben şahidim çok önce dedi Hatta en azından bir şekilde bu araçta disk olduğu Go Further etkinliğinde de pek bir heyecanlı amcamız tarafından söylenmişti. Bir Porsche 997'nin fren mesafesine 1 metre kadar yakın bir frenleme performansı olduğunu da söylemişti. Zaten arkasında dönen araba da kırmızı St-Line'dı. 2015 Fiestamın frenleri çelik gibiydi, diski aratacağını hiç sanmıyorum. 140 PS'lik versiyonda disk görmek güzel olacak eğer Nisanda gelirse.
  19. O zaman sadece adaptif hız sabitleme alabiliyoruz çarpışma önleme sistemiyle birlikte değil mi? Bu arada onu da listede göremedim?
  20. Bu arabanın hakkı 140 ps 6 ileri kombinasyonu, yerinde bir karar. 120lik dizelle ilgili haber yok sanırım
  21. Aslında dediklerini yapmışlar. Kredi kampanyası sonuçta. İndirim de teşvik amaçlı belli ki. Nasıl olsa o 2 bin çıkıyor o faizden. Ford Finans ile araç aldığında da indirim yapılmıyor mu yıllarca? Ben Fiesta'yı alalı 2 sene oldu sattım başka araç aldım hala indirimim var 5.000 TL'ye kadar aracına göre. Şimdi herkese vermiş gibi olmuşlar.
  22. Fiyatlar arasındaki 2.000 TL fark da Ford Options'dan kaynaklanıyormuş. Bu şekilde alımlarda 2.000 tl daha ucuz (!)
  23. En azından donanım fiyatları hakkında bir fikir sahibi olduk. 6500 TL cam tavan iyiymiş
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.