Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386939 Yeni Motto http://www.ford.com.tr/birbaska Dünyanın ilk seri otomobil üreticisi ve geniş kitlelerin otomobile erişimini sağlayan ilk marka olma özelliğini taşıyan Ford, Türkiye otomotiv pazarındaki ürün portföyü, satış ve satış sonrası stratejisini ‘’Bir Başka’’ konseptli marka yaklaşımı ile güçlendirdiğini duyurdu. 113 yıllık geçmişiyle gücünü kendi hikayelerinden ve başarılarından alan Ford, yeni dönemde müşterilerinin karşısına yine beklentilerinin ötesinde ürün ve hizmetlerle çıkıyor. Ford’un yeni yüzü cesur, tutkulu ve inovatif Ford’un 2015’ten bu yana giderek yükselen bir tempoyla, heyecan verici yeni modellerini pazara sunduklarını söyleyen Yücetürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “2015’ten bu yana 16 yeni modelimizi Türkiye pazarında müşterilerimizle buluşturduk… Performans araçlarından, SUV’ye uzanan tüm yeni modellerimizle, Ford’un çarpıcı değişimini gözler önüne serdik. Farklı beğeni ve arzulara sahip, daha geniş bir müşteri kitlesine hitap etmeye başladık. Global anlamda satışa sunulacak yeni modellerin çeşitliliği bizleri çok heyecanlandırıyor. Ford’un gelecek vizyonunda özellikle 2020 yılına kadar satışa sunulacak olan toplam 12 performans otomobili ve diğer otomobil modellerimizdeki çeşitlilik hitap ettiğimiz müşteri kitlesini oldukça genişletecek. Bir Ford bayisinin kapısından giren her insan değişim rüzgarının farkına varacak. Yeni ürünler, yeni hizmet anlayışı ve markamızın yenilikçi yaklaşımıyla müşterilerimize otomobil almaktan öte, daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyim yaşatacağız.” Detaylar ve Fazlası: http://anasayfa.focusclubtr.com/fordda-bir-baska-donem-basladi/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386949 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: müşterilerimize otomobil almaktan öte, daha önce hiç yaşamadıkları bir deneyim yaşatacağız Korktum ben biraz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386951 Korktum ben biraz [emoji14] Zam yapcak lar galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386952 Başımıza bir iş gelmez inşallah. Hiç yaşamadığımız deneyim falan, pek iyi şeyler gelmiyor aklıma . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386953 Neyse tam Zaman'ında marka değişimine gitmişim :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl Yazar comment_386957 Şaka bir yana bu dönemde bu kadar hedefi düşük araçları getirmek cesaret ister. Paraları zaten var, belli oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386969 Bu konu ile ilgili tv'de reklam da dönmeye başladı. Ben beğendim, hoş olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386980 Çeşit o kadar çok ki, hangi birisini tanıtalım, biz bir başkayız demişler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386984 Reklam güzel olmuş ? Ben dönem sonu , karne zamanı vericem notunu ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_386988 Biriside çıkıp nesi farklı la dememiş. Adamlar sürücüsüz otonom araç yapıyor böyle reklam yapmıyorlar. 2012 de 2013 de üretilen araçları yepsyeni araçlar gibi getirmeyi beceri sayıyorlar. Değişiklik rüzgarı mı? Daha yeni dizel otomatik getirmeyi becerebilmiş firma, reklam konusu bile bulamamış. Bir başka... hele hele... Hep amacının üstünde reklamlar bunlar. Ben olsam tam şuradan hızlıca bas git la derdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20169 yıl comment_387009 1 saat önce, Servet Ö. yazdı: Biriside çıkıp nesi farklı la dememiş. Adamlar sürücüsüz otonom araç yapıyor böyle reklam yapmıyorlar. 2012 de 2013 de üretilen araçları yepsyeni araçlar gibi getirmeyi beceri sayıyorlar. Kugadan örnek vereyim. Az renkli iç mekan, normal kuga oluyor. Daha da az renkli olursa st-line alıyorsun. Ancak koltukları sarı olunca da vignale oluyor. Çok çeşit derken de bundan bahsediyorum Pazarlama çalışıyor yine eskisi gibi. Motor, mekanik falan da iyi (benzinli otomatikler haricinde). Tasarım tarafı hayli durgun son yıllarda. Ekim 30, 20169 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20169 yıl comment_387032 Yazık, heves etmiş çocuklar, kırmayalım heveslerini. Bir başka hissediyorlar kendilerini. Sonuçta 113 yıllık Ford. Varsın bir başka olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20169 yıl comment_387066 bizim milletimize değişim meğişim işlemez. shomrooma girince ilk önce arcın fiyatını sorar sonra kafasına yatarsa aracı inceler. değişik deneyimleri insanımız zaten yollarda hergün yaşıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 20169 yıl comment_387073 bir tek mustangin pony'sinden tünele geçişi beğendim. Onun dışında reklamı anlamadım bile diyebilirim. Bir de bu otosanın kampanyası herhalde, global FORD go further ile devam ediyor. Ne diyeyim bilemedim. Paralar boşa gitmiş sanki Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın