Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl comment_393546 Beğendim valla güzel olmuş. Kimse dememiş ben söyliyeyim. Biraz Volvo, biraz CC, biraz Bmw 5, biraz da A5 görüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl comment_393547 Bol miltarda 5 ve S90 görüyorum... Ama bu güzel bir araç olduğu gerçeğini bence değiştirmiyor. Bravo opelişko Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl comment_393552 Hemen bütün araçlar birbirine benzemeye başladı, neden? a. Tasarımcılar yaratıcılıklarının sonuna geldiler b. Yapılan anketlerde belli özellikler ön plana çıkıyor ve herkes buna uydurmaya çalışıyor c. başarılı modellerin izinden yürümek satış başarısı sağlar diye düşünülüyor d. Aerodinami ve işlevsellik belli tasarım özelliklerini şart koşuyor e. Artık baka baka sıkıldık biz meraklılar, nereye baksak dört teker iki far görüyoruz f. Hepsi g. Hiçbiri, o zaman ne?: İlgi görürse ayrı başlık olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl comment_393557 Harika görünüyor Alinacak donanima sahip bi tanesi 170 den asagi olmaz,bütçenin yaninda cerez parasi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl comment_393568 @Cem Boneval , @H. Cenk valla ne diyeyim göz alışmaya alışır ama hiç hoş olmamış. arkadaşımda var insignia "kırmızı bölge" kapı ile açıldığında içeri girmek için arkadan yaklaşmak gerekiyor, önden yaklaşırsanız kapı etrafında tur atıyorsunuz, arkadan bile olsa kapı kolundan kapıyı açınca şöyle bir geriye gitmek gerekiyor o sivri çıkıntıya değmemek için.. eminim bu şikayet edildiği için düzeltmişlerdir ama bir mondeo yada focus gibi yapmamışlar.. kasa ile pek oynamayıp kolay yoldan halledilmiş. o sivrilik işlevsellik açısından rahatsız edici ama daha şık..yenisinde 3 parça olması, olmamış bana göre.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl comment_393570 Evet biraz ondan biraz bundan ama sadelik ve şıklık guzel kombine edilmis.. Kokpitteki sadelik beni en cok cezbeden sey.. Opel de cok iyi kotarmis bu isi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl comment_393571 Ben neden o kapının camını 2 parçalı görüyorum? Sanki o küçük üçgen kapı ile açılmıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl comment_393572 Çok iyi olmuş çokta güzel olmuş İlk çıktığı günden beri severim insignia'yı buda harika olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl Yazar comment_393573 15 dakika önce, Tamer S. yazdı: Sanki o küçük üçgen kapı ile açılmıyor.. Aynen öyle, yukarda ondan bahsediliyordu az önce. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl comment_393576 Fazla iyimser davranıp maserati ghibli ye benzettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl comment_393579 3 saat önce, Cem Boneval yazdı: Hemen bütün araçlar birbirine benzemeye başladı, neden? ... b. Yapılan anketlerde belli özellikler ön plana çıkıyor ve herkes buna uydurmaya çalışıyor ... d. Aerodinami ve işlevsellik belli tasarım özelliklerini şart koşuyor ... Bence güzel bir konuya değinmişsiniz hocam. Ben en çok, bu iki nedenden kaynaklandığını düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl comment_393583 3 saat önce, Cem Boneval yazdı: Hemen bütün araçlar birbirine benzemeye başladı, neden? a. Tasarımcılar yaratıcılıklarının sonuna geldiler b. Yapılan anketlerde belli özellikler ön plana çıkıyor ve herkes buna uydurmaya çalışıyor c. başarılı modellerin izinden yürümek satış başarısı sağlar diye düşünülüyor d. Aerodinami ve işlevsellik belli tasarım özelliklerini şart koşuyor e. Artık baka baka sıkıldık biz meraklılar, nereye baksak dört teker iki far görüyoruz f. Hepsi g. Hiçbiri, o zaman ne?: İlgi görürse ayrı başlık olur... Aslında uç ürün olarak üretilen ve tüketilen her ürünün yaklaşık olarak 10 yıllık süreçlerde gösterdiği evrimler birbirine benziyor. Araba olunca da bu böyle, müzik de, moda da , cep telefonu da böyle. Son zamanlarda sosyal medyada pek bi popüler olan aman 80'ler süperdi, 90'lar çok fıkır fıkırdı geyiğinin temeli de böyle bişey değil mi zaten? Teknoloji ve onun yaşam tarzında yarattığı değişimler, hayatları ve sonrasında ürünleri değiştiriyor. Çok keskin olmayan kıvrımlar, dijitalleşme, sadeleşme, hemen hemen bütün ürünlerde hakim olan çizgiler sanırım Bu arada ben de çok beğendim Insignia'ı. İçini daha da çok beğendim Zamanın ruhunu yakalamış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 20169 yıl Yazar comment_393593 Vites topuzu yok olmalıydı. Ekran daha büyük olmalıydı. Kadran iyi ama eskisi ile birebir aynı. Direksiyon daha güzel olabilirdi. Arka stoplar daha iyi olabilirdi. Diğerleri iyi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl comment_393605 -arka kapı camları çok göze batıyor -passat cc yı çok andirdi -d segmentinde bir arabaya gore önü çocuksu/bir yada iki segment altı gibi görünüyor -yandan ve arkadan görünüş güzel -kadran hayalet olabilirdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 20169 yıl comment_393685 @Tamer S. Bende işte resminizdeki 1,2 arasındaki çıtaya taktım. olmamalıydı. daha estetik çözüm bulunmalıydı. örn. mondeo Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın